a 90s Noah
New member
אני נשבע!!
הולההה מה נשמע כולם? יצאתי חמשו"ש
))) לפי הנסיונות לעורר את הפורום אני מבין שהודעה חדשה לא תזיק פה. אז קצת ממה שעבר עלי היום.. היום היה לי (ולזיו,וגם לשרון ולדנה - ספרו איך היה באמא שלכם) טקס השבעה..היה נחמד..מרגש משהו. היום (שהתחיל ב4:30) קיפלנו את הפלוגה (תוך פחות משעה. שיא עולם) ונסענו ללטרון, עשינו קצת תס"חים עם הרס"ב הלבבי והנחמד (אהה...לא), שתודות לו ולסמל שלי שאיים עלינו שאם אנחנו לא צורחים אנחנו שופכים במיידי 30, אין לי קול עכשיו.. ואז היתה לנו הפסקה עד שההורים באו וישבנו איתם ככה עד 15:30, סידורים אחרונים ועפנו לעמוד לטקס. ואז התחיל הטקס וזה...בסוף צרחו אני נשבע 3 פעמים, קיבלנו ספר תנ"ך מהמ"מ ונשבענו על הנשק (של הסמַל..איזה רקוב).. היה מרגש מה אני אגיד לכם. לשיר את התקווה על מדים, בדום ולהסתכל על הדגל זה משהו אחר לגמרי. זהו עכשיו אני בבית סוף סוף אחרי שבועיים שאחד מהם היה בשטח. יום שלישי האחרון היה לנו מסע מ"מ שבסופו קיבלנו תגים של ביסלמ"ש וסיכה לכומתה, ככה שסוף סוף אני נראה קצת פחות חייל בקו"ם חמוד וצעיר (למרות שאני עדין כזה). זהוו! ספו איך אצלכם..הבנתי שיש ציוני בגרויות!! 94 סופי בביולוגיה E%$^$@%^$#$^. שמישהו יביא פה קישור של השרשור שלכם אני רוצה להתעדכן איך אצלכם
יאלהה חבר'עס אני אהיה פה יותר מאוחר
הולההה מה נשמע כולם? יצאתי חמשו"ש