אני נשבע!!

shiran™

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif

מורן ברוך השבב! אני מתגעגעת!! ההשבעה זה מרגש ברמות
מקווה שיצא לנו לדבר! אני רוצה לשמוע מה קורה שם בצבא..
בקיצור התגעגעתי

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח מורנוש מה שלומך??../images/Emo13.gif

מתגעגעים פה..! מזל"ט על ההשבעה..ואני מרגישה ממש בורה ככה לקרוא את כל הראשי תיבות
! אתה מרגיש שהשתנית?

a 90s Noah

New member
עייף אך מרוצה ../images/Emo9.gif

כן נראה לי שהשתניתי..כן אי אפשר שלא.. אה ביסלמ"ש זה 'בית ספר למודיעין שדה', שזה הבסיס שלי עד ה-5.10. מ"מ = מפקד מחלקה (אני בעוד שנה ורבע בע"ה). זהו אם יש משהו לא ברור אז בכיף

onix 88

New member
מורן איפה תהיה אח"כ?

איך הולכות להיות היציאות? ומה בסופו של דבר התפקיד שלך? במסגרת ב"ש כמובן.. ד"א, לא ענית לי על שאלת הכומתה

onix 88

New member
בדיוק ענית../images/Emo6.gif

הכומתה של מוד"ש היא כמו של מודיעין רגיל? ירוקה כהה? ומתי באמת מסע כומתה?

a 90s Noah

New member
אה מצטער פספסתי..

כן אותה כומתה.. מסע כומתה הבנתי בסוף הטירונות, למרות שאצלנו יש מצב שזה יהיה אחרי הקורס בצריפין. ובקשר למה שהולך להיות איתי אח"כ: אחרי הטירונות אני עובר לצריפין לקורס מודיעין בסיסי, אח"כ אני עובר לסיפוחים בגדודים לכמה חודשים טובים, אח"כ קורס מ"כים אם אני לא טועה ואז בה"ד 1.

a 90s Noah

New member
אה והתפקיד (אני לא מסוגל לענות

על הכל בהודעה אחת?) בצה"ל הוא קצין מודיעין. לא אומרים לנו הרבה על התפקיד כי הם לא יכולים, רק בקווים כללים..בעיקרון אנחנו עובדים עם מג"דים בכל מני גדודים בארץ, ואנחנו עוזרים בתכנון כל מני פעולות מבצעיות (או אחרות) של הגדוד. זה תיאור מאוד מאוד כללי, התפקיד עצמו נראה לי הוא הרבה יותר מורכב..

onix 88

New member
בהצלחה בהכל!

כמה ק"מ מסע כומתה?
התפקיד נשמע מעניין, אבל כמו תמיד במודיעין לא יודעים כלום עד שנכנסים לתפקיד ממש. ולמה הקורס בצריפין? לא אמרת בגלילות?

a 90s Noah

New member
זהו בלבלו אותנו לגמרי..

פעם אומרים לנו גלילות ופעם אומרים לנו צריפין. אני ממש מקווה שזה בגלילות הבנתי שיותר טוב שם. והמסע כומתה שלנו זה יחסית שכונה - 18 קילומטר בלי ה"תוספת" של האלונקות (כל קילומטר עם אלונקות נחשב ל-3 קילומטר רגיל), אז זה נחשב ל-22. הכל בולשיט השיטה היא להתחיל את המסע ולחכות שהוא יסתיים

gilgula

New member
גם אתה היית בלטרון היום?

יאאאאא הייתי היום גם בלטרון היה טקס השבעה לידי שלי שהוא במודיעין שדה.

gilgula

New member
ידיד*

חחח זאת העייפות,חזרתי ב12 בצהריים מהים וישר נסענו ללטרון. היינו שם מ-2 הנסיעה הזאת כ"כ מעייפת!!!

gilgula

New member
ועוד משהו-

(תסלח לי על כל ההודעות, חחח) הסיכה באמת יפהההההה

a 90s Noah

New member
באמת מי זה!

באיזו פלוגה? אם הוא בפלוגה ו' אז באיזו מחלקה? אם שמת לב לסדר אז המחלקה שלי היתה על הרמפה בצד הכי ימני..

gilgula

New member
אהה אתה פלוגה ו'

ששרו ועשו בלאגן בהתחלה? חחח עוד לפני שהתחיל הטקס. לא זוכרת איזה פלוגה הוא...אבל הוא היה בגוש האמצעי היום. אתה מכיר משם חבר'ה?

a 90s Noah

New member
לא יודע המחלקה שלי לא בכל אופן

למרות שעשינו קצת בלאגן בסוף.. וברק אני מכיר בשם

gilgula

New member
אההה...

לפני שהתחיל נטקס הגוש שהיה בצד ימין שר איזה שיר כזה.... בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהמשך!

למעלה