אני נשבע!!

a 90s Noah

New member
אני נשבע!!

הולההה מה נשמע כולם? יצאתי חמשו"ש :)))) לפי הנסיונות לעורר את הפורום אני מבין שהודעה חדשה לא תזיק פה. אז קצת ממה שעבר עלי היום.. היום היה לי (ולזיו,וגם לשרון ולדנה - ספרו איך היה באמא שלכם) טקס השבעה..היה נחמד..מרגש משהו. היום (שהתחיל ב4:30) קיפלנו את הפלוגה (תוך פחות משעה. שיא עולם) ונסענו ללטרון, עשינו קצת תס"חים עם הרס"ב הלבבי והנחמד (אהה...לא), שתודות לו ולסמל שלי שאיים עלינו שאם אנחנו לא צורחים אנחנו שופכים במיידי 30, אין לי קול עכשיו.. ואז היתה לנו הפסקה עד שההורים באו וישבנו איתם ככה עד 15:30, סידורים אחרונים ועפנו לעמוד לטקס. ואז התחיל הטקס וזה...בסוף צרחו אני נשבע 3 פעמים, קיבלנו ספר תנ"ך מהמ"מ ונשבענו על הנשק (של הסמַל..איזה רקוב).. היה מרגש מה אני אגיד לכם. לשיר את התקווה על מדים, בדום ולהסתכל על הדגל זה משהו אחר לגמרי. זהו עכשיו אני בבית סוף סוף אחרי שבועיים שאחד מהם היה בשטח. יום שלישי האחרון היה לנו מסע מ"מ שבסופו קיבלנו תגים של ביסלמ"ש וסיכה לכומתה, ככה שסוף סוף אני נראה קצת פחות חייל בקו"ם חמוד וצעיר (למרות שאני עדין כזה). זהוו! ספו איך אצלכם..הבנתי שיש ציוני בגרויות!! 94 סופי בביולוגיה E%$^$@%^$#$^. שמישהו יביא פה קישור של השרשור שלכם אני רוצה להתעדכן איך אצלכם
יאלהה חבר'עס אני אהיה פה יותר מאוחר

onix 88

New member
ברוך הבא! נשמע שהולך לך נחמד!

כומתה של מודיעין עוד אין לך נכון? או שכן? הכומתה של מוד"ש היא כמו של מודיעין? בכל מקרה, טוב לשמוע שהכל בסדר, ואני מתאר לעצמי שכיף לחזור חמשו"ש! גם אני 94 בביו'
סופ"ש טוב!

yanivtr

New member
איך בדיוק מחשבים את זה?

יעני, עשיתי לפי האתר ששלחת לי. אבל אני לא בטוח שרשמתי נכון לפי השאלונים. מה זה כל שאלון אתה יודע? יצא לי 96, זה נראה לי גבוה מדיי

onix 88

New member
לפי האתר זה בסדר גמור

רק איפה שכתוב מעבדה, מחשבים את הציון ככה: שאלון 004 זה 60% שאלון 005 זה 40% ואז את הציון שיצא כאן כותבים במעבדה. אני לא סגור לגמרי על עניין האחוזים במעבדה, אבל נדמה לי שזה מה שאמרו בפורום לימודים וש.ב (אצלי זה לא ממש משנה כי בשני החלקים יצא לי אותו ציון). ד"א 006 זה הביוטופ ו001-003 זה השאלונים הרגילים.

Y M C A

New member
מוזר נורא

בשאלון הראשון של נושאי הליבה (שזה ה001 נכון?) אני זוכרת שבדקתי אחרי הבגרות תשובות ובאמריקאי היו לי פחות מידי תשובות נכונות כדי לקבל את מלוא הנקודות וחישבתי ויצא לי שהמקסימום שלי בשאלון הזה זה 85 וקיבלתי בו 93. יכול להיות שהיה פקטור? בכל מקרה הסופי שלי הוא 94

onix 88

New member
94 שולט../images/Emo6.gif

אני הייתי בטוח שב001 אני אקבל 60, אני באמת לא צוחק, הלך לי ממש גרוע, היו לי משהו כמו 6 טעויות באמריקאיות פלוס טעויות בפתוחות. אני בטוח לגמרי שהיה פקטור בשאלון הזה.

yanivtr

New member
רגע, 1-3

מה זה מה? מה זה הליבה מה זה הבחירה ומה זה האנסין?

yanivtr

New member
אוקיי אז מסתבר שיש לי 97

!! יעני, אם מה שאמרת 40-60 על המעבדה נכון... יוצא לי 96.65! פשש לי אבל בטוח אני טועה תקן אותי אם אני טועה- 001- ליבה 002- אנסין 003- בחירה 004- מעבדה 60 אחוז 005- מעבדה 40 אחוז 005 ביוטופ

onix 88

New member
בדיוק!

רק אני מקווה שאני צודק לגבי האחוזים במעבדה, אבל זה לא כזה עקרוני, 96-97, שניהם מצויינים! סחטיין על הציון. מתכוון ללמוד משהו שקרוב איכשהו לביו' באוני'?

yanivtr

New member
אוקיי...בדקתי

זה באמת 40-60 ולא, לא מתכוון ללמוד ביולוגיה. לא יהיה לי מה לעשות עם התואר הזה... רוצה רוקחות, אבל אין ממש מצב. עם הממוצע בגרות שלי צריך פסיכו מינימום 710. ממש..... רק אני

../images/Emo176.gifאעעעעעעע ואני לא מבינה למה

יש לי 6 ציונים
אה! וגיליתי שהמורה החוצפנית שלי הורידה לי בסוף את המגן ל80
אבל בבגרות קיבלתי 90 [בשאלון 001] אני צריכה להגיד לבי"ס, נכון?

onix 88

New member
כן, תדברי

מקווה שעוד אפשר לעשות עם זה משהו. גם אני צריך לדבר לגבי אנגלית, נתנו לי בציון של הבגרות בע"פ את הציון של הבחינה בתור ציון סופי, ולא עם השכלול של המגן, ככה שיש לי 88 במקום 94, אבל לפי מה שראיתי אצל כולם זה ככה, אז אני לא מבין למה נתנו לנו מגן. אני אברר את זה עם המורה.

../images/Emo176.gifזו חוצפה! היא אמרה לי שיש לי

בהכל מגן 90! ופתאום אני רואה 80!
וכע, לגבי אנגלית בע"פ- גם לי זה אותו הדבר, למרות שאם נהיה קטנוניים- גם שם צריך להעלות לי, כי אמור להיות לי 96, וכתוב שם 94.. דווקא במקצועות שיש לי ציונים שאני אוהבת, עשו טעות או משהו

gilgula

New member
יש מה לעשות עם זה?

גם לי יש מקצוע אחד (לא"י), שיש לי בו מגן שאמור להיות 80 אבל כתוב 75. וזה מוזר כי זה שאלון שניגשתי אליו שנה שעברה ושנה שעברה היה כתוב מגן 80 מה אפשר לעשות?

../images/Emo176.gifלפנות לבי"ס...

אולי יש טעות באתר, אבל בבי"ס יש ציון אחר.. ודווקא השנה המזכירה שמטפלת בזה כל השנים- יצאה לפנסיה!

למעלה