אני נפרדת מימכם .

dardara

New member
שמים ../images/Emo39.gif

שיעור בפרופורציה אינך צריכה כי את זה למדת כבר לבד . אבל רוצה לומר לך לאורך כל השרשור הזה ראיתי כמה חברים רבים וטובים יש לך
אבל יותר מזה ראיתי כמה את וטאיקלה חברות טובות איזה חיבוק חם ואוהב קבלת ממנה איזה התמצלות נרגשת ,שיוצאת ממש
ראיתי גם איך החזרת לה אהבה
וזה כל כך יפה וזה כל כך מרגש ...........
אז לעזוב ?הכיצד ? היתכן??. בחברות יש כל מני מצבים ריבים חיבוקים מחלקות אבל אמון והנאמנות נשמרים לארוך כל הדרך שיהיה לכולכם ערב נעים ונחמד

וואו אני בהלם ../images/Emo2.gif

כולנו שולחים לך חיבוקים.. אל תעזבי אותנו
שלך באהבה תמיד. בל }{

jud1001

New member
שמיים ג'ינג'י זה יופי של אופי...../images/Emo41.gif

אדום להבה.. אש של אהבה.. מילה חכמה..וחמה.. רגע של ריתחה.. ומיד ההבנה.. שהג'ינג'י שייך לאהבה.. אהבת האדם.. באשר הוא שם.. אז ג'ינג'יה..שמיים.. קבלי
וגם שניים.. השארי ג'ינג'ית להבה... והמשיכי כאן איתנו באהבה..

יערית 1

New member
שמים האחת, חברה יקרה../images/Emo24.gif

מי מאיתנו בנוי לעולם הנט? אף אחד !! ובכל זאת אנחנו פה, פעם חובקים ופעם חובטים, פעם דומעים ופעם צוחקים, פעם אוהבים ופעם שונאים אך תמיד תמיד פה על מנת לשלוח חיבוק חם ואוהב מכל הלב. מכירה את התחושה שהנה ניגמר לי...נימאס לי..לא בנויה...יש ימים שייתכן והפסקה קלה מסייעת במעט את ההרגשה ואז חוזרים בכוחות מחודשים ורעננים. בסה"כ תראי כמה אהבה יש לכולם אלייך וגם התנצלו בפנייך קבל עם ופורום, וכפי שהכרתי אותך את אישה עדינה, רגישה ומקסימה והודעתך זו רק מוכיחה לכולם עד כמה רגישות יש בך. כך או כך..תעיזי לא להיות פה מחר בשירשור הבקר טוב..אני באה עד אלייך גוררת אותך עד לפה...את שומעת????????? יאללה הגיע הזמן שאלך לישון היום...סעעממו איזה יום ארוך זה היה... אה, עוד דבר..אוהבת אותך...
את יודעת, אומרים שמחר תזרח השמש והיא תאיר עלינו בהמון אור ואהבה...

שמים1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

תודה לכולכם על החיבוק החם , חיממתם לי את הלב. אני מצטערת שהתחממתי כל כך מהר , הרי תמיד ניתן למצוא את שביל הזהב והפשרה. במיוחד שמדובר בחברה מיוחדת שאני מאוד אוהבת. תודה שהייתם כאן איתי , תודה לאילו ששלחו לי מסרים ולא השבתי . שיהיה לכם יום רגוע ונעים

odo13z

New member
שמים1....אל תלכי לנו...../images/Emo66.gif

את הרי יודעת.... שהפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדייך.....

שמים1

New member
אני פה אודו ../images/Emo39.gif

נרגעתי מאתמול. נדלקו לי כל הפיוזים , וכעת הכל בסדר. שיהיה לך יום יפה
ותודה.

למעלה