אחת עוזבת ,השניה שולחת יד בנפשה.... כאילו..ממש לא הגזמתם.. אז בואו נבהיר כמה כללים: 1.לא מתאבדים וגם לא עוזבים את הפורום ללא אישור בכתב מכותב שורות אלו. 2.מותר להיות בדיכי,עצבים,כעסים..אבל לא יותר מיום יומים. 3.כשאין מצב רוח,יש להודיע מראש,ואז יגיעו צרור בדיחות. 4.אם יש בעיות הנובעות מצנרת המים,אז אני הכתובת. 5.כשלי יש מצב רוח טוב.אסור !אני חוזר, אסור לאיש להיות מדופרס.
ומכולם ? את יודעת כמה אנשים יצקתי לתוך הבטון בעמודים של עזראלי ? אז תעלי את הקריז תתנצלי ותחזרי לעבודה באותם תנאים ואלי נקצצ קצת באשל עכיו שאנחנו יודעים שאת רוצה לעזוב אותנו . ושלא תחשבי שאנחנו נעמוד פה כולם ונשפיל את עצמינו [כולם להתכופף,ולהתחיל לשלוח מסרים לפרטי ]
מה קרה שמיים?!?!?!?!?.... הודעה מעציבה יש לומר. לא יודעת איזה "מחיר יקר" את משלמת או שילמת כדי להיות כאן אבל אם זה כך - אולי שווה כמו תמיד בחיים - לקחת פסק זמן, להירגע, לנשום עמוק, לחייך ושוב להתחיל ברגל ימין
מקווה שתדעי לעשות את הפשרות וההחלטות הנכונות לך, עצמך, את. עצוב. בהחלט. לא יודעת מה הסיפור שעומד מאחורי כתיבת המילים שלך וזה בטח לא לפירוט כאן....אבל שולחת
שלא תעיזי להיפרד דווקא עכשיו קיץ ושמש ושמחה בלב. את כותבת נפלא מילותייך שמימיות ואני לא מגזימה...לאף אחד אין זכות למנוע ממך להיות בנט. לפעמים משלמים מחיר כדי להיות היכן שאנו רוצים.
זה משהו אישי לגמרי , לא שייך לטרולים , משהו אישי לחלוטין. אני מניחה שאני באמת צריכה קצת חופש כדי לקבל פרופורציות נכונות. אני מודה לכולכם על שאתם חובקים אותי , אני אוהבת מאוד את כולכם. ואלמרה אם הצלחתי להשיב אותך אלינו אז דייני
מאז הבהרנו דברים גם במסינג'ר וגם בטלפון, אין צורך להתלהם עם כל מיני סיסמאות שאני נאלצת למחוק. שמים יקירתי אני מבקשת ממך סליחה קבל עם ופורום. באמת ובתמים שלא התכוונתי שתפגעי ממני, ואם זה קרה כך, אני מתנצלת. אוהבתותך יג'ינג'ית