אני נמצא בבעיה

meni1234

New member
אני נמצא בבעיה

יש לי ידידה טבה ממש כמו אחות אתמול הייתי אצלה והיא אמרה משהו שממש פגע בי. לא עשיתי מיזה עניין וגם אני לא רוצה לעשות מיזה עניין אני פשוט רוצה לנתק את הקשר איתה בלי לעשות דרמות ובלי לדבר על זה עכשיו יש לי שני בעיות האחת שאני כמעט כל יום איתה בקשר ורואה אותה כל יום וזה יראה מוזר אם אני לא יצור קשר וגם חוג החברים שלנו זהה ככה שאם אני מנתק איתה את הקשר אני גם צריך לנתק את הקשר עם כל החברים והחברות שלי ולמצוא חברים חדשים אני לא יודע מה לעשות תנו לי עצה

אמ...

אולי במקום לנתק את הקשר עם חברה טובה שלך פשוט תדבר איתה על זה? לנתק קשר עם מישהו זה בד"כ קשה, אז עוד עם חברה טובה לנתק את הקשר? ועוד בלי להסביר לה כלום? אם כבר אתה רוצה לעשות את זה אז אתה חייב להסביר לה למה. למשל ידיד שלי לא היה לי משו מיוחד איתו או שום דבר פשוט היינו ידידים ודיברנו מידי פעם, יום אחד הוא החליט שהוא לא רוצה לדבר איתי יותר וסינן אותי בלי להסביר לי למה אפילו. זה אחד מהדברים היותר מעצבנים שיש. לנתק קשר אם מישהו זה גם ממש יכול לפגוע בו אם אתה לא מסביר לו למה. אז סבבה היא אמרה לך משו שפגע בך ואתה רוצה גם לפגוע בה אבל זאת לא הדרך... לדעתי אתה צריך לדבר איתה על זה וזהו אם תחליט כן לנתק איתה תקשר או לא זה כבר תחליט אחרי זה, אבל תדבר איתה..

mantrix

New member
אל תנתק את הקשר

אני אומר לך את זה חד משמעית, בלי לשאול אפילו מה היא אמרה, בגלל איך שהגדרת אותה, בגלל שגם לי יש כזאת והמצב נשמע מוכר למדי. למצוא מישהי שתהיה ידידה ממש טובה כמו אחות, זה לא טריויאלי בכלל. כשזה באמת ככה, אז לא מנתקים את הקשר על כמה מילים פוגעות, על אחת כמה וכמה בלי לדבר על זה קודם ושאתה תבין בדיוק למה היא התכוונה ושהיא תבין כיצד זה פגע בך. העצה שלי היא שפשוט תלך ותדבר איתה על זה בכנות ובפתיחות - אם אתה לא מסוגל, אז אולי לא באמת הייתם ידידים כאלה טובים מלכתחילה. כ"כ הרבה פעמים בחיים נעלבים ממשהו שמישהו אמר בגלל אי-הבנה שזה פשוט מגוכך. בהצלחה!

sweetdreams

New member
אני מסכימה איתך

אני חושבת שיש מצב טוב שבגלל הקשר הקרוב בניכם (אני מדברת כרגע אל כותב ההודעה המקורית כמובן) היא מרשה לעצמה לדבר איתך בפתיחות ובכנות, מתוך אמונה שאתם מספיק קרובים כדי לומר לך את האמת. כמובן שאני מדברת בצורה מאוד כללית, אולי הסיטואציה היא בכלל לא כזאת והיא באמת אמרה לך משהו שהוא לא במקום. אבל גם במקרה כזה, אנשים לפעמים חושבים אחרת, ואנשים לפעמים שוגים. לוותר עליה בגלל סיטואציה חד-פעמית נראה לי מאוד קיצוני. המינימום שאתה "חייב" לקשר בניכם (המרכאות הן מכיוון שאתה לא באמת חייב, אבל בוא נאמר שזה די מתבקש), שאתה עצמך הגדרת אותו כמאוד קרוב, הוא לפחות את הניסיון לדבר ולפתור את המצב הזה בניכם. היעלמות ונתק לא יעזרו פה לאף אחד מכם, ואני די משוכנעת שאתה תהיה זה שנפסד בסופו של דבר.. הזמן יעבור, ואתה תתחרט על ההחלטה הזאת. ואז זה בכלל לא בטוח שיהיה אפשר לתקן..

ItsyPitsy

New member
ואיך משחזרים קשר שנותק ועוד מיוזמתך

גם אני ככה שה שעברה לא התגברתי על בגידה של חרה אמרתי לה תאמת כמה פעמים מול הפנים וזה מאוד פגע בה ופשוט לא התחדש הקשר אפילו שנפגשנו ודיברנו על הכל. אל תהיה פזיז פשוט תקבל את מה שהיא אמרה או תוכיח לה שזה לא נכון אני היום מתחרת אולי הייתי צריכה להבליג יותר

mirit111

New member
אל תנתק את הקשר

בס"ד קודם כל תדבר איתה יכול להיות שהיא לא התכוונה למה שאתה חושב וחוץ מזה גם אם אתה מנתק איתה את הקשר אתה לא צריך לנתק את הקשר עם החברים. אתה לא צריך לדבר איתה הרבה אבל אתה לא צריך לא לדבר איתה אפילו מילה. ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!

אל תנתק תקשר לגמרי

תדבר איתה ותגיד לה שאתה רוצה הפסקת צינון בקשר ז"א להמשיך ליהות ידידים.

666333

New member
מזה הקשקוש הזה??

גם אם אשתך תגיד לך משהו פוגע תרצה לנתק איתה את הקשר? אולי זה קצת דבילי שאני משווה בין אישה לידידה-אחות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.... תתמודד עם הפגיעה, דבר איתה על זה ותפתור את הנושא כמו בנאדם. אולי היא אמרה את האמת? הרי האמת הכי כואבת, ואם היא אמרה את האמת אז אתה צריך לשמוח שיש לך אנשים כאלה לידך שמסוגלים לומר לך את האמת בפרצוף מאשר לשחק משחקי סחור סחור. אני אומרת.... אל תנתק ותתמודד עם זה כמו גבר.

sh53

New member
מצטרפת למה שאמרו לך כולם

בהחלט
להפרד
לדבר

הפזיזות היא מהשטן../images/Emo190.gif

דברת איתה על זה בכלל לפני שאתה"רץ לספר לחברה"? חוץ מזה אין"חיה" כזאת שנקראת ידידות בין בנים לבנות "כמו אחות". נראה לי שמשהו אחר מעיק עליך ב"קשר הזה". מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה!

תגובה

תמיד תוכל פחות לדבר אתה, פחות לדבר על דברים אישיים, יותר להיות מנוכר אליה ופחות לשתף אתה רגשות. תרמוז לה בהדרגה שאינך מעונין בה.

תנסה......

תנסה להשלים איתה להבין מה קרה ולהזסביר לה שנעלבת ולהגיע להסכמה או משהו כזה ואז לא תצתרך לנתק איתה את הקשר וישאר לך קשר טוב איתה ....!!!!

למעלה