אני נורא חדשה פה...

אני נורא חדשה פה...

אבל אם הגעתי, כנראה זה חשוב ודחוף. אנא, סילחו לבורותי וענו לי: א.איך עושים שדברים יקרו? אני יודעת שאפשר ולא יודעת איך. אני חייבת לגרום למשהו לקרות. איך? ב.מהי דרך הניבוי הטובה ביותר שאתם מכירים? לא לקבל עצה אלא מידע- פשוט לדעת מה יקרה. על מה אתם ממליצים? תודה

jbu

New member
אני מת לישון......

תקראי במאמרים .....יש מין מבוא בכניסה שמסביר.....אני 3 שעות מחפש חומר על ווליס ...למה?......יש הרבה דרכים לניבוי......שמעתי דברים טובים על כדור בדולח .....מענין אם זה נכון......למב את ערה בכלל?........סבלנות זה לוקח זמן.....זוחלים לפני שרצים......

לאלאלא

אתה לא מבין...אין לי זמן לעשות עבודת נמלים של קריאה וכאלה...זה דחוף! אני צריכה כישוף דחוף... חיי על פרשת דרכים אמיתית... אני צריכה מכשף מוכן כבר! תכשף לי?

NacroMittler

New member
אז הגעת למקום הלא נכון...

אלא אם מישהו מוכן לעזר לך אבל לא נראה לי שמישהו יסכים... (לעזור לא בעצה אלא ממש לכשף בשבילך)

shataltal

New member
תני פירוט

קודם כל גילך. מה את צריכה בדיוק. למה. למה בחרת לפנות למאגיה בשביל זה. מה ניסית לעשות באופן כללי עד עתה בשביל להשיג את מה שאת רוצה.

L e s t a t

New member
מה אתה מצפה?

שהיא תמסור הכל בפומבי או בהודעה פרטית למישהו שהיא בכלל לא מכירה?
אחלה אופציות...

L e s t a t

New member
תשמע, אני לא בטוח לגבי הגישה של

הפורום לבקשות לעזרה, אבל אנחנו לא נוהגים לחלק כשפים - אם זה מה שהיא רוצה, ניחא, פותרים את המצב בלציין שאנחנו לא מחלקים כשפים. אבל בקשה לעזרה זה כבר עניין אחר וכולו באחריות הפרט המבקש עזרה. אף פעם לא הצעתי את שירותיי בתור מכשף ציבורי\קהילתי, אז אם יש חברי פורום אחרים שיש להם נסיון בחלקים המעשיים של המאגיה (דהיינו, כשפים ואמצעים מיסטיים אחרים) שמעוניינים לעזור - גם כאן מדובר באחריות הפרט. תראה, אתה בטח לא מכיר את הרופאים שאתה הולך אליהם, אבל אתה עדיין הולך אליהם. מצד שני, יש הסמכה לרופאים ולמכשפים מודרניים (בתרבויות המערביות, לפחות) אין הסמכה (מלבד שאמאנים) כך שאתה לא יכול לדעת מי יקפוץ על העגלה (מצד שלישי, יש לא מעט שרלטנים גם בתחום הרפואה). אם מישהו רוצה לבוא לפורום ולבקש עזרה, על אחריותו האישית. ושייקחו בחשבון שכל הודעה המוסרת פרטים אישיים תימחק.

L e s t a t

New member
זה לא בטוח

הכל תלוי במצב שלה, יכול להיות שמישהו כן יסכים לכשף עבורה.

למעלה