אני נואש - מה עושים ?

yamazaki1

New member
אני נואש - מה עושים ?

אהלן התקבלתי לפני חצי שנה לעבודה כמתכנת דוט נט בחברה שאני פשוט שונא אין לי סיכוי להתקדם אני לא לומד שום דבר חדש חוץ ממה שאני קורא ביזמתי מבחינה חברתית המצב על הפנים וגם דיברתי על זה עם הבוסים ... הדברים הטובים הם שזאת חברה יציבה וזהו ... מה לעשות ? לחפש עבודה אחרי 6 חודשים ובלי הרבה ניסיון בתחום ? מצד שני זה שאני ישאר בחברה אני נשאר במקום מכל הבחינות בקיצור אני לחוץ ומיואש ... אורן

galh

New member
אפשר לחפש בזמן שאתה עובד.

לא חייבים להתפטר מייד. סתם כהערת ביניים, אל תסמוך על החברה שתלמד אותך דברים חדשים. אתה חייב לעשות את זה בעצמך.

אניטה007

New member
אכן, חפש במקביל

עקרונית לא הייתי ממליצה לך לעזוב לפני שיש לך לפחות שנת נסיון בתחום...תתחיל לחפש במקביל, במרץ. לגבי אין סיכוי להתקדם ולא מלמדים דברים חדשים - ברוב החברות יסמכו על ההתפתחות האישית שלך, כלומר, שתבוא עם יוזמה אם אתה רוצה ללמוד משהו חדש. אז אל תצפה מהם לבוא וללמד אותך משהו. לגבי "מבחינה חברתית המצב על הפנים " - במה זה מתבטא? איך מצב להתחבר עם אנשים ממחלקה אחרת, לפחות בארוחת צהריים או חלק מהזמן? לגבי אין לאן להתקדם - אתה שם רק חצי שנה, אני בטוחה שאף אחד לא מצפה ממך להישאר גם עד גיל הפנסיה. כשתצבור קצת יותר נסיון, די בטוח שתוכל למצוא מקום עבודה אחר, יותר מתאים.

למעלה