אני נדהם לנוכח

באדבוי קמע הכי הכי מתוק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

באדבוי היית כאןןןןןן איזה כייף לי . איזה כייף לי שיש קמע משלי קמע שהוא רק בשבילי. מתגעגעת אליך המונים והמון נישוקים עכשיו אני כל כך רגועה לקראת המשחק. אני יודעת שהאדומים שלי יעשו את הכל למען האוהדים ואלה שלא ... אבל איתנו תמיד בחיזוקים. קשטן והאדומים שלי נשיקות ובהצלחה ממני . באש ובמים נתגבר על כולם כפליים ממני כינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

danistar

New member
בהצלחה לאדומים שלנו

נקווה לעבור את המשחק טוב !! יאללה הפועל לילה אדום לכולםם דני

אננדה

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gifאדום עולה../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

הגוף אמנם כאן - אך הלב שלנו שם...... "אם תאמינו - הכל יכול לקרות" שחקנים יקרים שלנו, תנו לנו קצת נחת, תנו קצת אהבה... כי כדורגל משחקים מאהבה.. או שלא משחקים בכלל... לא ניתן יד לאלו הנותנים יד לטרוריסטים!!! תנו את הנשמה - כי נשמתנו כבר איתכם ועם האוהדים שהצליחו לנסוע לקפריסין.. אוהבת אתכם, שולחת מכאן, מתל-אביב, הרבה אור ואהבה, הרבה כח ועוצמה ברכה קטנה, מבחורה קטנה שמבקשת קצת נחת לעם ישראל בתוך כל ההמולה. ולאוהדים האדומים כמובן...

בהצלחה!!

ושיביאו לנו עוד קצת שמחה רק עוד קצת ממש עוד טיפה! אלוהים יקר תן לנו ניצחון, בבקשה ממך אם נגיע לחצי הגמר אני מבטיח לעשות מעשים טובים כל היום ולהיות עבדך הנאמן רק בבקשה תן קמצוץ קמצוץ של גאווה ושמחה תודה מישה

שמאלני

New member
היידה מילאן...

זהו היום מסתיימת להפועל ת"א העונה של במפעל גביע אופ"א. עכשיו סוף סוף הפועל מקבלת יריבה אמיתית. צ´לסי,לוקומוטיב ופארמה לא מגיעות לקרסולים של הקבוצה האיטלקית מילאן. אז בסדר נגד נצחתם את צ´לסי שהייתה במשבר,ונצחתם את לוקומוטיב,שהעונה ברוסיה הסתיימה,ונצחתם את פארמה,שגם כן נמצאת במשבר. אבל היום מילאן זה כבר סיפור אחר לגמרי,אז שבצ´נשקו לא משחק,אינזגי ומלדיני גם,אבל זו קבוצה כפי שאמרתי. בליגה אחרת ממה שהפועל שחקה עד עכשיו,יש להם שחקנים אחד אחד מכל נבחרות העולם שישחקו הערב בהרכב של מילאן. אין להפועל שום סיכוי לעבור את מילאן. פשוט אני לא יכול לחשוב על הרעיון שהפועל הקבוצה שאני הכי שונא ינצחו קבוצה כמו מילאן. אם היום לא יצא בין 0-5 ל-0-3 למילאן,אל תקרעו לי שמאלני. תחכו בסיום המשחק ותראו מי ישמח,אני בטוח יהיה פה בכדי להיות מאושר מהתבוסה ואם לא אז ההפסד של הפועל ת"א. היידה מילאן !!!!!

אלדד26

New member
ובינתיים

הפועל קורעת למילאן את הצורה... 1-0 ועוד היד נטויה!
יאללה הפועל, כבוד לישראל!

danezeq

Member
מה ניסית להשיג בהודעה הזאת?

הפועל ניצחה אותך ואת מילאן זאת באמת הודעה תינוקית

voguemaster

New member
ובקיצור...

אני רואה בדיוק מי שמח ומי אוכל ת´לב. סע מפה...
אלי

למעלה