אני נדהם לנוכח

voguemaster

New member
אני נדהם לנוכח

הגישה של אנשים מסוימים. עד שסוף סוף קבוצה ישראלית מנצחת באירופה ועושה טרור לקבוצות הגדולות, חייבים לבוא אוהדים של (לדוגמא) מכבי ולהתחיל לקלל ולקוות למפלה וכל מיני דברים כאלה. אנשים צריכים להתבגר. זה פשוט לא ייאמן. כאילו שהצלחה של קבוצה ישראלי באירופה לא תורמת בשנים שאח"כ לשאר הקבוצות. אוי באמת....... אני אישית אוהב של מכבי חיפה, ואני לא אדם דתי, אבל אני מתפלל שהפועל יקרעו למילאן את הצורה.
מי שלא מאמין, שיישב בצד וישתוק. אני נהנה לראות ישראלים משחקים כדורגל! סוף סוף יש קבוצה שמשחקת כדורגל אמיתי ברמה אירופאית. קדימה חבר´ה, שיהיה לכולנו בהצלחה, ובעיקר לקשטן והחבורה. אלי

על האש

New member
במקרים כאלה ...

אני נוקט רק בדרך אחת. התעלמות מוחלטת.ותאמין לי שזה יותר כואב להם מכול דבר אפשרי. אני שמח לשמוע שיש כאלה שמאחלים לנו בהצלחה ושמחים בהשגיה של הפועל שלנו בארופה תודה על האיחולים ונקווה להמשיך את מה שעשינו עד כה ולהעפיל לחצי הגמר זה אפשרי.

danistar

New member
איש אני נוהג בדיוק כמוך ..

אני אישית לא משמיץ אף קבוצה אחרת והצלחה של קבוצות ישראליות באירופה היא הצלחתי אבל לכאלו שלא מסוגלים להתנהג כמו בני אדם אני אפילו לא עונה .. חבל על העצבים במקרים כאלו יום אדום ונעים לכולכם !! דני

אמנון שוורץ כל הכבוד ../images/Emo140.gif

הלואי ירבו בישראל כמוך. והלואי שנעבור את מילאן בזכותך אמן ואמן . 50 אוהדים טסים בזכותך לקפריסין. 50 אוהדים הכי הכי שרופים משער 5 . רק בארץ הזאת הארץ הקטנה שלנו קיים דבר כזה . אין לי ארץ אחרת אין לי קבוצה אחרת באש ובמים נתגבר על כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין קדימה הפועל קדימה אדומים שלי . אנחנו איתכם

danistar

New member
והיא ממשיכה ../images/Emo140.gif

חחחחחחחחח
יפה שהפנמת את המסר שלי ... יום אדום ונעים !!

דני ../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif בשבילך

מתי יהיה כבר מחר? אני כבר במתח מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

מילאן

מחר המשחק ותלשתי כבר את כל שערות ראשי ממתח (מממ חבל שלא תלשתי את שערות רגלי)ולכל המפרגנים תודה ותבוא ברכה על קבוצתכם.

באד בוי קמע מתוק שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

חיכיתי חיכיתי ומי לא בא? המון חיבוקים ונישוקים . מתגעגעת המונים . מחר המשחק נגד מילאן . חייבים לעבור אותם . אתה שומע באדבוי חייבים . מקווה לדבר איתך מחר . באש ובמים נעבור את מילאן כפליים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין .

חשוב מאד לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מחר ב´טיים אאוט´ בראשון כולם נראה את המשחק יחד! להצטייד ב-30 שקל מינימום לעודד ולעשות שכונה!!! זה בראשון איזור תעשייה ישן www.shaar5.com זה המארגן...

ifatc

New member
מילאן

ממקור ראשון מילאן פוחדת ממילאן שלנו .... זה בדוק

benyacov

New member
../images/Emo111.gifקדימה מילאן

קדימה מילאן לדפוק את הנאצים הפועל ת"א טאליבן

בני ../images/Emo8.gif

שאתה מקלל אתה מברך . זה הרי ידוע לכל . אני סומכת על האדומים שלי שיעשו את הכל . אבל הכל לנצח ולעבור את מילאן. הם בשלב כל כך חשוב . שאני מקווה שבסתר ליבך . בכל זאת אתה רוצה שהם יעברו. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

באדבוי קמע מתוק שלי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

באדבוי מקווה לדבר איתך היום. ומקווה שאתה מחזיק אצבעות בשבילי חושבת עליך. המון חיבוקים ונישוקים באש ובמים נתגבר על כולם כפליים. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת חמסה חמסה שום בצל יין

benyacov

New member
קדימה מילאן ../images/Emo104.gif

כולם בעד מילאן היום הפועל ת"א תובס ואז החגיגות והמסיבות יגמרו. בהצלחה למילאן אוהדי מכבי חיפה יציע ג´ נשמה אדום עולה באש הפועל תקבל 3 בראש

danezeq

Member
מכבי חיפה לא מפסיקים לקנות

קנאים! תמיד זה ככה! החיפאים, בד"כ (בלי להכליל) הם קנאים!

!PuMiCkY

New member
תחזיקו אצבעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo97.gif

היום, 20:15 בערב, כולנו נשב מול מסכי הטלויזיה ונצפה באחד המשחקים החשובים שנערכו בזמן האחרון... (חוץ ממי שנמצא כבר בקפריסין...)
... "אם... אם רק תבינו, אם רק תאמינו... זה לא בשמיים, הושיטו ידיים"... בואו נחזיק ל אלימלך, בכר, פישונט, דומב, אנטבי, אבוקסיס, גרשון, אונישנקו, הולמאי, קלשצ´נקו ואוסטרץ´ שלנו אצבעות, הכי חזק שאנחנו יכולים, והכי חשוב שנאמין שאנחנו יכולים לעבור את מילאן בנצחון... אז נכון, זה לא משחק בבית, אבל עם טיפונת אמונה ותקווה, אנחנו ניקח בגדול המשחק הזה
טפו טפו טפו, שום שמיר ושמן זית
עדי

באדבוי

New member
המון מזל ובהצלחה....

כן כן שוב אני נאלץ לאחל לאדומים בהצלחה. והפעם יותר מתמיד לפחות אחרי ה"תצוגה" בשבת הם זקוקים למזל. אז אני מקווה שקשטן ישפשף טוב טוב את החמסה ושיהיה במזל. אם ההקרבה שראינו במשחקים האחרים באירופה והיכולת והאמונה בתוספת קצת קצת מזל ( או שמא שום בצל ויין
יהיה בסר. ולך שבי בנחת על הספה ותרגעי אני איתך והחיוך על פנייך עוד יזרח ( אני מקווה שאכן זה יקרה) . בנתיים עם המון געגועים אני חייב לסיים . בהצלחה לך ול.... שלך , באדבוי

באדבוי

New member
אוףףףף...

תראי מה קורה שאני חושב עלייך וכותב לך מכתב. שגיאות כתיב אותיות חסרות. את רואה מה את גורמת לי?
. אז שוב בהצלחה ונדבר בקרוב. שלך לנצח, באדבוי

למעלה