אני נגד

SimsY

New member
אם את לא מבינה אז כנראה

את המסכנה פה ואת הסתומה. וכמו שאפשר לראות מסגנון הכתיבה שלך גם הרמה שלך לא בשמיים תלמדי לכתוב קודם לפני שאת מדברת - "חחחחחחח" לא מעיד על חוכמת יתר או על סגנון כתיבה מופלג.

אבל מה לעשות, גם אם תקרא ללילה

יום, זה עדיין יהיה לילה. וזה מצחיק וגם תמוה שאתה ממשיך להתעקש על דברים מטופשים והזויים רק בגלל שהם נראים לך נורא תקינים פוליטית. גברים חזקים פיזית מנשים. גם אם תגיד מאה פעם פויה פויה איחס איחס שוביניסט חזיר שוביניסט חזיר, זה עדיין לא ישנה את המציאות. ולסיום: העובדה שגברים חזקים פיזית מנשים לא הופכת את הנשים לנחותות.

SimsY

New member
מעניין שדווקא על זה

ארגוני נשים אומרים ואפילו מוכיחים שיש כאלה שהם עם בעלי כח פיזי חזק יותר משל גברים וחוץ מזה למקרה שלא שמת לב זה לא זה מה שמפריע להם - מפריע להם שהם הומואים. מעניין שהגברת מזור אומרת שלא אכפת לה בכלל שהם הומואים אכפת לה מההבדלים בין המינים ובכל זאת באחת התגובות היא אומרת "הומואים מחליאים אותי, אני ממש לא רוצה שהם יתפסו את מקומות של הסטרייטים בחברה ובטלוויזיה" ככה שצביעות זאת צביעות ולא חשוב כמה מנסים להסתיר אותה בכל מיני שאלות כאילו לגיטימיות מה גם שזה פתוח לויכוח כי אני לא מסכים איתך בנושא היום ההבדלים בין נשים לגברים מתטשטשים מאוד.

ידידי בעל קשיי ההבנה

נא קרא את ההודעה הפותחת את השירשור. שום מילה על הומואים. אבל כרגיל אתה מצליח לדוג גם פה את ההודעות ההומופוביות ותכליל אותן על כל היתר, וגם עליי כמובן, כי העזתי להתווכח איתך. זה שיש נשים מסויימות שיותר חזקות מגברים, לא משנה את העובדה שגברים חזקים יותר מנשים באופן כללי. (על המילים "ממוצע" ו"סטטיטיסטי" שמעת? אם לא - פתח מילון). ממה שהבנתי מהשירשורים פה, שני הזוכים הם בהחלט גברים בנויים לתלפיות. כלומר, לאישה ממוצעת אין סיכוי מולם בהתמודדות פיזית של כח.

SimsY

New member
מי שכאן קשה הבנה זה דווקא אתה

למקרה שלא שמת לב - אין לכותבת ההודעה הפותחת דבר וחצי דבר של עניין בקשר של נשים וגברים - פשוט מעצבן אותה שהומואים זכו. מי שבהתחלה מדברת יפה ומנסה להסתיר את הכוונות האמיתיות שלה על ידי כך שהיא מדברת על חוסר שיוויון בין המינים ואחר כך שולפת משפטים כמו "הומואים מחליאים אותי, אני לא רוצה שהם יתפסו מקומות של סטרייטים בחברה ובטלוויזיה" זה ברור שהשיוויון בין המינים הוא הדבר האחרון שעניין אותו בשרשור הזה. זה כמו להגיד שכשהיטלר אמר "היהודים מחליאים אותי, אני אדאג שהם לא יתפסו יותר מקומות של גרמנים בחברה ובממשלה" באמת הוא התכוון לכך שזה לא פייר שהיהודים יותר חכמים מהגרמנים ולכן זה לא פייר.

na vh

New member
שוב פעם חחחחח

הרמה שלי לא בשמים???? אני צריכה ללמוד לכתוב???? תלמד לכתוב עם סימני פיסוק לפני שאתה מדבר... "חחחחחחח"-פירושו צחוק על אאנשים טיפשים כמוך.

SimsY

New member
מעניין שאת מטיפה לי

על דברים שאת בעצמך לא עושה וזה מעניין. ואם את מחפשת אנשים טיפשים תסכלי בתוך עצמך כי אם המקסימום שאת יכולה לכתוב זה "חחחחח" זה אומר דרשני.

ritimi

New member
יש איזו דרך להקפיץ את../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif

השירשור הזה,של יעל??

SimsY

New member
לא - הוא עבר 72 שעות -

אבל אל דאגה - אפילו מתהומות הנשייה של הארכיון הוא יצעק את צעקת הגזענות ושנאת האחר שלו. וכמה שלא ינסו להסתיר את זה (מי מהמעורבים שמשחקים כאן צדיקים תמימים) הכתם נשאר מבחינתם על הקיר.

SimsY

New member
זה כנראה כל מה שיכולת להגיד .....

וזה גם מובן בהתחשב בנסיבות.

בגאווה רבה ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

אם היו זוג לסביות בתוכנית???? אז לפי דעתך הם היו צריכים להיות אפילו יותר נחותות כי הן מסוגלות לפחות מאשר גבר ואישה. בתוכנית רצים לדירה, לא מדובר בכוח פיזי, כי אם תשימי לב את התפקיד הזה ביצעו במרבית המקרים רק הבעלים. אלא מדובר גם בכוח תושייה ועמידה מול משימות וגם שם בחלק מהמשימות צריך ראש נשי ואנליזה של נשים! לא מקובלת עלי הטענה שבגלל שזה שני גברים אז זה לא פייר. הרי מרבית הסטרייטים חושבים שהומואים שזה משהו נחנחי ולפלפי, גברים נשיים! הלא כן? וכמו שכתב SIMSY אכן מדובר ברגשות שוביניסטיים גרידא.

ההודעה הפותחת של השירשור בכלל

לא התייחסה להעדפות מיניות. את התוכנית לא ראיתי אז ממה שנאמר פה אני מבין שהתחרויות כן דרשו כח פיזי. חוץ מזה, גברים ונשים שונים לא רק ביכולות פיזיות אלא גם ביכולות קוגניטיביות.

SimsY

New member
שמענו כבר .....

כאלה שטוענים ש"יש הבדל בין כח פיזי בין נשים וגברים" ואחרי כמה תגובות הם אומרים "הומואים מחליאים אותי אני לא רוצה לראות אותם תופסים מקומות של סטרייטים בחברה ובטלוויזיה"

למעלה