אני נגד

shimi26

New member
אני נגד

לדעתי את צודקת במאה אחוז שזוג בנים נגד גבר ואישה זה לא כוחות אמיתיים

בגמר לא הייתה משימה שלמישהו יכול

להיות יתרון... ההליכה על החבל בכלל לא נתנה לרמי ולרונן יתרון בזה שהם גברים...ממש לא.. אז חלאס כבר להיות קנאים!

barr1969

New member
מה קשור קנאים?

בהרבה תחומי ספורט, יש הפרדה לא רק בין המינים, אלא גם בקבוצות משקל. ג'ודו, איגרוף וכו'. גם כדורסל נשים וגברים לא משחקים באותה קבוצה בגלל שתחרות ספורטיבית הוגנת, לא נותנת יתרון לאף צד עוד לפני שהמשחק מתחיל. רמי ורונן, שניהם ראויים לזכות בדירה, אבל את התחרות הזו כמעט תפרו על פי מידתם. שניהם שריריים, פחות או יותר במשקל דומה ושניהם גברים. מלכתחילה הייתי מצפה ששמירה על שיווי המשקל שלהם תהיה קלה יותר. מגיע להם לזכות, ולו בשביל הזוגיות הנוצצת שלהם. וההומור. אבל מי שהגה את התחרות הזו, לא היה הוגן.

את צודקת לגמרי

אני עודדתי את אסנת ומייקל ובגמר את רואי ואפרת אבל מה הקטע לדוגמא יכול ליהות להם גם חיסרונות בזה כי לדוגמא במשימה של האיפור של הפיל בהודו איך הם יורידו את זה ולדוגמא שהם קנו להיא בהודו בושם איך הם היו יודעים לקנות מה שמתאים ובשמלה איך הם יבחרו לה שימלה מה הם בחורה שמבינה בזה ואולי הלך להם יותר במשימות האקסטרים אבל גם להם יכול ליהיות מהעובדה שהם שני בנים חסרונות חוץ מזה רואי ואפרת או אירה וגיא לא פחות חזקים מרמי ורונן עובדה אירה הרימה בן על הגב שלה ועשתה משימה לבד הדירה מגיע להם הם הפגינו אהבה [לא ברמה של מיקי ויהודית אבל אהבה] הם מאוד טובים אז תעשו טובה לאירה וגיא היה סיכוי שווה מה הבעיה שלכם אם רואי ואפרת היו זוכים כולם היו סותמים ת'פה זה אותו דבר כמו שאני יאמר זה לא היה פייר שרואי ואפרת יזכו כי הוא הבן של עוזי כהן וזה גם נותן לו יתרון כמו בגלגל הצלה אירה וגיא אולי היו צריכים לנצח הגיע להם הם היו טובים וגם לרמי ורואי ואפרת כפי שראיתם היה יותר מזל משכל 1.הגיעו אחרונים בפרק בלי הדחה 2.חזרו בגלגל הצלה וגם כל הקטע אם אבא שלו אז אתם לפי מה שאני יודע לפחות רובכם מעודדים את רואי ואפרת אבל אם תמשיכו על רמי ורונן אז גם המעריצים שלהם יחזירו וירדו על רואי ואפרת ואני בכלל מת על אבי וג'ולי

SimsY

New member
שוביניסט !

למה רק בגלל שהיא אישה זה אומר שהיא פחות חלשה? לידיעתך אדוני הנכבד, הנשים מזמן יצאו מהמטבח והן יכולות להיות כל מה שהן רוצות - כן, גם חזקות יותר מגברים. מה שגם היו שם הרבה משימות חשיבה מה שפוסל את ההנחה הזאת שלך ועושה ממך הומופוב פשוט במסווה. או שעכשיו תבוא ותגיד לי שהנשים גם פחות חכמות מגברים אז זה לא פייר שני גברים במשימת חשיבה מול גבר ואישה?

GiTaNiTo

New member
מה הקשר לשובניזם?

הוא לא אמר שנשים פחותות מהגברים! הוא רק אמר שהגבר באופן כללי חזק מהאישה וזו עובדה מדעית. הזכר חזק מהנקבה. ככה זה, הזכר חזק מהנקבה! זה שיש יוצאי דופן, זה ברור אבל המין הזכרי ניחן בכוח פיזי רב יותר מהנקבי, זו לא בושה להודות בזה - ובעצם, למה להלחם בזה? אז כן - מבחינת התחרות זה באמת לא הוגן לשלב זוגות חד מיניים. אבל אני אמרתי את דעתי בנושא בהודעה הזו. (שאני דווקא כן בעד לשלב) אה, כן כל הבנות פה שיתקפו אותי על מה שאמרתי.. אתן מוזמנות.. אם זה מה שיעשה לכן טוב
אני הראשון שיצעק פה לזכויות האישה - יותר מהרבה נשים שאני מכיר.. אבל למה להתווכח עם עובדה מדעית? ולמה לנסות לשנות אותה? זה שאתן שוות לגברים מבחינה חברתית וחוקית (אפילו שהנושא דורש עוד עבודה) - מה טוב אבל שני המינים לא שווים זה לזה מבחינה פיזית. לכל מין יש את החולשות שלו, וכן גם את הדברים בהם הוא חזק יותר. המין הנשי חלש יותר מבחינה פיזית. זו עובדה, אז דיי להתכחש לזה. נכון שיש בנות חזקות מבנים - באופן כללי המין הגברי הוא חזק (וזה קצת מעצבן לכתוב את זה כ"כ הרבה) חג שמח...

פלטרון

New member
אתן לך דוגמא יפה ..

באחד הפרקים הראשונים אירה לא הצליחה להרים עצמה בסולם. אני לא זוכר באיזה מקום היא הגיעה, אך הגעתה לגמר מראה שהיא וגיא היו צוות חזק, ולכן.. כמה לא הוגן זה היה אם היא היתה נכשלת כבר בשלב זה ?! לעומתה, הרבה בחורות התקשו והצליחו. ואם אינני טועה היה עוד זוג שנכשל או וויתר. מה שאני אומר זה - זאת משימה אחת מיני רבות, שבהן לזוג גברים, תהיה נטייתם המינית אשר תהיה, אין את הסיכוי הקטן של כישלון. במשימה בה ענת היתה צריכה לקפוץ למים, אני מאמין שרמי ורונן כזוג ספורטיבי היו שולחים את הבחורה.. אם היתה בחורה בזוג שלהם. כלומר היו מגלים רגישות לכך שהגבר אינו מסוגל בשל פחד ממים, והיו שולחים בחורה מול בחורה. אבל בשל היותם זוג גברים, שוב נמנעה האפשרות הזאת. היו הרבה דוגמאות.

SimsY

New member
קשור ועוד איך !

היום נשים טוענות שהן גם יכולות לכוח הגברי ואף לעבור אותו והן אף מוכיחות את זה. מי שחושב שהאישה יותר חלשה הוא פשוט שוביניסט

GiTaNiTo

New member
טוב, אז אני שובינסט

ואני גם הומופוב במסווה.. נכון? אולי אני גם לסבית ולא ידעתי את זה?

GiTaNiTo

New member
אממממ.. להיות הומו/לסבית

זה לא בחירה.. ואני סטרייט, ממין זכר

SimsY

New member
אההההה - סוף סוף כמה אנשים כאן

קולטים שלהיות הומו זאת לא בחירה .......... מה קרה לשינוי המדהים ?

GiTaNiTo

New member
חס וחלילה

מעולם לא טענתי שהמיניות היא בחירה.. איפה ראית שכתבתי את זה?

אם יש לך עדיין ספקות לגבי ההבדלים

הפיזיים בין גברים לנשים אתה יכול לעיין כאן למשל. למה בכל ענפי הספורט מפרידים גברים מנשים? למה לא משחקים כדורגל גברים נגד נשים? למה לא מתאגרפים גברים נגד נשים? (וכנ"ל שחייה, ריצה, כדורעף, כדורסל, רוגבי, קרטה, או כל תחום תחרותי אחר) למה לא? כי הגברים יקרעו לנשים את הצורה. אני רוצה לראות שיקימו נבחרת נשים שתתחרה עם נבחרת ברזיל בכדורגל. אתה יודע מה? עזוב אותך מברזיל. שיתחרו עם הנבחרת השכונתית של שכונת האזדרחת מכפר סבא מזרח.

SimsY

New member
מעניין שבתוכניות ריאליטי

אחרות זה לא משנה ויש כל כך הרבה מנצחות.... ....I wonder why

מצטער, לא שולט בז'אנר

אני מניח שהם דואגים לארגן תחרויות כאלו שלא יתנו לגברים יתרון על פני נשים.

SimsY

New member
אז אם אתה לא מעורה בבקשה

לך תלמד את החומר לפני שאתה שולף עובדות בבקשה. תודה.

gree

New member
יוווו

אתה פשוט בן אדם מסכן!! מה הקשר שוביניסט לעזאזל?????? בספורט וכל מה שקשור בזה,גבר מול אישה -זה פשוט לא כוחות... אתה בדיוק כמו האפסוניות הממורמרות האלה ,שכל דבר שיגידו להן הן יש יצעקו "שוביניסט" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

למעלה