*מגיבה באיחור* ../images/Emo26.gif
אתמול הייתי יותר מדי בהיי כדי לכתוב משו, והיום בצפר - יו נואו... ולתוהים - זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי, חוויה מדהימה שאני לא מצליחה להשכיח מהראש לרגע...
אז ככה
הגעתי לקמלוט, ראשונה מבין כולם. הייתי בהלם מהתור שהשתרך לו ברחבי הקניון\אאוטלט.. אבל עד שכולם הגיעו כבר לא ממש היה תור... אני עומדת לי בתור לקחת את הכרטיסים ומזהה את חופית, שהייתה עם רותם. שתיהן הצטרפו אליי לתור ואני קולטת את מי שמאחוריי עושה פרצופים של "מה הן חושבות לעצמן"
. בעודנו מדברות ומחכות שהתור יתקדם (וגם, חשוב לציין,
קופאות מקור) הגיעה ספיר, שכמובן הצטרפה אלינו לתור והפרצוף של זה מאחורי התעקם עוד יותר... וכך גם הגיעו טים וידידתו מאמריקה, גל ונדב ש-כמובן- הצטרפו אלינו לתור
נכנסנו, היה לנו שולחן ביחד וצירפו אלינו עוד 4 בנות מאחורי, שלאורך כל ההופעה היו להן רק תלונות והן שיגעו לי את השכל
עברי לידר שולט היו שירים מדהימים (גל מדקלם לידי את הסדר שעומד להיות ומתי בדיוק האורות ידלקו ומתי יכבו...
) איזה אנרגיות היו שם
עברי הסתכל על השולחן שלנו די הרבה, וגם שר לגל
וגם הרים את הספוט עלינו ואמר "תסתכלו עליהם אנשים יפים"... הרגשתי גאה
ובסוף - "אז עד עכשיו היינו רגועים, ולמרות שזה הרצליה, יש פה שולחנות לא
אז למה לא לעלות עליהם
"
כולם עלו על השולחנות, וכמובן שארבעת הפקצות מאחורי - "את חייבת לעמוד על השולחן
כי אנחנו לא רואות כלום..."
תמותו. ואז ספיר שאלה אותי אם אני באה איתה קדימה, ואני -
ברור
רצנו קדימה, דחפנו את כולם (היה מאוד משעשע
) ועמדנו "על" הבמה (גם הזזנו די בכוח את זאת שעמדה שם
). "מרי לנצח" ו"בוא" האלקטרוניים, את שניהם אני צורחת בקולי קולות (כן, אני וספיר היינו מקור הצרחות של הערב, אני מודה
)
היה מדהים בסוף, כשעברי יצא, הרגשתי כמו גרופית מטומטמת מהסוג של "עברי תעשה לי...", אבל מה איכפת לי
הופעה ראשונה
מותר
וגם קיבלתי פלייליסט מידיו של גלעד שמואלי
(אחרי שאיבדתי את זה של עברי
)
ספיר - ח"ח על המבצע של המעבר מתחת לשולחן
היה מושלם מקדימה (ולא משנה מה תגידי - הוא
כן שר אלינו
)
טים - אהבתי את השגעונות שלך במהלך ההופעה
("בואו נקח את הבקבוק בירה של ספיר ונדליק אותו
")
גל איש יקר שכמותך - תודההההה שחיכית איתי עד הסוף
נ-ד-ב-ו-ש -
חופית - פעם הבאה אני לא אתן לך לשתות "וודקה בטעם שוקו" למרות שזה נשמע מאוד תמים.... כולנו ראינו מה זה עושה לך
רותם - היה מאוד מאוד מאוד נחמד להכיר אותך
מצפה מאוד לראות את כולכם בתאטרון... אני - בטוח אהיה שם
רעות