אני מ-א-ו-ש-ר-ת

lollapalooza

New member
פששש כל הכבוד הילה

מגלה נאמנות לצוות חבר
יפה לך.

Principesa Reut

New member
*מגיבה באיחור* ../images/Emo26.gif

אתמול הייתי יותר מדי בהיי כדי לכתוב משו, והיום בצפר - יו נואו... ולתוהים - זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי, חוויה מדהימה שאני לא מצליחה להשכיח מהראש לרגע...
אז ככה
הגעתי לקמלוט, ראשונה מבין כולם. הייתי בהלם מהתור שהשתרך לו ברחבי הקניון\אאוטלט.. אבל עד שכולם הגיעו כבר לא ממש היה תור... אני עומדת לי בתור לקחת את הכרטיסים ומזהה את חופית, שהייתה עם רותם. שתיהן הצטרפו אליי לתור ואני קולטת את מי שמאחוריי עושה פרצופים של "מה הן חושבות לעצמן"
. בעודנו מדברות ומחכות שהתור יתקדם (וגם, חשוב לציין, קופאות מקור) הגיעה ספיר, שכמובן הצטרפה אלינו לתור והפרצוף של זה מאחורי התעקם עוד יותר... וכך גם הגיעו טים וידידתו מאמריקה, גל ונדב ש-כמובן- הצטרפו אלינו לתור
נכנסנו, היה לנו שולחן ביחד וצירפו אלינו עוד 4 בנות מאחורי, שלאורך כל ההופעה היו להן רק תלונות והן שיגעו לי את השכל
עברי לידר שולט היו שירים מדהימים (גל מדקלם לידי את הסדר שעומד להיות ומתי בדיוק האורות ידלקו ומתי יכבו...
) איזה אנרגיות היו שם
עברי הסתכל על השולחן שלנו די הרבה, וגם שר לגל
וגם הרים את הספוט עלינו ואמר "תסתכלו עליהם אנשים יפים"... הרגשתי גאה
ובסוף - "אז עד עכשיו היינו רגועים, ולמרות שזה הרצליה, יש פה שולחנות לא
אז למה לא לעלות עליהם
"
כולם עלו על השולחנות, וכמובן שארבעת הפקצות מאחורי - "את חייבת לעמוד על השולחן
כי אנחנו לא רואות כלום..." תמותו. ואז ספיר שאלה אותי אם אני באה איתה קדימה, ואני - ברור
רצנו קדימה, דחפנו את כולם (היה מאוד משעשע
) ועמדנו "על" הבמה (גם הזזנו די בכוח את זאת שעמדה שם
). "מרי לנצח" ו"בוא" האלקטרוניים, את שניהם אני צורחת בקולי קולות (כן, אני וספיר היינו מקור הצרחות של הערב, אני מודה
) היה מדהים בסוף, כשעברי יצא, הרגשתי כמו גרופית מטומטמת מהסוג של "עברי תעשה לי...", אבל מה איכפת לי
הופעה ראשונה
מותר
וגם קיבלתי פלייליסט מידיו של גלעד שמואלי
(אחרי שאיבדתי את זה של עברי
)
ספיר - ח"ח על המבצע של המעבר מתחת לשולחן
היה מושלם מקדימה (ולא משנה מה תגידי - הוא כן שר אלינו
)
טים - אהבתי את השגעונות שלך במהלך ההופעה
("בואו נקח את הבקבוק בירה של ספיר ונדליק אותו
")
גל איש יקר שכמותך - תודההההה שחיכית איתי עד הסוף
נ-ד-ב-ו-ש -
חופית - פעם הבאה אני לא אתן לך לשתות "וודקה בטעם שוקו" למרות שזה נשמע מאוד תמים.... כולנו ראינו מה זה עושה לך
רותם - היה מאוד מאוד מאוד נחמד להכיר אותך
מצפה מאוד לראות את כולכם בתאטרון... אני - בטוח אהיה שם
רעות

Ez sLeeP

New member
מצחיק איך שכל אחד זוכר משהו אחר

מדבריו של העברי. לדעתי זה היה "אני יודע שזה מועדון מכובד/יוקרתי בהרצליה, אבל אני מזמין אתכם לעלות לרקוד על השולחנות..". (אולי מישהו אחר מהפורום נכח באירוע, מזוית אחרת, ושמע משהו אחר?
) גלעד? זה לא עוזר-הבמה?

יאמיייי ../images/Emo68.gif

איזה כיפ שנהנתם:] נשמע מגניב מגנייייב. דןדןדן.. ברור שאתה בא לתאטרון.. עם קולה
..אני בונה על זה כבר:] וגם את רעות.. |כובע סנטה| רמז:p הילההילה-צוות חבר שולט:] חחח אוהבת אותךךך אבל אני עדיין חושבת שחטפו אותך חייזרים :]

shani the one

New member
כולי קנאה../images/Emo11.gif../images/Emo70.gif

אווףףףףףףף!!!איזה כייף לכם!! אני יושבת וקוראת את ההודעות שלכם וכל כך מזדהה עם ההרגשה.. נשמע שהייתה הופעה שווה ביותר.מקווה שכך יהיה גם בתיאטרון(אני סתם מזכירה את זה כדי להרגיש עם עצמי טוב יותר שלא הייתי בקמלוט) מקווה ומצפה לראותכם שוב-בתיאטרון! שני

../images/Emo26.gif ההופעה בקמלוט../images/Emo36.gif

הייתי כל כך רוצה לתאר במילים, את החוויה העל חושית הזאת שקרתה אתמול, אבל לצערי (או אולי לשמחתי) זה בלתי אפשרי בעליל. למרות שאני נוהגת להרבות בדיבורים ובתיאורים על מנת לנסות ולהעביר לכם ולו מעט ממה שקורה שם אצלי בפנים, הפעם אני זונחת את הרעיון. כל מילה או נקודה שאנסה לומר תהיה פשוט הורדה ברמה המטאורית של ההופעה הזאת. והרמה, מטאורית. השקטים היו מדהימים, כל אחד מהם היה מדהים כמו הופעה שלמה...הנה אני עושה את זה
אני לא מצליחה לשלוט במילים שיוצאות לי מהפה!...(אז נוותר...)כל כך...מדהימים עם התוספות והכל-התרגשתי.... ממש... ואז...ההדרן....אוי שכל אחד מנגניו של עברי וגם הוא עצמו ייצרו לי חסידות בכמויות! זה התחיל עם חורף, ואתם יודעים, שחורף, ואני, וחורף, וזה היה ביצוע פי מליון יותר טוב מאש בתל מונד ופי מיליון מעשיר את הביצוע של הדיסק, ממש מרגש, החזיר לי את ההתרגשות שאבדה לי מחורף עקב שמיעה חוזרת ואין סופית של השיר בחזרות, כמעט בכיתי, זה היה אדיר. את ההמשך, חווית ההמשך שמורה עמי ועם כל באי הקמלוט בערב זה. WOW זו ההגדרה הכי טובה למה שקרה שמה על שולחנותיו של ההייניקן קמלוט בהרצליה לא בעצם OUTSTANDING זו החוויה.... לגמרי OUTSTANDING.... זה היה טירוף חושים..... בכלל כל ההופעה המדהימה הזאת שפשוט.... ש ו ק ו ל ד בכל מובן המילה השוקולדי. אה וגם שהנרי יעשה לי חסידות, לא מנו אני מעדיפה ילדים, הנרי הוא באמת המלך! (ולמה הוא לא מראה את פרצופו-דמט) אני מאוהבת בהופעותיו של מר לידר. אם לומר את האמת גם המשך הערב היה משעשע למדי...אבל אלו כבר חוויות השמורות ביני לבין עוד כמה אנשים...אבל רק משעשע, כך העניין נועד להישאר. למטרות שעשוע. ועוד נקודות:
הנרי הוא מלך, שליט, עריץ ומוערץ....
מי שלא חווה את שולחנות הקמלוט אתמול בערב, לא חווה הופעה של עברי, כמו שהופעה צריכה להיות. וגל- דונט "ניצנים" מי...
רוני תעשי לטימוש ילד!!! |חסידה| גל, מרפקי עוד כואב ופצוע כתוצאה מהצעקה שלך אתמול- ואני מוכנה לשים כסף שהוא כן שמע. |ילד|- תעשה לי עברי. (אני לא זוכר איך זה נקרא אבל זה סוג של משפט בלשון...) |כוס| היה ממש משעשע שאיזה מישהו מלפני הסתובב אליי ואמר לי משהו בסיגנון של: "את מוכנה להיות בשקט, אני רוצה לשמוע אותו, לא אותך"
זקנים.... וזהו להיום, אין סיכום הופעה.....יש אושר גדול ומופלא (אתם ראיתם את העננים המ-ד-ה-י-מ-י-ם היום? ואת הקשת? החופית

Rain Star

New member
חופיתתתת! ניסיתי לתפוס אותך בעזרתה

של רותם, אבל לא יצא לי לדבר עם רותם ככה שלא יצא לי לדבר איתך...מה יהיה?

תראה, בסוף בטוח שיהיה טוב../images/Emo13.gif....

השאלה מתי...
נסה היום את האייסיקיו....מיד כשאני אסיים(כדאי קודם להתחיל) את העבודה במחשבים שהייתי צריכה להגיש לפני חנוכה...אוף והפרוייקט, אוף והריקוד-אוקקיי|חופית בלחץ|

Principesa Reut

New member
משפט בעל חלק יחוד ../images/Emo9.gif

מסכימה עם כל מילה ומילה (אני רואה שגם לך היו אנשים מציקים שלא נתנו להתלהב
) וראיתי את העננים
איזה יפהההההה

כן זה זה.....

אני את הבגרות שלי בלשון כבר עברתי...(ברוך השם) נראה לך שהם לא נתנו להתלהב
זה שהם לא יכולים להנות לא אומר שגם לי אסור!

lollapalooza

New member
נדב צודק../images/Emo70.gif

מכיוון שנדב חכם ויודע על מה הוא מדבר
*הדס מנסה לתקן ולו במעט את העבל שעשתה לנדבו'ש*

מיטקין

New member
../images/Emo9.gif אני עדיין שיכור מאתמול

וזה לא שיכור מאלכוהול.. זה שיכור מההופעה המדהימה שהייתה אתמול... אני לא אסכם כי כולם סיכמו יפה... אבל הכי נהנתי מהריקוד על השולחנות חחח.. היה מצחיק... במיוחד כשאני וידידה שלי כמעט נפלנו על הפאקצות.. ונדב.. מה כבר אמרתי ליניב על המפגשים? טוף.. אוהב, טים ואני ממש אוהב את הפורום שלנו (בפעם האלף אני אומר את זה)

למעלה