אני מת סופית!

תודה על המידע והקישור

ראיתי עכשיו גם את הראיון המלא ושני דברים נוספים הפתיעו אותי, מאריה מציינת שם שהיא עובדת על אלבום רמיקסים (שעד היום לא יצא) והיא גם ציינה שהיא כותבת (או מתכננת לכתוב, לא הבנתי) ספר על חייה...

פעם ראשונה שאני שומעת על דברים אלו, יש למישהו מושג איפה הם נעלמו בתכנון שלה? או שפספסתי משהו כזה גדול?

iiamitx3

New member
היה אמור להיות אלבום רמיקסים ל memoirs of an

imperfect angel ששמו היה "Angels Advocate" כמו מסע ההופעות ב2010, שירים כמו Up out my face עם ניקי מינאג' וangels cry עם ני-יו היו אמורים להופיע שם. אבל האלבום התבטל, הספר כנראה עדיין בתכנונים...

Mידאס

New member
היא נראתה מצוין

וזה לגמרי עדיף על החרא שהיא לבשה בטור של מימי (חזיה ותחתונים? שמלות מאלנבי, אבל שכתוב עליהן ורס'צה? וכמובן איפור הגוף המזעזע).

McBrownie

New member
לדעתי היא לא נראיתה 'מצוין', היא נראיתה טוב.

זה היה נראה כמו הסדרות האלה של הילדות הקטנות שהולכות לתחרויות יופי ואז מלבישים אותן כמ ברבי. רק בלי האיפור המוגזם בפנים.
היא בת 26 בדיידרים! שמלת סינדרלה? קשת בשיער? עם פפיון?!
ולמה אין לה צבע? הכל בשחור לבן.

[שמלת המקסי הש/ל מהממת גם עכשיו]

אני מסכים שבטור של מימי היא לבשה דברים נוראים
מה זה הקיבעון הזה עם דונטלה?

Mידאס

New member
אתה שוכח שזה היה לפני כמעט 20 שנה

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל הכל היה אז שונה.

בגלל שהיום כולן לבושות כמו אחרונת הזונות, זה נראה לך מוזר שהיא הייתה לבושה כמו שהייתה לבושה, אבל פעם הכל היה קצת יותר תמים מהיום, והרבה פחות זנותי.

McBrownie

New member
לא, אני לא שוכח את זה.

בגלל זה אמרתי שהיא נראית 'טוב' ולא 'בסדר'. תשווה מה שוויטני לבשה באוה תקופה ותראה שאולי צבע אין כ"כ, אבל לפחות צורה נתנו לה!
אם אתה רוצה מישהי יותר קרובה לגיל של מאריה אז קח את טוני ברקסטון. יש איזו הופעה שהיא הייתה לבושה ממש כמו מאריה, circa 2006 עם הלבוש התחתון + ספק חלוק ספק וילון, הכל שחור. לא זוכר איפה זה היה אבל נראה לי טקס פרסים כלשהו.

ומעבר לכל זה- לא כל דבר הוא שחור או לבן- זה שאני חושב שהתלבושות מ-1996 היו קצת נזירתיות, לא אומר שאני תומך בזנות.

ופור דה רקורד- אני לא חושב שהיא מתלבשת בצורה זנותית בהרפתקאות של מימי. זה לטעמי יותר over-the-top-LGBT-queen בצורה הכי חיובית שיש. יחד עם זאת, זה לא אמר שאני תומך בחלק מבחירות הלבוש שלה

McBrownie

New member
אמרת שבגלל שהיום כולן לבושות כמו אחרונת הזונו

ת, זה נראה לי מוזר שהיא הייתה לבושה -> זה אומר שהלבוש הזנותי עכשיו נראה לי בסדר=לגיטימי.
ה"תומך בזנות" כמובן דיבר על הלבוש; חשבתי שזה מובן מאליו מאחר שזה כל ההקשר שלנו.

Mידאס

New member
אתה פירשת את דברי שלא כהלכה

ולא התכוונתי לרמוז דבר וחצי דבר. סליחה ומחילה אם נפגעת.

למעלה