אני מת סופית!

MariahFan

New member
אני מת סופית!

https://www.youtube.com/watch?v=daDLg52sPcQ - ההופעה הכי מרשימה של Vanishing לדעתי (מודע לזה שזאת חזרה). זה פשוט מדהים, 3:55 - איך היא לקחה מספיק אוויר כדי לעשות את זה בכלל?
היא פשוט מדהימה. הביצוע הזה מתעלה לדעתי על גירסת הסטודיו. אין מילים.

McBrownie

New member
saaaaaaaang

מהממת.

אוי, איך אני מת על הצחוק שלה בסוף.

דווקא כמות האוויר היא לא מה שמרשימה [אותי] פה, כאילו מעבר לגורג'סנס הכללי, כי היא לא משכה את התו [vaa-aa-aa-aa-aa....] כזה הרבה זמן; אלא המעבר מהרג'יסטר האמצעי של הקול שלה אל השריקה בכזאת קלילות ובחוסר מאמץ!

יש איזה וידאו של מאריה שרה את lead the way מגליטר בסטודיו, אני חושב שיש על זה דיבוב, אבל רואים כמה היא מתאמצת למשוך את התו המטורף הזה בסוף [גם באמצע השיר יש קטע שהיא מחזיקה את הנוט מלא זמן], אבל בסוף זה כבר פסיכוטי, היא איזה חצי שעה שרה בלי לקחת אוויר. סתם לא חצי שעה אבל נראה לי שאיזה 16 שניות להברה האחרונה, וגם למילם שלפני זה לא ממש נראה שהיא לוקחת אוויר.
מצאתי!
אה וואי וגם ב-DFAU..

MariahFan

New member
ואו

זה מדהים כל כך, תודה!
אני מסכים איתך, 2 הדברים מדהימים (המעבר הקליל והנשימה), לדעתי.

a 90s Noah

New member
מה שמוזר לי זה שאני זוכר

בדיוק את איך שמאריה נראתה בהופעה הזאת ובגלל שחרשתי עליה כל כך הרבה אני כבר מכיר כל פיפס בה, ועכשיו זה נשמע קצת שונה..
זאת אומרת שיכול להיות שההופעה שאני מכיר זאת ההופעה עצמה ולא החזרה? זה אדיר! לא ידעתי שהחזרה קיימת...

גם לא ההופעה הזאת משום מה!! |שמאלה|
http://www.youtube.com/watch?v=vKJqd09-fmk

אתם רוצים שאתאהב מחדש?

זה לא נחוץ, אני כבר מתה עליה...

אלוהים, פשוט ישבתי מהופנטת ופעורת פה

וו-אוו

ואת זה אני כמובן אומרת על על השריקה לקראת הסוף

אני לא חושבת שעד היום ראיתי אותה עושה את זה בצורה כזו ובמעבר כזה חד.

וסליחה על הערה לא קשורה
מה שהיא לובשת זה טומי בחר לה? כי זה מזההההההה לא מאריה

McBrownie

New member
בערך כל מה שהיא עשתה עד 1997 היה

בהתערבות/כפייה של טומי

תשווי את התלבושות שלה בטוקיו דום בטור של דיידרים לעומת הטור של באטרפליי ותראי

ככל שהקריירה שלה התקדמה, "אישרו לה" יותר שליטה במה שהיא עושה, אבל טומי היה איש חזק לא רק בחברת התקליטים, אלא בתעשייה כולה...

אני יודעת, לא סתם הקליפ של באטרפליי יצא ככה

היא סוף סוף יכלה "להרשות" לעצמה...

בנוגע לתלבושות בטוקיו, חלקן היו קצת כבדות ומשעממות למרות שגם את חלקן אהבתי, אבל לעומת זאת בהופעה של דיידרים בניו יורק נדמה לי היא התלבשה די קליל ונחמד למרות שעדיין לא "סקסי"

אגב, תמיד תהיתי על משהו ואולי כאן אני יכולה לקבל תשובה

השיר Side Effects זה ברור שהיא מייחסת אותו למישהו, במקרה לטומי

Mידאס

New member
למה לכל השדים והרוחות היא לא בחרה בתמונה הזו

לתמונת האלבום? היא פשוט נראית מושלם. מזל לפחות שהיא השתמשה בתמונה כ-COVER לסינגל FOREVER
.

צודק, היא נראית מושלם פה

אפרופו FOREVER, חבל שהיא עשתה את הקליפ דווקא מההופעה ההיא ולא מההופעה בניו יורק או רוטרדם, מאוד אהבתי איך שהיא נראיתה בהופעות האלה

כל המילים התקשרו לי לשם

אבל משפט אחד עורר בי ספק:

Wakin' up scared some nights still dreamin' 'bout them violent times

למה היא מתכוונת? לא ידעתי שהייתה שם אלימות

כן, לא חשבתי שהוא הכה אותה

אבל גם לא חשבתי שהייתה אלימות מילולית...

ממה שידעתי פשוט היו ביניהם הרבה אי הסכמות, הרבה דברים שהוא לא רצה שתעשה או תהיה והבנתי שהיה לה מאוד קשה עם זה, לכן הגירושים...

אבל ממש לא חשבתי שהוא התעלל בה מילולית/נפשית

True Colors

New member
מאריה דיברה על הנושא בראיון עם לארי קינג

היא נשאלה על ריהאנה, אבל התקשתה לתת תשובה ממוקדת, אם כי ה-yikes שלה חושף מה דעתה בדיוק על תקרית ריהאנה-כריס.
קראתי גם, לא זוכר איפה ולא יודע עד כמה הדיווח נכון, שבאחד הטקסים כריס בראון התיישב לידה, והיא הבהירה לו שהיא מעדיפה שהוא יישב במקום אחר.

מאריה מציינת בראיון עם לארי קינג של"התעללות" יש כמה קטגוריות, והיא עצמה חוותה התעללות מנטלית ורגשית.

למעלה