לא מתאפקת ../images/Emo99.gif
הילדים נכנסו לישון רק עכשיו, שקט פתאם, ואני נשארת עוד כמה דקות כדי לנסות להבין מה קרה הערב. כבר יומיים שהייתי בהלם מוחלט ובהכחשה מלאה שהערב הבן שלי חוגג בר מצוה, חלקכם ידע כמה הייתי במתח, אם הבן יגיע לא יגיע, החלק הזה התיש אותי, אבל הוא שיחק אותה בגדול, סתם חששתי, אני והדפיקות שלי
הוא כל כך התרגש, והבת שלי גם, ונהניתי לשמוע אותם קוראים את הדרשה והברכה, אני גאה בהם
, היום הייתי אמא גאה כל כך אוהבת את 2 הילדים שלי, והערב הרגשתי חיבור כל כך חזק לשניהם, יותר מתמיד, השיתוף פעולה שלהם היה מעל למצופה. ואתם יודעים מה? אני גאה, גאה,גאה בערב הזה, מה שרציתי השגתי, הבן שלי לא ישכח את הערב הזה, בכל פעם חיכתה לו הפתעה אחרת, הוא לא ציפה לפוסטר,הוא לא ציפה לכניסה עם הלהקה, הוא לא ציפה להופעה של הלהקה שלי, הדבר היחיד שגיליתי זה שיהיו זיקוקים, הצלחתי בקושי לשמור את הכל בסוד, וזה הצליח לי. וכמובן שזה בזכותכם, השמחה שהבאתם אתכם, האהבה שקיבלנו מכם, שווה עולם. המשפחה שלי כל הזמן שאלה אותי מי החברים האלה שלי שעושים כל כך שמח, והייתי גאה להציג אתכם בפניהם כמי שאתם. רוצה להודות אישית לכל אחד ואחת שהגיע, כל כך שימחתם אותי,עדיין האדרנלין עוד לא נרגע אני עדיין לא מאמינה שזה היה הבר מצוה של הבן שלי, עדיין לא מאמינה שזה הצליח. אבל רואה את ההתרגשות בעינים של הילדים שלי, ואני מתמוגגת מאושר. לא יודעת מה להגיד לכם, לא יודעת איך להגיד לכם, כי שום מילה לא תוכל לתאר את התודה הענקית אליכם. אין לי מילים, אין לי מילים. את הערב הזה, לעולם לא אשכח תודה לכם אנשים יקרים שלי, אני פשוט אוהבת אתכם
ועכשיו, הולכת להוציא עם שפכטל את המייק אפ והאיפור, אל תדאגו את הפן לא מרטיבה
,בעצם לא חופפת עד סוף פסח
רוצה להגיד תודה נוספת, לכל אלו שהיו בשבילי מאחורי הקלעים עבור הבר מצוה. ותודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת למיקי43 שהגיע עם זוגתו שתחיה מהצפון כדי לצלם את כולם ועשה את זה באהבה. אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלב שלי עוד מנתר מהתרגשות הולכת לנסות לישון, מקווה שאצליח אוהבת אתכם סופי