אני,,,,,,,,,,,,מתרגשת

magic40

New member
אני,,,,,,,,,,,,מתרגשת

היום זה היום בשעה 9 נקבל את החתן

המון מזל טוב לחתן הבר מצווה../images/Emo25.gif

מצטערים שלא יכולים לחגוג איתכם.... אבל מאחלים עד 120
שיעבור בשלום

d a n i e l s 5

New member
וואלה....זה היום?

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם האמת גם אני מתרגש בשבילם. ה-ח-ת-ן. האמא של החתן והאחות של החתן. שיהיה רק במזל טוב.

Kטלנית

New member
בכתי מרוב אושר ../images/Emo9.gif

מזזזזזזזזזה ריגש אותי מה שקראת מכל הלב והנשמה לראות או7תך מחייכת היה פשוט כייף ענק סופינק'ה אומרים: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה" תאמני לי מותוקה את בחברה טובה
מקסימה הבר מצווה היתה פ33ה המוזיקה הריקוד של הלהקה האווירה האמא היפיפיה החתן המתוק ואחותו המקסימה העמדת ברמצווה מהסרטים סופי היי גאה
יפיפיה אחת מואההההההההההההההההה רק אושר נשמה אוהבתותך מקסימה

Kטלנית

New member
../images/Emo141.gif שטו../images/Emo35.gif כן.. ברוסית ../images/Emo6.gif

לילה טוב מקסימה

r e d head

New member
צריך עוד כמה שעות

לעכל את השימחה וההתרגשות שהיתה שם.

Rinattt

New member
היה מרגש, שמח, מהנה ביותר...

סופי היית מ-א-מ-מ-ת!!! חבל"ז!!! ואביה ושלי - תענוג היה לראות את שלושתכם יחד. היה מוי כיף - המוזיקה, האוכל, האולם, החברים והחיוכים - הכל היה מדהים!!! נהניתי מאוד, את גדולה מהחיים, בהחלט הצליח לך ובגדול
מה עוד היה כיף? בתא הלבשה לראות את הגב החלק של דנדי, לעשות על הקצין עלי בבא, להתחפש לתימניה [וואלה אחלה הרגשה, נמאס לי להיות סבטלנה
], לרקוד ולהשתולל, לרקוד תימנית והרבה [וואלה הותשתי אני לא בכושר
]. אבל הכי? ללוות את חתן הבר מצווה בדעסה תימנית - מרגש! ולשמוע אותך נושאת דברים כל כך מרגשים שבאים מכל ה
והנשמה. היית מדהימה, היה מדהים... תודה
אוהבת המוני המונים

../images/Emo65.gif ערב נפלא ../images/Emo65.gif

סופי, גאה בך על הערב הנפלא והמרגש
האולם
צוות הצילום וכמובן מיקי
התקליטן
להקת הריקוד שלך
האווירה החמה והעיקר שגרמת לי להזיל דמעות כשקראת את הברכה לבנך היקר אביה. שמחתי להכיר אותך
מאחלת לך חתן בר המצווה
המון הצלחה בלימודים ובחיים לך סופי שתמשיכי לחייך ולתת את כולך לבנך ובתך הקסימים שתהיי האמא הכי חזקה והכי מאושרת. שניפגש תמיד בשמחות - אמן
שלך באהבה

ורד 3

New member
../images/Emo124.gif סופייייי ../images/Emo25.gif

מרוב התרגשות לא יכולה לישון.... מה אומר ומה אספר....??? היה מרגש עד דמעות .. הברכה שלך לבן המתוק שלך היתה מדהימה ומרגשת כל מילה חדרה עמוק עמוק ל-
ה-LOOK שלך היה מדהים היית פצצה ! ממש מהפך (איפה דצה שתראה ותגיב
) הבן המקסים שלך ! המוסיקה ! הלהקה המדהימה של הרקדנים...(
נולד 4 ) ! האווירה .. האנשים ... האוכל.... אחד האירועים היפים ביותר שראיתי .. המון אושר ונחת לבן המקסים שלך לבת שלך ולך אמא מקסימה . שתדעו רק ימים של אושר אמיתי ... כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ...(זהבה בן )

ורד 3

New member
איך שכחתי את מיקי 43 ? ../images/Emo140.gif

מיקי..... תודה רבה רבה על ההשקעה אין עליך !

Kטלנית

New member
מיקי..."ישר כוח" גדול על הכל

כל הכבוד גבר.... לראות אותה מחייכת שווה 1000 מילים ותמנות

d a n i e l s 5

New member
אז מה היה לנו.....

ריגוש.... ועוד ריגוש..... ועוד התרגשות..... תגידי סופיה לורן, ככה לעשות לי בגילי.....? אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה......W O W !!!!!!! והפורום הזה (כל אחת ואחד).... אם יש לו הצדקה.....הרגעים האלה הם ההוכחה, רגעים של.... מרגיש חמים ונעים.

לא מתאפקת ../images/Emo99.gif

הילדים נכנסו לישון רק עכשיו, שקט פתאם, ואני נשארת עוד כמה דקות כדי לנסות להבין מה קרה הערב. כבר יומיים שהייתי בהלם מוחלט ובהכחשה מלאה שהערב הבן שלי חוגג בר מצוה, חלקכם ידע כמה הייתי במתח, אם הבן יגיע לא יגיע, החלק הזה התיש אותי, אבל הוא שיחק אותה בגדול, סתם חששתי, אני והדפיקות שלי
הוא כל כך התרגש, והבת שלי גם, ונהניתי לשמוע אותם קוראים את הדרשה והברכה, אני גאה בהם
, היום הייתי אמא גאה כל כך אוהבת את 2 הילדים שלי, והערב הרגשתי חיבור כל כך חזק לשניהם, יותר מתמיד, השיתוף פעולה שלהם היה מעל למצופה. ואתם יודעים מה? אני גאה, גאה,גאה בערב הזה, מה שרציתי השגתי, הבן שלי לא ישכח את הערב הזה, בכל פעם חיכתה לו הפתעה אחרת, הוא לא ציפה לפוסטר,הוא לא ציפה לכניסה עם הלהקה, הוא לא ציפה להופעה של הלהקה שלי, הדבר היחיד שגיליתי זה שיהיו זיקוקים, הצלחתי בקושי לשמור את הכל בסוד, וזה הצליח לי. וכמובן שזה בזכותכם, השמחה שהבאתם אתכם, האהבה שקיבלנו מכם, שווה עולם. המשפחה שלי כל הזמן שאלה אותי מי החברים האלה שלי שעושים כל כך שמח, והייתי גאה להציג אתכם בפניהם כמי שאתם. רוצה להודות אישית לכל אחד ואחת שהגיע, כל כך שימחתם אותי,עדיין האדרנלין עוד לא נרגע אני עדיין לא מאמינה שזה היה הבר מצוה של הבן שלי, עדיין לא מאמינה שזה הצליח. אבל רואה את ההתרגשות בעינים של הילדים שלי, ואני מתמוגגת מאושר. לא יודעת מה להגיד לכם, לא יודעת איך להגיד לכם, כי שום מילה לא תוכל לתאר את התודה הענקית אליכם. אין לי מילים, אין לי מילים. את הערב הזה, לעולם לא אשכח תודה לכם אנשים יקרים שלי, אני פשוט אוהבת אתכם
ועכשיו, הולכת להוציא עם שפכטל את המייק אפ והאיפור, אל תדאגו את הפן לא מרטיבה
,בעצם לא חופפת עד סוף פסח
רוצה להגיד תודה נוספת, לכל אלו שהיו בשבילי מאחורי הקלעים עבור הבר מצוה. ותודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת למיקי43 שהגיע עם זוגתו שתחיה מהצפון כדי לצלם את כולם ועשה את זה באהבה. אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלב שלי עוד מנתר מהתרגשות הולכת לנסות לישון, מקווה שאצליח אוהבת אתכם סופי

folkman1

New member
סופי המון אושר הלאה והלאה

ו...מה זה נהנתי תעשי כל יום ארוע

על הבוקר עם כוס קפה קוראת

ומתרגשת בשבילך.... לפני חודשיים עברתי את זה עם חברת ילדות שהאבא החליט לא לבוא עכשיו מתקרבת הבר מצוה של האחיין שלי שהאמא לא תהיה... וואווו איזו התרגשות. שתהיינה רק שמחות והמון המון מזל טוב שוב

אין דבר העומד בפני הרצון !!!

לא סתם הומצא הפתגם הזה! הוכחת לנו למרות כל הקשיים....שאת יכולה בזכות עצמך לעשות את ילדך מאושר ולחגוג לו את מסיבת הבר מצווה עם חבריו הטובים , עם החברים שלך.... וכל זאת בלי להחסיר דבר. היה צלם חייכני ונעים... היה תקליטן נהדר... אפילו שיר סולו שהקדישה לכם זמרת הבית שלנו סנשיין המדימה
היה מופע מדהים של הלקה בריקוד תימני... היה קטע מרגש שבו הקריא אביה וגם את... והאוכל...אחחחחחח נהדר ! והחברים....קוראת לכל המשתתפים בארוע ומפרגנת לכל האהבה שהרעיפו לך, לאביה ולשלי... וכאן הראיה שבפורום הנהדר הזה יש גם חברויות מדהימות , אמיתיות שבאות מהלב !!! אוסיף ואומר ... אני נהנתי !!! מאחלת לך שתדעי רק חיוך ואושר מהיום והלאה...

למעלה