אני מתחנן!!!!

אני מתחנן!!!!

אני מתחנן!!!! כל מי שרוצה כלב!!! אל תתפתו... גם אני רציתי כלב גזעי.. גם לי בילבלו את המוח... לא חבל??? לשים אלפי שקלים על כלב עם תעודות??? הלכתי היום לתחנת ההסגר בירושלים... נדהמתי!! כלבים נפלאים!!! כלבים יפים!! כלבים מסכנים!!! שמסתכלים עליך ומתחננים שתיקח אותם!! ממש מסתכלים לך בעניים ובוכים!!! אתם רוצים כלב??? לכו לאגודות!! תצילו כלבים ממוות... אל תתלבטו לרגע!! תאמינו לי שלא תתאכזבו! אני גאה לומר שהיום הצלתי כלב נפלא ממוות!! הכלב היה אמור להיות מורדם שבוע הבא אחרי חודשיים שנרקב בכלביה! הוא פשוט הסתכל עליי ובכה! ולמה??? הוא נתפס משוטט-ובעליו שראו אותו והבינו שהם נאלצים לשלם 300 ש"ח בשביל שישוחרר-לא רצו ונטשו אותו!! יש שם כלבים אדירים שהושארו בגלל שהבעלים טסו לחו"ל והם נטשו אותם! לא חבל? אני מתחנן לכל מי שמעוניין בכלב שיעשה את הצעד הזה ויקפוץ ל"אס או אס חיות" לצער בעלי חיים... לאגודות שיתנו לכם חיות נפלאות ולפעמים גם גזעיות שמחפשות בית חם ואוהב! אני פונה האליכם.. תנו להם חום ואהבה! אל תתנו שירדימו אותם!!! בבקשה! אשמח אם תפיצו את המכתב הזה לכל פורום שתוכלו! תצילו אותם!! אני מוכן לעזור במסר אישי לכל מי שיש לו בעיה!!!

TetiBETTY

New member
יש לי כבר כלבה חמודה....

פינצ'ר מעורב..בשם האני..... וזה מספיק לי....

אז מה? ../images/Emo4.gif

גם פה יש הרבה כלבים נפלאים!! כלבים יפים!! כלבים מסכנים
כולם פה כלבים
אבל אף אחד לא לוקח אותם...
|נסקל|
אאוץ'.

../images/Emo41.gifאני לא אוהב כלבים../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

ובכלל, אני לא אוהב חיות
כאילו, הן חמודות.... אבל לא כשהן אצלי

omerdo

New member
לי יש כבר...

כלבה מקסימה... גזע שארפי... גזעית, והיא עדיין חמודה למרות שהיא גזעית... אתה לא מצפה שאני ימסור אותה כדי לתת בית חם לכלב אחר?

אתם כולכם מגעילים../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

זה נושא רציני ועצוב!! שמאוד חשוב לי!! ויש גם אנשים שעושים בכלבים מסכנים ובחיות בכלל ניסויםםםם!!!!!!
ואתם צוחקים על זה
מגעילים!!!!!!!!!! מי שכתב את זה... אני מצאתי ברחוב 2 כלבים - בת ובן [עיקרנו את הבת וסירסנו ת'בן..] והם אצלי עכשיו... והיה עוד כלב קטן גור שמת מעצם חדה מידי שהוא אכל...
אהבבבבבבבבבתי אותו!!!!!!!
אבל אני מפיצה ת'עיניים הזה כבר הרבה זמן ושכנעתי חצי מהכיתה שלי להתנדב לאגודות וגם לאגודה נגד ניסוים בבע"ח, גררתי ת'מורה שלי למדעים לדבר על זה והבאתי עלון של של האגודה נגד הניסויים וכל הכיתה נדלקה וכולם, אפילו שונאי החיות [שרצחו חתולה!!!!!!!
] עוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!! ובאמת!! תעזרו קצת!! כמה מגעילים אפשר להיות!?!

../images/Emo46.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אתה יודע שלחיות יש זכות קיום יותר משיש לך
אתה ממש מגעיל
החיות שוות לנו
, ולא, אני לא צמחונית
לאכול חיות זה דרך הטבעעעעעע!!!! אבל לא כשזורקים אפרוחים קטנים שרק נולדו לפח כי אין להם מספיק בשר וכי הם לא יכולים להטיל בייצים! זורקים אותם חיים ונותנים להם למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וניסויים בחיות זה גם לא דרך הטבע!!!!!!!!!! וכן, זו לא טעות!! ניסויים בחיות ולא בע"ח כי גמנחנו בע"ח.. רק שעלינו לא עושים ניסויים!!!!!!! לך לעזאז* והגבתי לך בפורום רוחות רפאים...

החיות לא שוות לנו.

אם חס וחלילה היית חולה במחלה חשוכת מרפט, והיו מגלים שהדרך היחידה להציל אותך היא לעשות ניסויים על 15 קופים שונים... את רוצה להגיד לי שהיית מתנגדת כי "הם שווים לנו"? הן לא שוות לנו מהסיבה הפשוטה שאין להם את הבינה והשכל שלנו יש, ולכן כבר אנחנו בנקודת יתרון עליהן. אז תפסיקי לחרטט בולשיט טבעוני שכזה בלי להבין את משמעות הדברים לעומק.

אליאור...../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

את כל מה שרציתי להגיד לך כבר אמרתי באייסי ואני מחכה לתגובה ממך!

משו חשוב בבקשה להעביר../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

ה ממש חשוב! לשלוח לכל מי שאתם מכירים ולא מכירים! אחים לא מפקירים! {העובדות בפרשת יהונתן פולארד} "האם באמת ציפו ממני לאפשר להיסטוריה לחזור על עצמה , ולא לעשות דבר על מנת למנוע אסון מעמינו?" (יונתן פולארד) א. יהונתן פולארד, יהודי יליד ארה"ב, עבד כמנתח מודיעין בצי האמריקאי , בשנים תשל"ט-תשמ"ה . במהלך עבודתו, נחשף פולארד למידע מודיעיני בעל חשיבות ביטחונית קריטית לישראל. המידע עסק ביכולות הלחימה הגרעינית , ביולוגית וכימית- של עיראק לוב ואירן, שפותחו כנגד ישראל. ב. כידידתה של מדינת ישראל, הייתה אמורה ארה"ב להעביר ביוזמתה את המידע המודיעיני, כפי שנקבע בהסכם שנחתם בתשמ"ג (83) בין שתי המדינות. ג. אולם בפועל- הוטל אמברגו מודיעיני מכוון ע"י הממשל האמריקאי, שנועד לחסום בפני ישראל נתונים מדויקים על מתקני הנשק הכימי והאטומי באירן ובעיראק . ד. יונתן הכיר את החומר ומשמעותו הקריטית לביטחון ישראל וחיי אזרחיה , ובו בעת היה עד לחסימתו המכוונת בפני ישראל. לאחר שכל מאמציו לשנות את האמברגו החשאי נכשלו- החל יהונתן להעביר את המידע ישירות לישראל, מתוך הרגשת אחריות עמוקה לישראל, ללא כל תמורה , ומתוך סיכון עצמי רב. ה. יונתן פעל מיוזמתו ולפי צו מפונו, ובהמשך לפי בקשתה של ישראל.לימים-הסביר פולארד במכתב מהכלא לרב בארה"ב-מה הניע אותו להעביר מידע מסווג בדרך בלתי חוקית: "...האם היה עלי לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות דבר, שעה שסכין ננעץ בגבה של ישראל? איזה יהודי המכבד את עצמו , יכול היה לנהוג כך? כן, אני יודע, שרבים מבין היהודים בארה"ב, זועמים על אשר עשיתי. בשום אופן , הם מייללים, אסור היה לך לסכן את מעמדנו כאן בהפגנת נאמנות כזאת לישראל .ומה היה עלי לעשות ? לתת לישראל להתמודד לבדה? אם סבור אתה שכך היה עלי לעשות , כיצד זה נוכל לגנות את אותם אנשים שבמהלך מלחמת העולם השניה שתקו ובכך השתתפו בנטישת יהדות אירופה ?! באמת רבי , מה יהיה ההבדל בין שתיקתם אז, לבין ההחלטה שלי לשמור על שתיקה באשר לגז רעיל המאיים על ישראל? ככלות הכל, אותו גאז בו השתמשו הנאצים לפני 40 שנה , לרצוח בו את אחינו באירופה, יכול היה בקלות לשוב ולשמש בידי הערבים להשמדת הישוב היהודי בארץ ישראל .האם באמת ציפו ממני לאפשר להיסטוריה לחזור על עצמה , ולא לעשות דבר על מנת למנוע אסון מעמנו? האם יכול היית אתה לעמוד מנגד ולתת לדברים להתרחש? אני מודה , הפרתי את החוק. אך לאמר לך את האמת , מעדיף אני להעלות רקב בכלא , מאשר לשבת ח"ו שבעה על מאות אלפי ישראלים , שעלולים היו למות בגלל פחדנותי..." ו. המידע שהעביר יהונתן היה חשוב ביותר, ובזכותו נערכה ישראל להגנה אזרחית בפני אב"כ ז. אולם לבושתנו, כאשר נתגלה יהונתן ונעצר(תשמ"ה-85)-בגדה בו מדינת ישראל בצורה מחפירה ביותר: 1) עם יהונתן , עבדו בארה"ב סוכנים ישראלים שהוברחו לארץ מייד. רק יהונתן נעצר- לאחר שהשגרירות הישראלית סירבה להעניק לו מקלט, בניגוד לסיכום המוקדם עימו. 2) ליהונתן מעולם לא נערך משפט! על פי דרישתן של ממשלת ארה"ב וממשלת ישראל,הוא נכנע לעסקת טיעון, שחסכה משתי הממשלות תהליך משפטי ארוך מורכב ויקר, ומבוכה רבה. 3) פולארד שיתף פעולה באופן מלא עם התביעה, הודה והביע חרטה- אולם התביעה שיקרה והפרה את התחייבותה באופן אכזרי [ובהסכמת ישראל!]: על פולארד נגזר מאסר עולם עם המלצה שלא לשחררו על תנאי לעולם - למרות שהואשם רק בהעברת מידע מסווג לבעלת ברית, בלא כוונה לפגוע בארה"ב. 4) בכל ההיסטוריה המשפטית בארה"ב-לא היה תקדים לעונש כה חמור (העונש המקובל לעבירה מסוג זה בארה"ב הוא 2-4 שנים), ולתנאים כה חמורים בבית הכלא. 5) ישראל שכרה בתחילה ליהונתן עו"ד גוי ממוצא לבנוני, שלא ידע לעבוד, הזיק ליהונתן, ואפילו "שכח" להגיש ערעור. 6) רק לאחר 11 שנים הכירה ישראל בטעותה, ונתנה לפולארד אזרחות ישראלית(תשנ"ו-86), ולאחר כשנתיים נוספות הוכר כסוכן ישראלי שעבד מטעמה. ח. לצד הנטישה וההתכחשות הישראלית, לא זכה פולארד גם לסיוע מאחיו בארה"ב. ט. הממשל האמריקאי ניצל את פרשת פולארד ע"מ לסחוט מישראל ויתורים, אך כאשר ישראל ויתרה [למשל בפסגת וואי-] התכחשו האמריקאים להתחייבותם, ויונתן לא שוחרר. י. גם כיום ,18 שנה לאחר מאסרו- לא נשמעת דרישה ברורה מצד ממשלת ישראל לשחרר מיידית את יהונתן פולארד! חובתנו היום- להרגיש את כאבו של אחינו יהונתן, לחבקו באהבה, ולא לתת לנושא לרדת מסדר היום הציבורי! חזור למעלה

למעלה