אני מתחיל ללמוד ....

• פותח הנושא firma
  • פורסם בתאריך

firma

New member
אני מתחיל ללמוד ....

אני מתחיל ללמוד עוד החודש זה אולי ישמע מצחיק אבל אני לא יודע מה להביא לשיעור הראשון??? איזה כלי כתיבה והאם להביא את כל הספרים????

SilentWave

New member
מתחיל ללמוד

אז ככה.. כמובן שרצוי להביא מחברת וכלי כתיבה. בנוגע לספרים - זה תלוי בקורס. בדר"כ לא צריך את ספר הקורס, אלא רק חוברת תרגילים אם ישנה כזאת. זהו אני חושב. אין צורך להביא את כל הטפסים והאישורים שקיבלת בדואר.

firma

New member
סטטיסטיקה א' וניהול השיווק

מה יותר נוח מחברת או דפדפת?? ומה אתם אומרים על הקורסים קשים מדיי או יהיה בסדר ???

SilentWave

New member
סטטיסטיקה א' וניהול השיווק

מחברת או דפדפת?... אני אישית מעדיף דפדפת, יש לך יותר מקום בכל דף. קלסרים אני לא אוהב כי הדפים נתלשים, וזה גדול ומגושם לטעמי.. סטטיסטיקה א' - לפי דעתי לא ממש קשה, למרות כל מה שאומרים. ניהול השיווק- לא עשיתי עדיין..

liat129

New member
גם אני בעד דפדפת, אבל..

גם בעד קלסר, בד"כ לא הייתי סוחבת איתי את הקלסר אלא רק את השיעור האחרון ועוד דפים ריקים. הרבה יותר נוח, בעיקר כשמקבלים כל מיני דפים וצריך לצרף אותם.. בקשר לקורסים: למדתי את סטטיסטיקה א' וזה .. די זוועתי. למי שמתמטיקה לא בא לו חלק כמוני, זה לא קל, דורש הרבה הברה השקעה ופתרונות של תרגילים.. אבל בסוף, עוברים. ניהול השיווק שמעתי מחברים שהוא לא קל.. אני בד"כ ממליצה לא לקחת כמה קורסים קשים באותו סימסטר, תמיד לעשות חלוקה של קורס קשה + קורס קל/ בינוני. בהצלחה..

אילילי

New member
אז ככה..

סטטיסטיקה דיי קל. אפשר ללמוד כמו תוכי ולעבור בגדול. בניהול השיווק צריך להבין ופה למי שיש קצת נסיון מקצועי מרוויח.הוא לא נחשב לקורס קל באוניברסיטה אך בהחלט אין מה לחשוש. ואישית...גם אני בעד דפדפת. בהצלחה

למעלה