אני מתוסכל מאוד

isaacm

New member
טוב, בוא נחפש

תראה, מה שכתבת זה כך: מקום שיהיה לך כרגע שקט בו. שאתה תוכל באמת להיות מאושר ולא בכאילו. שהחיוך יבוא לך באמת מבפנים. תן לי 10 דקות מזמנך. קרא את ההנחיות ואח"כ תבצע - אם יתאים לך. אקרא מחר את שעברת. 1. אנחנו יוצאים לטיול מודרך, אני מדריך - אתה מודרך. 2. מסלול הטיול: דמיונך הפורה. 3. מצא לך פינה שקטה להתרגע. ותתרגע. 4. תן לעצמך לחוות את הרוגע כשתי דקות - לפני שאתה עובר הלאה. 5. דמיין את עצמך ביום שישי אחר הצהריים בעוד חמש עשרה שנה. 6. אתה יושב על מרפסת של וילה ולוגם מים צוננים, עם אשתך. 7. הילדים שלך משחקים תופסת במדשאה לפני הבית. 8. אתה נזכר בעצמך לפני חמש עשרה שנה. 9. מאד בא לך לשלוח לעצמך פתק אל העבר. תכתוב אותו. 10. חזור אל ההווה, קח איתך את הפתק. מה אתה הולך לעשות? לילה טוב
איציק

Evyatar11

New member
למה שלא תנסה ללמוד במסגרות פחות "פלצניות"?

נסה בתחילה לקחת קורס בתחום העיצוב, במסגרת חוג של אחה"צ. נסה לשלב אותו ביומיום שלך למשך תקופה, ותראה אם אתה מתאים לתחום העיצוב. במסגרת חוג, אף אחד לא יעשה לך מבחני קבלה, ולא ישאל אותך שאלות מיותרות, מה גם שתוכל לבחון את יכולותיך בתחום העיצוב. תחום העיצוב באופן כללי, הוא מאד גדול, ואתה תוכל לבחור מתוך מבחר גדול של קורסים או חוגים שקשורים קשר הדוק לנושא, לדוגמא: ציור ורישום, פיסול, אנימציה קלאסית או אנימציה תלת מימדית במחשב ועוד לרוב כחול אשר על שפת הים.

flirtut

New member
הסיבה הפשוטה היא

שאני הייתי במכינה והכנתי תיק עבודות ואני יודע על איזה תחום אני "נעול" מבחינתי ללמוד כרגע קורס הוא לא אפקטיבי המטרה שלי כאן היא ללמוד לתואר אחרת אם היתי רוצה "לבדוק" את התחום כבר ממזמן הייתי הולך לקורס

לולה40

New member
אל ייאוש....

שלום רצית לעודד אותך ולומר שגם אני אני ניסיתי הרבה דברים לעשות השלמת בגרות לא הלך עד הסוף , רציתי ללמוד משהו גם תואר בקיצר גם אני הייתי על סף יאוש ניסיתי ללמוד דברים בסוף גילית שזה בכלל גדול עלי כל המטלות והלחץ של הלימודים. לא עשיתי פסיכוממטרי ואני יודעת שלא הייתי עוברת את זה... אבל על את היעד שלי בחיים תמיד רציתי להשיג תמיד היתאמצתי לא ויתרתי " ומיקצוע פרנסה תעסוקה כבוד".. הלכתי ללמוד משהו בתחום העיצוב קורס פתוח אחרי צהריים , והיום אני עובדת במישרד של עיצובים..אמנם חיפשתי מלא זמן עבודה אבל בסוף היה שווה לחכות אני אפילו לא מאמינה על עצמי ...מקווה שהדלת תיפתח גם לך ב"ה ותתעודד סך הכל לכולנו לפעמים קשה אבל לפעמים צריך סבלנות ולא להיתייאש...

flirtut

New member
תודה רבה רבה

אני מאחל שלכולנו יהיה רק טוב בקטע הזה

למעלה