אני מתוסכל מאוד

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אין לי אלא להסכים

אני לא מנחשת את התשובה, אני פשוט לא מעסיקה את עצמי במה שלא מקדם את הלקוח. ואין לי אלא להסכים לכל מילה במאמר היפה של דודי.

אוריק3

New member
אני קצת מסתייג מהמונחים והשאלה היא הצורך..

סקרנות לאיזה צורך? האם לשיטתך מניעים אינם חשובים? האם לשיטתך הבעיה מסתיימת בהזחת התוצאה ההתנהגותית הקיימת ללא הבנת יצירתה? האם התעלמות גורפת ממניעים לא תחזיר לקדמותו תהליכי התנהגות או חשיבה ספונטניים? האם החלפת המילה סקרנות בחפירה (ברמה העקרונית) לא נכונה יותר? השאלות גם אלייך ענבל

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מניעים חשובים כמובן

סקרנות היא גם לגבי הגורמים המפעילים אותנו. אבל היא לא לגבי הפרטים הטכניים שצפים ברקע. לדוגמה - איש רב עם הבוס שלו - אפשר להיות סקרן לגבי מי אמר למי מה, ואפשר להיות סקרן - מהם הרגשות שהיו שם? מה הדפוס? מה הצרכים שלו ממערכת היחסים, מה הערכים שלפיכם הוא רוצה לבנות מערכת יחסים.

"בסה"כ לברוח"...

היי, מה המשמעות של המילה "לברוח" מבחינתך? ממה אתה כ"כ מנסה לברוח? לאיזה סוג לימודים אתה מנסה להתקבל? האם התחום הולם את ערכיך? את רצונותיך? נסה לחשוב על תוצאה בחייך, שאם תשיג אותה תהיה מאושר. מה אתה צריך לעשות בשביל זה? בברכה, דודי צמח, MCI, MBA

flirtut

New member
אני מנסה בסה"כ להתקבל ללימודים

זה לא רפואה אלוהים ישמור רק עיצוב נמאס לי כבר רק תשובות שליליות אין לי כוח אפילו לנסות למשהו אחר אני מרגיש שאולי אני צריך לעזוב את הארץ

isaacm

New member
לא נורא

תשאיר לנו את הדברים, אנחנו כבר נתאמץ.
לא בטוח, אבל איכשהו אני חושב שאני מרגיש מאיפה אתה רוצה לברוח. תרצה לספר לאן אתה רוצה לברוח? זה יכול להיות מעניין. איציק

flirtut

New member
כמה שיותר רחוק מכאן

זה מה שבטוח אני מרגיש שכבר בעעעעעעעע בא לי להקיא מכל מה שקורה כאן אני בסה"כ רוצה ללמוד לא מבקש הרבה ומקבל יריקה לפנים

האלי

New member
יריקה בפנים?

למה אתה לוקח לעצמך את ה"יריקה בפנים"? אני לא מניח שלאיזה שהוא מוסד בארץ יש ענין אישי בלהעליב ולפגוע בך אישית. שאלה לי אליך, ואל נא תשכח בתשובתך שאף אחד מהמוסדות אליהם פנית לא יודע, ומן הסתם גם לא מתעניין, כמה קשה טרחת כדי להגיש את הבקשה להתקבל ללימודים. הם רק מצאו, מסיבותיהם שלהם, שלדעתם אתה לא מתאים להם. האם תסכים לספר לי מדוע אתה מרגיש שירקו לך בפנים?

flirtut

New member
למה זה יריקה בפנים ? בוא נראה ....

אני לא חושב שזה אישי אני חושב שזה לא הוגן זה הכל ויסכימו אותי בטח עוד הרבה שאיזה מבחן דבילי של יום לא תשקף את היכולות שלי או שך אחאים בתור בנאדם ובטוח שלא יחסי אנוש שיש לנו כי גם זה לא פחות חשוב במקצוע כזה בנאדם שבאמת יש לו את הרצון ללמוד ולקבל מכתב מעאפן של שתי מילים שאתה לא מתאים בלי פירוט אני חושב שזה מגעיל כאשר כל אחד משקיע את כספו הפרטי ללא החזר במידה ולא מתקבלים

האלי

New member
אני אגיד לך למה לא

כי אם אתה לוקח את זה למקום של "יריקה בפנים" אתה מתחפר בכעס, בדימוי עצמי נמוך... בכל הרגשות שיכולים רק לעצור אותך מלהתקדם ולפרוץ קדימה. תראה, אתה יכול לבחור להמשיך להתלונן פה בפורום כמה שזה לא צודק ולא הוגן ולא יפה שמתנהגים אליך ככה. תגיד לי שזה מה שבחרת ומצידי נחשוב יחד על עוד ועוד דרכים להתלונן. אולי אפילו נבקש ממנהלת הפורום להחתים את כל המשתתפים על עצומה למען פלירטוט. אבל אם אתה רוצה להתקבל למוסד שכבר שנתיים אתה לא מצליח להתקבל אליו, או אם אתה רוצה ללמוד עיצוב בכל דרך אפשרית... מלהתלונן לא לומדים עיצוב. אז גם אם אתה צודק, שהמבחן הוא דבילי, והמכתב הוא מעאפן וזה ממש מגעיל, בוא נראה מה אתה בוחר לעשות? אלו הם הנתונים והם לא בשליטתך, לא בידיך לשנות אותם. מה אתה רוצה לעשות? ואם כבר אנחנו מדברים, אגיד לך מה שרציתי לענות לך להודעה הראשונה שלך, כשדיברת על לברוח. אמר לי לפני הרבה שנים ידיד: "רחוק ככל שתברח, מעצמך אתה לא יכול לברוח". ותאמין לי שניסיתי. צדק הבחור. מעצמך אתה לא יכול לברוח. עכשיו תורך
ספר לי מה אתה בוחר לעשות?

flirtut

New member
אני עייף מאוד

כואב לי הראש בכמה ימים האחרונים אני ממש במצב של חוסר כוחות אז כרגע אני לא יודע מהאני בוחר לעשות אני יודע שזה נשמע כאילו אני מגזים וזה לא סוף העולם אבל כ"כ הרבה אכזבות ולא רק בתחום הזה אז באיזשהו שלב זה נגמר כבר....

האלי

New member
פעם ניסיתי להיות איש מכירות

ולימדו אותי איך לטפל בהתנגדויות. זו תורה שלמה איך אתה מסביר לבנאדם שבעצם הוא רוצה את מה שהוא חושב שהוא לא רוצה. משהו קצת כמו ג'ודו, אתה לוקח את הבנאדם ועם התנופה שלו מעיף אותו לאן שאתה רוצה שהוא יעוף. היום, אני לא מטפל בהתנגדויות. מי שלא רוצה זה בסדר גמור מצידי. אם אחרי שתנוח כמה זמן שנראה לך שאתה רוצה לנוח ותרצה לבחור בחירה אחרת אשמח לנסות לעזור לך.

האלי

New member
בהגיענו...

כשתחליט שאתה רוצה לעשות בשביל עצמך אתה יכול ליצור איתי קשר ונראה אם ואיך אני יכול לעזור. בינתיים, בשביל לנוח ולהתלונן לא נראה לי שאתה באמת צריך (ומוכן לשלם) את העזרה שלי.

flirtut

New member
יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות

שגם לא אני לא חושב שזה כ"כ תלונה אלא מציאות כרגע קיימת

האלי

New member
בכל מקרה את דברי אמרתי

ולמען הסר כל ספק או צילו של ספק לא הצעתי בהודעתי הקודמת להתחיל איתך תהליך של אימון. אין לי כל כוונה להשתמש בפורום למטרות של פרסום עצמי. אם נדמה היה או נדמה יהיה למישהו שזו כוונתי אדגיש ואומר שאין לי כל כוונה של פרסום עצמי מעל דפי הפורום..

isaacm

New member
את זה אתה עושה היטב.

לא בטוח, אבל איכשהו אני חושב שאני מרגיש מאיפה אתה רוצה לברוח. תרצה לספר לאן אתה רוצה לברוח? זה יכול להיות מעניין. איציק (זה לא תקליט שבור - חשבתי שאולי אם אשאל בצורה אחרת תהיה לך תשובה אחרת
)

flirtut

New member
לאן אני רוצה לברוח.....

למקום שיהיה לי כרגע שקט בו שאני אוכל באמת להיות מאושר ולא בכאילו שהחיוך יבוא לי באמת מבפנים אני כמו זכוכית דקה עכשיו שיש לה סדק עוד מכה אחת ואני כבר מתפרק לגמרי

isaacm

New member
ותגיד לי

יש הרבה מקומות כאלה? מעט מקומות כאלה? אתה בכלל מכיר מקום כזה? אם לא, אפשר לעבוד עם ההגדרות שלך. מה אתה אומר? איציק

flirtut

New member
לא אין הרבה מקומות כאלה למעשה

אני לא חושב שאני מכיר מקום כזה אין לי שקט בכלל ובמיוחד עכשיו לא

למעלה