אני מתוסכל מאוד

flirtut

New member
אני מתוסכל מאוד

אני בן 25 אני נמצא במקום בו אני שנתיים כבר מנסה להתקבל ללימודים ולא מצליח החיים שלי מלאים בהרבה אכזבות מצד חברים הורים משפחה מורחבת עבודה אין לי מושג לאן לפנות מכאן אני בסה"כ רוצה לברוח ואין לי כרגע כח להתחיל להתמודד עם דברים חדשים

גלעד63

New member
אשמח לנסות לסייע

אבל לפני זה שאלה קטנה, ברשותך - הניק הזה שבחרת לעצמך - פלירטוט - מאיפה זה?

אוריק3

New member
היי ידידנו..

מתחשק לך אולי לספר לנו קצת על ההתלבטויות שלך? האפשרויות שחשבת? למה לדעתך אתה לא מצליח? שתף אותנו ונשתף אותך..

flirtut

New member
לכל המתעניינים....הנה עוד כמה פרטים

אז ככה לגבי השם זה קצת הומור בסה"כ לא משהו מיוחד לשאר הדברים אז ככה - ניסיתי להתקבל ל3 בתי ספר לעיצוב שאני לא אציין את שמם כבר פעם שנייה וגם השנה נדחיתי על ידם..... אני מרגיש שזה פשוט לא הוגן שאני עבדתי כ"כ קשה והוצאתי הרבה כספים למבחנים של בתי הספר האלה והתשובה שלהם היא קצרה פשוטה ובמידה מסוימת מזלזלת הרי כל בנאדם זכאי ליחס הוגן וזה ממש לא מה שקורה עכשיו עם פסיכומטרי נמוך יחסית - תעודת בגרות לא משהו בכלל אין לי מוסד שאני באמת רוצה או שכבר יש לי את הכוחות הנפשיים לפנות אליו בנוסף יש עוד מספיק דברים שמפאת קוצר הזמן שלי כרגע אני לא אוכל לספר ואיני גם מעוניין לחשוף את כל אשר בליבי אשמח להתייחסות נוספת של שאר המכובדים כאן תודה

גלעד63

New member
שאלה מעניינת

מה היית אתה מייעץ לבחור מוצלח ומוכשר בגובה 1.65 שכבר שנתיים מנסה, בלי הצלחה, להתקבל לבוסטון סלטיקס?

אוריק3

New member
אגב גלעד היה שחקן כזה ..שכחתי את שמו..והוא

היה אטרקציה (ביזנס דהההה) לכמה עונות..

אוריק3

New member
פלירטי..אתה יודע שזאת בעיה אקוית בעוד כמה

תחומים כמו רפואה עריכת דין..למה לא תנסה ללמוד בחו"ל?

flirtut

New member
אני בדיוק היום שקלתי לשנות תחום או חו"ל

אבל העניין הוא שאני רוצה ללמוד כאן להיות ליד המשפחה לפחות אבל יש סיכוי שאולי אני בסוף באמת אלך על זה למרות שסה גם בזבוז זמן מבחינתי

גלעד63

New member
לא נראה לי שאתה נוסע לאנשהו

וזה כי כרגע, לתפיסתי, אתה נמצא במקום שהכי נוח לך. תשמע - כמה מוסדות לא חשבו שיש לך פוטנציאל להיות מעצב טוב - זאת עובדה, את זה לא אתה ולא אני נשנה. יכולת לטפל בדחייה הזאת בכמה דרכים - לגשת לשם ולהפוך שולחנות, לבחור כיוון אחר, לצאת לטיול ארוך במזרח, כל מיני. במקום זה בחרת להתייאש, לכעוס ולהאשים וזאת, מבחינתי, בחירה - נכון, בחירה בין אפשרויות גרועות, הרע במיעוטו, ועדיין - בחירה. למה בחרת דווקא באופציה הזאת? שאלה טובה, אין לי מושג וגם אין לי חשק לנחש - אתה בנאדם אינטיליגנטי, תחשוב על זה לבד. כל מה שיש לי לנסות לתרום לך בעניין זה שהבחירה היא, אולי, הכי טובה בנסיבות, הבעיה היחידה שלה היא שאי אפשר להתקדם ממנה לשום מקום - כדי להתקדם, לאיזה כיוון שהוא, תצטרך לעשות בחירה אחרת, טיפה יותר קשה. ועכשיו, תעשה מה שאתה מבין.

flirtut

New member
מצחיק אותי מה שרשמת

כי עובדה שהרבה אנשים הצליחו בחיים גם בלי להיות במוסדות האלה וזה בזכות עבודה קשה - זה שהם אומרים לי לפי הפירוש שלך שאני לא יכול להיות מעצב טוב זה בולשיט זה ממש לא קנה מידה זה ממש לא מעודד ולא לעניין גם להגיד את זה לדעתי

גלעד63

New member
זה מה שהמוסדות האלה עושים -

הם מנסים להעריך, לפי החומרים שאתה מגיש להם, האם יש לך את הפוטנציאל להיות מעצב טוב וזו לא רק זכותם, זו חובתם אחרת הם מבזבזים את זמנו וכספו של מי שלהערכתם לא יצא ממנו שום דבר. וזה שמדובר בחוות דעת בלבד, ושיש לך את האפשרות, למרות חוות הדעת הזאת, להיות מעצב טוב ומצליח - על זה אין בינינו ויכוח - עובדה, כפי שציינת, שהרבה אנשים הצליחו בחיים גם בלי להיות במוסדות האלה. עכשיו נשארה פתוחה רק שאלה אחת - כמה עבודה קשה אתה מוכן להשקיע כדי להפוך למעצב טוב ומצליח למרות חוות הדעת הזאת?

flirtut

New member
אני מוכן לעבוד קשה

אבל כרגע אני באפיסת כוחות טוטאלית יכול להיות שזה יישמע מוגזם לכמה אנשים אבל אני לא אוכל כמו שצריך או יותר מידי או לא ישן טוב בלילה

גלעד63

New member
כמו שכתבתי למעלה,

כרגע אתה נמצא במקום שהכי נוח לך להיות בו. וכיוון שכך, אתה מוזמן להישאר בו כמה זמן שאתה צריך ורוצה. רק תזכור שמדובר בתחנת ביניים - ברגע שתתאושש, תצטרך לעשות בחירות שיוציאו אותך למקום אחר. מה שלא יהיה, תצליח.

אוריק3

New member
אולי חצי צעד אחורה על מנת שתקבל זויות ראיה

רחבות יותר לקחת אויר ואז בחן שוב את האפשרויות בתחום בארץ ובח"ול, או אפשרויות חליפיות בן השאר מה הסכויים להצליח בשוק הקים ומידת התחרות בו.

גלעד63

New member
זה ברור

אבל למה דווקא הניק הזה? אנשים בוחרים לעצמם שמות מל מיני סיבות - מסקרן אותי לדעת מה היה שם במקרה שלך.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
סקרנות

הי גלעד, אני מבינה שאתה סקרן, אבל כמאמן אתה צריך לבדוק היכן הסקרנות שלך משרתת את המתאמן. בתחושה שלי במקרה זה הסקרנות אינה משרתת אותו אלא חוסמת אותו ונותנת תחושה של חוסר כבוד לפרטיות שלו. עלינו לכבד את פרטיות הכותבים באתר.

גלעד63

New member
זה כי את מנחשת מה התשובה

אני משתדל לא לנחש - כשאני לא יודע, אני שואל. (וזה, לדעתי, מה שעושים מאמנים בפורום הזה באופן כללי) בכל מקרה, לנסות לתת תשובה על סמך כל כך מעט אינפורמציה נראה לי טיפה יומרני, וגם מזה אני מנסה להימנע.

למעלה