אני מתגייס מחר!!!

גנוטיפ

New member
אני מתגייס מחר!!!

תאחלו לי מזל טוב עם הרבה ציורים קטנים. 2 שאלות: שעת ההתייצבות היא 7:30. צריך לדייק או שאפשר גם ב- 7:45 או אפילו 8:00? שמעתי שיש הרבה ´השלמות ציוד´ (גניבות). מותר לרשום על הציוד שאתה מקבל את השם שלך? (מדובר בציוד של צה"ל שאתה צריך להחזיר אחרי השירות). תודה רבה. הפורום עזר לי מאוד - בזכותכם. עופר

PooKiPsiT

New member
לא חייבים לדייק...

וגם אם תרצה סביר להניח שלא תדייק כי יש פקקים איומים כל פעם שיש יום גיוס... חוץ מזה גם ככה אלה שמגיעים בזמן מחכים בחוץ (לפני שהם מוסרים את הצו) עוד מליון שנה ולחברים שלהם שבאו ללוות אותם או לעוד אנשים שהם יודעים שמתגייסים איתם. אף אחד שם לא יכריח אותך למסור את הצו ב7:30. הם פשוט עומדים שם ומחכים שאתה תבוא אליהם בזמנך החופשי. קח בחשבון שאחרי שאתה נכנס לרחבה של הבקו"ם ומוסר את הצו לא נשאר לך עוד הרבה זמן עד העליה לאוטובוס. ודרך אגב - בהרבה מקרים אלה שעולים לאוטובוסים הראשונים גם נלקחים לעשות תורנות מטבח בבקו"ם - לא כייף בכלל!!!
אז אל תמהר לעלות על האוטובוסים הראשונים וגם כשאתה עולה על אוטובוס אל תלך בהתחלה!! (אז מה אם התורים קצת ארוכים ומעצבנים, זה עדיף על מטבח עוד לפני שהתחלת טירונות...) כי אני פשוט עליתי את האוטובוס בסביבות 8:15 ואת החצי הראשון של התור של הבנות לקחו לעשות מטבח...

bravdy

New member
האוטובוסים??

לא יוצאים באותם שעות? אם לא לפי מה זה הולך?

PooKiPsiT

New member
לא בדיוק

כל אחד מוסר את הצו גיוס מתי שהוא רוצה. לא כולם מוסרים ביחד. אז מחכים שיהיו 50 אנשים שמסרו צווים ואז קוראים להם לאוטובוס. מחכים שיהיו עוד 50 אנשים ואז יוצא האוטובוס השני. עוד 50 אנשים - ואז יוצא האוטובוס השלישי עד שנגמרים האנשים...

PooKiPsiT

New member
ולגבי השאלה השניה...

אפשר וגם רצוי לכתוב שם על כל דבר שיש לך! אבל צריך גם להפעיל קצת הגיון.. על הקיטבג בטח ובטח שלרשום את השם אבל על מגבת למשל לא רצוי.... בקשר למדים - אני לא יודעת מה בקשר למדי ב´ אבל על מדי א´ אסור לכתוב כלום. אם אתה רוצה אולי תכתוב מהצד הפנימי באיזשהי פינה נסתרת...

נראה לך?

אני הגעתי רק ב9 אפילו אחרי לא ממש זוכרת מתי ותרשופם בכל מקום אפשרי את השם שלך בגדול זוהר ונוצץ ואיך שרק בא לך המלצה!!!!!!!

למעלה