אני מתבייש

אור ירח

New member
אני מתבייש

אני מתבייש מן המדינה שלי שגונתה היום על ידי ועידת ג´נבה. אכן ישראל הגיעה לשפל המדרגה בהתנהגותה כלפי האוכלוסייה האזרחית הפלשתינית. ישראל אשר חתומה על אמנת ג´נבה מחוייבת לכבד את האמנה הזאת על כל המשתמע מכך.

אבו-דני

New member
ואני גאה...

-- שהמדינה שלי החליטה לא להגיש את הלחי השניה החלטה לא קלה כשחצי מהעם חסידיו של גו´שוע אלא מה?

אור ירח

New member
שאלה לי אליך אבו דני

איך אתה עומד מול כל מדינות העולם ומסביר את ההפרות החמורות של אמנת ג´נבה שישראל מבצעת יום אחר יום בשטחים?

אבו-דני

New member
אור ירח חיוור ו.........קצר רואי...

-- כל מדינות העולם?....ללא יוצא מן הכלל?...בייחוד מדינות "נאורות" כמו קובה למשל? ואולי סוריה מן הסתם?....שמעת על מדינה ממש ראויה? ראויה לך שתהגר אליה...מדינה שתרגיש בבית בה.. זכויות אדם נר לרגלי שילטונה....כדאי לך...עוד שעה יש טיסה... אפגניסטאן שמה...יש לך עוד כ שיבעים ושמונה מדינות "נאורות" שממש שומרות מכל משמר על זכויות האדם דמוקרטיות מכובדות דמוקרטיות עממיות.... שמעת מה היית עמדתן של מדינות אירופה מן הסתם? .. סתם חשבתי שהפכת להיות רציני ולא ליצן... על כך אמר שופט בית המשפט העליון דאז: .."חצי אמת גרועה משקר..." אבל בינינו מה הוא מבין? תקן אותו אמור לו שזמנו תם...

Thats

New member
חולה ירח,שאלה לי אליך

איך אתה עומד מול אזרחי מדינת ישראל ומסביר את העובדה שיום יום עולים אוטובוסים בסערה השמיימה, כתוצאה מהסכם אוסלו האסוני? האם אינך רואה מול איזה מרצחים יש לנו עסק? שאתה דואג כל כך ´לזכויותיהם´? Thats all folks

הגנוב

New member
אכן אתה צריך להתבייש אבל לא מאותה

הסיבה שאתה מציג כאן מוכה ירח. הבעייה שאין בליבך בושה. הבושה מושג רחוק ממך. אנחנו מתביישים בשבילך על כי זה מה שבראה החברה אחרי חמישים שנה.

אם משהו יפנה אליך מהאמנה

תגיד לו שס´ בולונז אשם. ותלמד משהו על החיים למרות שאין הבישן למד.

למעלה