אני משתמשת כשבוע ב-K_Jam

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני סבורה שאפילו זה לא יעזור לילד הבעייתי שלנו...

rubber duck

New member
משהו שראיתי לגבי מכשיר זה

המכשיר מגיע עםן עברית של אירון שמסרסת אותו עם עברית של pdac הוא עובד הרבה יותר טוב
שרון

AYELET1

New member
כאמור אני עם עברית של PDAC

ועם אובר קלוקינג המכשיר מטריף באיטיותו

N i r T

New member
כמה אוברקלוקינג (נשמע נורא בעברית)?

אני עובד עם JAMIN ב 252MHZ והוא לא מרגיש איטי בכלל (אותו מעבד ואותן גרסאות מערכת הפללה). OMAPCLOCK עובד עליו בערך מהיום הראשון והכל זורם חלק. סרטים מנגנים יופי, A2DP מנגן לי אחלה באוזניות BT וה SKYPE עובד כמו שצריך דרך WIFI. האפליקציות נפתחות במהירות סבירה (ביטלתי את האנימציה של תפריט ההתחלה) ובסה"כ לא מרגיש בעיה יוצאת דופן. מי שנתן לך את ה- KJAM בטח שמר את ה- TYTN לעצמו..

zetatron

New member
איילת, אין מה להשוות אותו ל2790

שלפי החתימה שלך היה לך לפני כן, אבל לעצם העניין - העברית היא לא סתם משחק שיושב לך בכרטיס הזכרון וממתין שתפעילי אותו. זו תוכנה די מסובכת שכל הזמן רצה ברקע ובשורה התחתונה מאיטה את המכשיר. והעברית של אירון חד משמעית מאטה יותר.

AYELET1

New member
לא הבנתי מה עניין שמיטה לחביתה

יש לי 2790 כרגע וגם K JAM , אז מה? ועל שניהם מותקנת כרגע עברית PDAC וה-K JAM איטי וגם ה-2790 איטי. עם 2 תוכנות העברית. וכן, אנחנו יודעים איך עברית פועלת אבל זה בסדר- הפגנת ידע
לא משווה ל-2790. בוא אזכיר לך שהרבהההההההה מכשירים עברו תחת ידי. הקיי איטי בהשוואה להרבה מהם.

zetatron

New member
אני לא מזלזל בידע ../images/Emo13.gif

אני סה"כ אומר שהעברית של אירון מאטה יותר. חוץ מזה - לדעתי חברות הסלולאר שלנו הן מחדל אחד גדול בכל מה שקשור לחידושים טכנולוגיים. לא ידעתי אם לבכות או לצחוק כשבמאי יצאה הודעה שהKJAM הוא המכשיר המתקדם ביותר בעולם (להזכירכם, המכשיר שיצא באוקטובר והיה בין ראשוני ה-WM5). בכל אופן - יצא לי לראות את הKJAM, הJASJAR והTYTN החדש ואני חייב לציין שהTYTN הוא המכשיר הראשון עם טלפון ומקלדת משולבת ששווה משהו...

למעלה