אני משתמשת כשבוע ב-K_Jam

AYELET1

New member
אני משתמשת כשבוע ב-K_Jam

(תודה עומרי) ומה אומר ומה אגיד? הדבר הזה מחרפן אותי באיטיותו. ואנא אל תספרו לי שזו העברית מכמהה סיבות: 1. כי אני צריכה עברית על המכשיר. הוא משמש לא רק לקריאת טקסטים באנגלית. 2. כי הנתונים שלו מבחינת חומרה הם עלובים (פחות מ-200 מגה הרץ לפוקט???? ועוד למכשיר חדש...) זה נורא נחמד שלא צריך סטיילוס אסל כדי להשתמש בו ללא סטיילוס יש לפתוח את הסליידר-ימח-שמו זה כרוך כמובן בפתיחת הנרתיק. כי אחרת לא ניתן לפתוח את הסליידר ולהשתמש בו ללא סטיילוס. אז בטח שלא להשוות את זה ל-TC המיתולוגי (
) כי השימוש הרבה פחות נוח בג'אם. המכשיר הזה מחרפן אותי...

AYELET1

New member
אוחחחחח לפני ששותפי לדיקטטוריון

יתחרפן
נא לא להשוות אותו גם לטראו 650

ראי את הקישור שצרפתי בשירשור למטה

בשירשור למטה צרפתי קישור שאולי יעזור גם בבעיה הזו

TulXP

New member
עם איזה ROM את ?

יש הבדל עצום ! בין הROM השונים תנסי להתקין את AKU 3.2 (RC1 או את אחד הROMים שמבוסס 2.26 בכל מקרה , המכשיר רחוק מלהיות איטי..... (בנוסף תמיד אפשר OVERCLOCKING) בהצלחה טל

AYELET1

New member
לפחות ברום שאני משתמשת בו

(שבעליו החליט שהוא הטוב ביותר) הוא הרום של סינגולר אני תוהה כמה מהיר יכול ליהיות פוקט עם מעבד 195 מגה הרץ וכן, אני סבורה שהוא איטי לגבי אוברקללוקינג: לא ניתן לתת לו הפעלה אוטומטית של התוכנה ולכן אחרי כל ריסט יש להפעילו מחדש. לא תודה, לא רלוונטי ובכל מקרהב הוא לא מאפשר האצה מעל 276 מגה הרץ שזה עדיין מעט מאד. אם האומלל מחובר לאקטיב סינק זה אסון- לא ניתן להריץ כלום...

BravoMan

Active member
לגבי OVERCLOCKING

זה ממש לא נכון שאי אפשר להפעיל את התוכנה אוטומטית בעליית המכשיר. כל מה שצריך זה לזרוק קישור ב WINDOWS\STARTUP (אפילו הסייר המובנה מסוגל) שנית יש לתוכנה (אגב אני מניח שמדובר ב OMAPCLOCK) פיצ'ר נחמד שהיא יכולה להעיץ את המכשיר להפעיל תוכנה אחרת ולחזור למהירות המקורית כשהתוכנה השניה נסגרת. ויש גם את התוסף הזה שיודע להעיץ את המכשיר בהתבסס על עומס על המעבד ולהעת אותו חזרה כדי לחסוך בסוללה.

AYELET1

New member
לא עלה בדעתך שכל זה ידוע לי?

שמתי שם גם את ה-MAGIC BUTTON שעכשיו לאחר כל ריסט הוא מודיע שאינו מוצא את הקובץ ושמתי שם גם את ה-OMAPCLOCK שנפתח לי לאחר ריסט (כי הוא בסטארט אפ) עם... נכון , עם המהירות ההתחלתית של 132 מגה הרץ ועם הודעה שהמהירות הנוכחית היא 180(!!!) מגה הרץ יש לציין שמהירות המכשיר הזה היא 200 מגה הרץ כרגיל...

BravoMan

Active member
מוזר...

לי הוא לא מעלה ממשק משתמש כל עוד אני מוסיף ללינק פרמטר כמו clock 256- לגבי MGIC BUTTON זו שאלה תיפשית אבל במקרה שמת אותו על כרטיס זכרון בתעות? אגב המעבדים אכן עובדים במהירות 180MHZ כברירת מחדל המערכת יודעת לבד להגיע ל200 במקרים של עומס.

AYELET1

New member
נו 200... כתבתי. זו לא מציאה היסטרי

יחסית ל-180... ומעלה ממשק או לא- לא ניתן להגדיר שיעלה לאחר SR עם הקינפוג הקודם הוא עולה כאילו לא קונפג

אפשר דוגמאות מספריות?

כמו ביצוע פעולה מסויימת וכמה זמן עבר מרגע התחלתה עד לסופה.

BravoMan

Active member
אובכן עצלי זה כן עובד אחרי REST

ועובד יפה. הלינק נראה ככה: 30#"\Program Files\OmapClock\OmapClock.exe" -clock 256 ואין שום בעיות. אני לא אומר שהמכשיר יכול להתחרות בעלה שיש להם מעבד 400 - 500 + אבל הביצועים שלו בהחלט מספיקים לכל הדברים הרגילים.

AYELET1

New member
מהירות 400 מגה הרץ, היא אינה משהו

היסטרי כיום (תלוי גם במכשיר כמובן) אז לאמר שה-200 ב-K JAM מביאיםם ל"הביצועים שלו בהחלט מספיקים לכל הדברים הרגילים" זה מביא לשאלה מה היה לפני כן - פאלם V?... מה זה בדיוק "הביצועים הרגילים" שלך?

AYELET1

New member
ואגב טל, שמתי לב שמושגינו לגבי

"מהירות" שונים לחלוטין זו איננה הפעם הראשונה שאני מציינת לפניך את זה. המכשיר איטי...

TulXP

New member
זה נכון שיש לנו מושגים שונים

אבל המכשיר האחרון (PPC) שהיה לי DELL AXIM 624 X30 לא הורגש כמהיר יותר בהרבה בהשוואה לKJAM (שוב תלוי עם איזה ROM) אצלי המכשיר מואץ דרך קבע ל247 (אגב אני משתמש בXPUSCALER 3.01 - שאין בעיה להגדיר בה מהירויות לפי עומסים או הרצות אחרות). ואני לא חש באיטיות אגב עם איזה עברית את ? PDAC קצת יותר מהירים.... יום טוב טל

TulXP

New member
אני ממש חייב לדעת ?

יפה את מרגישה איטיות ? מה עולה לאט ? באיזה תוכנות זה בולט ? אני אשמח לחוש בכך בעצמי תודה

למעלה