אני משתגעת...

צומיש

New member
תודה...

ריגשת אותי...

ChilD SouL

New member
וואו.

אני יודעת שההודעה שלך הייתה מכוונת אליה, אבל אין לך מושג כמה היא הייתה מכוונת ונגעה גם בי. כ"כ נכון, YET כ"כ קשה. צודקת.

צומיש ..

לא נמאס לך להמשיך לפצוע את עצמך בכל הכאב הזה ? כבר כתבתי לך שאת חלשה נכון ? אוח , את כ"כ חייבת להרפות .. אין לך מושג כמה זמן את מבזבזת על משהו שהוא כנראה לא זה כרגע לא בא לך לפנות קצת זמן לדברים אחרים ? את מפסידה את כל היופי שיש בחוץ .. לא חבל ...כבר בזבזת קרוב ל-4 חודשים מינימום בהעברת זמן דרך כאב .. אוח, לכי תצבעי את השיער , תעשי איזו תספורת חדשה .. תקני בגדים תכירי ידידים תפני ללימודים תפני לריקודים תפני אליי אפילו אם תרצי .. יאללה , בוא ניפגש לכוס קפה ואני אנער אותך כ"כ חזק .. אוח, את כ"כ מונעת מעצמך היכרויות חדשות .. את יודעת שהוא כזה לא בשבילך .. באמת בא לך לעשות בחירה בינו לבין ההורים ? את צעירה , בגלל זה הקשר שלכם תקוע כנראה שהוא ממש לא צריך להיות . בייבי ? הוא המשיך כבר בחיים שלו .. אומר למישהי אחרת דברים אחרים . לא הגיע הזמן שגם את תסתכלי לגבר חדש בעיניים ? לא הגיע הזמן לפרפרי-בטן חדשים ? את לא מתרגשת מהתחלות חדשות? למה את לא רואה את היופי שבדבר ? לעזאזל, תמשיכי הלאה

למעלה