אני משתגעת...

צומיש

New member
אני משתגעת...

מצד אח דאני באמת לא רוצה את האקס... מצד שני מתחרפנת למי הוא רושם את השירים ומקדיש את כל האבה.. שלפני שבוע וחצי שאלתי אם יש לו מישהי אמר שלא .. אבל אני כמעט בטוחה שזו הידידה שלו.. ומתחרפנת מזה שלא מקבלת.. הוכחה סופית!!! אוף... נמאס לי אני כבר לא רוצה אותו ובכל זאת חופרת.. חשבתי לשלוח לו SMS או מייל אבל החלטתי שלא.. לא יודעת למה זה כ"כ חשוב לי אבל זה מחרפן!!! אתם פשוט לא מבינים מה הוא רושם לה שכל מה שהיה עד עכשיו זה כלום זה אפס..וזה אני כאילו
שעד עכשיו הוא לא חיי באמת.. ומה הוא סתם שיקר לי הוא שסתם משקר לה. ומנסה למרוח את שתינו.. כל כך כואב לי פאק 4 שנים הבנאדם אומר כלום אפס ומורח.. אני לא יודעת אם כואב שגליתי את האמת עליו או כי אני כבר לא מרגישה מיוחדת... וכל כך משגע אותי לדעת מי זו?!?!!?מצד אחד מנסה להרפות באמת אומרת מה זה יתרום מצד אחר רוצה לדעת מי זו.. אוף אני מתוסכלת...ונמאס לי ממנו!!! <ועוד כל היום מהדהד בי העניין שאמר שאני קופצת ממיטה למיטה ושאמא שלו אמרה שאני לא אוהבת כנראה והוא בא ונתן את הלב שלו על מגש של כסף> שלא תחשבו אני לא רוצה אותו פשוט כואב לי שככה הוא נפתח למישהי חדשה והכי נורא שלא נראה לי שהיא חדשה!!! מה לעשות אם בכלל????????

צומיש

New member
את לא מבינה...

לא כואב שיש לו אחרת.. כואב איך שהוא מתבטא לקשר שהיה לנו... כואב איך הוא מתמסר בכזאת קלות... לא ציפיתי שלא יעשה כלום למרות שטען שזה מה שיעשה...אבל לא ציפיתי שיתבטא ככה אחרי חודש וחצי למישהי אחרת...

לא,את לא הבנת.

תפסיקי לבדוק איך הוא מתבטא ומה הוא אומר לאנשים אחרים. האקס שלי התחיל קשר חדש 3 ימים (אם לא לפני כן...) אחרי שנפרדנו. קשר חדש,כולל להגיד את המילה "אהבה". נו אז? זה לא עזר לי אז לבדוק מה הוא אומר\כותב\עושה ובכל זאת לקח לי הרבה זמן להתנתק מזה. אבל זה היה הדבר הכי טוב שעשיתי!

משוגעת17

New member
כן...

כולנו כמעט תמיד מעדיפים להתגבר "ראשונים" לפני האקס... גם כשהאקס שלי התחיל לצאת עם מישהי זמן קצר אחרי שנפרדנו זה הפריע לי... ולמעשה אמרתי לו את זה כי היינו ועדיין ידידים מאוד טובים. והוא התנצל המותק
קיצר, כנראה שפשוט מפריע לך שהוא התגבר לפנייך. באמת כמו שקרן אור של החיים המליצה לך כנראה הכי טוב לא להתעמק ולחפור בזה.

../images/Emo45.gif וגם קרה לי בדיוק אותו דבר

אקס שמאד פגע בי התחיל קשר חדש ממש מיד אחרי הפרידה (אם לא לפני כן....) ויום אחד אפילו הגיע אלי SMS ב-4:00 לפנות בוקר שכוון אליה כמובן ונשלח אלי בטעות, שם פירט כמה היה לו מדהים הלילה וכמה הוא מחכה לראות אותה שוב! זה פשוט שבר לי את הלב, זה כאב שאי אפשר לתאר אותו, וצומיש אני מבינה אותך לגמרי! ולפעמים הסקרנות מתגברת עלינו... אבל את יודעת, הסקרנות גם הרגה את החתול, אז עדיף פשוט לא לדעת!!! אני נשארתי בקשר עם חברים של האקס כי היו לנו קשרים מצויינים וניסיתי בלי הפסקה לסחוט מהם מי הבחורה שהוא יוצא איתה! בסוף הם נשברו וגילו לי וזה כמובן עוד יותר שבר לי את הלב (כי הכרתי אותה) ואז החלטתי לעזוב הכל ולהתנתק ולהמשיך הלאה! נכון שהזיכרון שנשאר לי מהקשר הזה הוא כמה שהוא היה מניאק ולא הדברים הטובים אבל גם זה ניסיון חיים, גם זה מחשל! כמה שאהבתי את חברים שלו גם איתם ניתקתי קשר ולא ביררתי איתם יותר כלום, לא בדקתי, לא שאלתי, לא התעניינתי כמה שהיה קשה... ואחרי מס' חודשים כבר ממש לא עניין אותי מה מי ומו.... התגברתי והמשכתי הלאה! אולי ישאר זיכרון מר אבל הכאב עובר! את תפגשי מישהו אחר והוא יהיה בשבילך עולם ומלואו, והאקס יהיה רק זיכרון עמום מן העבר...

קנאית קטנה,זה מה שאת.

הבן אדם המשיך הלאה,צאי לו מהעניינים,כבר לא שלך ולא אמור להיות אכפת לך באיזו מהירות\קלילות הוא מתמסר ומה אומר. היה-נגמר.

נ ט ע 9 1

New member
אוףףףףף

למה כל דבר/מילה/הברה של בחורה הבנים מפרשים זאת כקינאה?...!!! אולי כי הם בעצם טיפוסים קנאים?..!! תמיד אבל תמיד כשאני שואלת גבר, איך לגרום לאחר לרצות בי, הוא אומר תיצאי עם אחרים,שכחי ממנו, תראי לו שהוא לא שווה 'תגרמי לו לקנא זה יאכל אותו והוא ירוץ על ארבע' האמת היא שזה דיי עובד, ככל שמתייחסים אליהם בצורה מגעילה הם פתאום רוצים, אז מה לעזאזל קינאה?.. הבחורה כואב להההה שהבנאדם שהיא כ"כ אהבה חושב עליה כאילו היא היתה אוויר זה יותר פוגע מאשר בא ממקום של קינאה..!!! פוגע פוגע פוגע אז בבקשה אל תישפוט אותה

נ ט ע 9 1

New member
ואולי אצלכם אתם מפרשים

כל עניין כקינאה משום שאתם מקנאים מכל עניין.. הרי זה ידוע שהדרך הכי טובה לגרום לאקס/לחבר/למישהו שטיפה מעוניין בך לצאת עם אחרים אז מה ניסגר?.. אולי בנים קנאים באמת?.. הפוסל במומו פוסל

צומיש

New member
זה בסדר...

זה נגמר בצורה הכי מגעילה כנראה כמה שמנסים לעשות את זה יפה.. זה פשוט לא הולך!!! שיחנך עם "אישתו החדשה" ושיחשוב מה שרוצה ואיך שרוצה.. הכל ממש נהרס עד העצם.. ואין סיכוי זה יחייה מחדש.. ואם זה יקרה (לא שאני מאמינה) זה באמת גורל!! השיקול יהיה מה לעשות ואם ביומולדת שלו..מצד אחד לא מעניין מצד שני ימי הולדת זה דבר חשוב לי והוא מודע לזה... אם לשלוח SMS או לצלצל אבל יש לזה עוד חודשיים... בינתיים ממשיכים במרץ.. ולא נותנים לו להרוס לי את המצב רוח...
מתקרבים לניתוח

צומיש

New member
לייזר

משקפיים.. הייתי צריכה לפדבק אותי אם אני אעבור את התק' מבחנים

סקרנות

סקרנות דבר טבעי, אבל אם לא תוכלי לדעת, תצטרכי לותר. לא נורא, יש דברים יותר מענינים לדעת.

A d i 23

New member
את כן רוצה אותו !!!

וזה לא רק המילים שלו שכואבות לך.. כואב לך שהוא המשיך הלאה נקודה. כואב לך שאת לא חלק משיגרת היום יום שלו, והוא לא חלק משיגרת היום יום שלך. מותק, זה לגיטימי, גם את רומא לא בנו ביום אחד ! הרגשות שיש בך (ויש בך !) לא ייעלמו ביום בהיר אחד וזה רק טבעי שתרגישי כך. אבל כל עוד את חיה אותו בכל דרך אפשרית שאת רק יכולה, כל עוד את תמשיכי להתעסק בו ובחייו, כל עוד הכל סובב סביבו. את לא תצליחי להתקדם הלאה בחייך שלך.. את תמשיכי "לרוץ" במקום. מילא, אם הקשר הזה היה הדדי, אבל הוא לא. הוא עסוק בעצמו ובחייו, כך נראה לפחות. אני לא יודעת מי/מה המקור לכל האינפורמציה הזו שזורמת אלייך, כגון מה שהוא אומר עלייך, מה שהוא אומר לה, כותב לה, מה שאמא שלו אומרת.. אז עיצה ממני, תחתכי את המקור הזה, פשוט תעקרי את צינור האינפוזיה הזה מהוריד שלך, בלי לחשוב פעמיים.. כי זה לא בריא ולא מועיל לך כלל. את חייבת להרפות ! תוותרי ! בובה, אין כאן עניין של קסם ואם את באמת רוצה לתת ללב שלך להחלים ולהתנקות, אז לצערי הדרך היחידה היא לנתק את הקשר איתו, לנתק מגע לחלוטין, פשוט לחתוך בבשר החי. נשמע נורא, אני יודעת.. אבל תסכימי איתי שעל תקן ידידה שלו, את לא יכולה להיות.. לפחות לא כרגע. בדרך כלל אני האחרונה שמייעצת עיצות שכאלו, אני תמיד אומרת להקשיב ללב שלנו, לעשות מה שהוא אומר לנו.. כי הלב יודע. אבל לא במקרה שלך. משום מה נראה לי שאת מחזיקה את הקשר הזה בשיניים רק כי את עוד מאמינה, שלבסוף ייפול לו האסימון שהוא יבין שאת האחת ויחזור הביתה.. אבל את זה לצערי, אף אחד לא יודע.. וגם את לא ! מצד אחד את מנסה ללכת קדימה, או יותר נכון לרוץ, רק בכדי להוכיח לעצמך ולסביבה שלך, שהנה גם את ממשיכה הלאה, אבל את נכשלת וחוזרת לנקודת ההתחלה. ואת יודעת למה ? כי הרגליים שלך קשורות, הלב שלך עמוס ברגשות ותחושות, שאת מתקשה לוותר עליהם, ותאמיני לי שאני מבינה אותך.. אבל שוב, את חייבת לתת ללב שלך מנוחה לפניי שהוא יוצא למסע חדש. אבל בכדי להגיע לתוצאה הזו, את חייבת להתנתק קודם ממנו כי כרגע את עדיין חיה את העבר. את אפילו חושבת מה תעשי/תגידי בעוד כחודשיים ביום ההולדת שלו.. תעשי לעצמך טובה, תניחי את המחשבה הזו בצד. אני יודעת שזה קשה, אבל לפחות תנסי. אני מאד מקווה שלא נפגעת מההודעה הזו, כי אין לי כל כוונה כזו, ההיפך הוא הנכון, כואב לי לקרוא אותך. ואת עוד תראי, שברגע שהכי לא תצפי לו, ברגע שהכי פחות תאמיני, את תמצאי את האושר שלך.. בהצלחה מותק

למעלה