אני משתגעת...
מצד אח דאני באמת לא רוצה את האקס... מצד שני מתחרפנת למי הוא רושם את השירים ומקדיש את כל האבה.. שלפני שבוע וחצי שאלתי אם יש לו מישהי אמר שלא .. אבל אני כמעט בטוחה שזו הידידה שלו.. ומתחרפנת מזה שלא מקבלת.. הוכחה סופית!!! אוף... נמאס לי אני כבר לא רוצה אותו ובכל זאת חופרת.. חשבתי לשלוח לו SMS או מייל אבל החלטתי שלא.. לא יודעת למה זה כ"כ חשוב לי אבל זה מחרפן!!! אתם פשוט לא מבינים מה הוא רושם לה שכל מה שהיה עד עכשיו זה כלום זה אפס..וזה אני כאילו
שעד עכשיו הוא לא חיי באמת.. ומה הוא סתם שיקר לי הוא שסתם משקר לה. ומנסה למרוח את שתינו.. כל כך כואב לי פאק 4 שנים הבנאדם אומר כלום אפס ומורח.. אני לא יודעת אם כואב שגליתי את האמת עליו או כי אני כבר לא מרגישה מיוחדת... וכל כך משגע אותי לדעת מי זו?!?!!?מצד אחד מנסה להרפות באמת אומרת מה זה יתרום מצד אחר רוצה לדעת מי זו.. אוף אני מתוסכלת...ונמאס לי ממנו!!! <ועוד כל היום מהדהד בי העניין שאמר שאני קופצת ממיטה למיטה ושאמא שלו אמרה שאני לא אוהבת כנראה והוא בא ונתן את הלב שלו על מגש של כסף> שלא תחשבו אני לא רוצה אותו פשוט כואב לי שככה הוא נפתח למישהי חדשה והכי נורא שלא נראה לי שהיא חדשה!!! מה לעשות אם בכלל????????
מצד אח דאני באמת לא רוצה את האקס... מצד שני מתחרפנת למי הוא רושם את השירים ומקדיש את כל האבה.. שלפני שבוע וחצי שאלתי אם יש לו מישהי אמר שלא .. אבל אני כמעט בטוחה שזו הידידה שלו.. ומתחרפנת מזה שלא מקבלת.. הוכחה סופית!!! אוף... נמאס לי אני כבר לא רוצה אותו ובכל זאת חופרת.. חשבתי לשלוח לו SMS או מייל אבל החלטתי שלא.. לא יודעת למה זה כ"כ חשוב לי אבל זה מחרפן!!! אתם פשוט לא מבינים מה הוא רושם לה שכל מה שהיה עד עכשיו זה כלום זה אפס..וזה אני כאילו