אני חושב שגם לירן פה מחפש משהו דומה
ועכשיו ברצינות. ממה את דואגת? שתשארי רווקה לנצח? שתגדלי עם חתולים? הרי את יודעת שזה לא יהיה ככה, ולצערך הרב גם את תמצאי מישהו בשלב כזה או אחר. אז כל הדאגות שלך הן לחינם. הכי חשוב: תיהי בררנית; אל תתפשרי על מישהו שלא מוצא חן בעינייך, ותבדילי מישהו שעושה לך את זה ממישהו שהוא ההפך. את לא רוצה להתקע בקשר חדגוני ומשעמם רק כדי להתקרבל עם מישהו מתחת לפוך. כי אם באמת זה מה שחסר לך עכשיו, אני מציע, ברצינות, שתשיגי חיית מחמד. זאת תראפיה מצויינת. תפתחי תחביב, תעסיקי את עצמך בכל דבר שהוא לא הרצון להיות עכשיו עם מישהו. אז הם יתחילו לזרום. הראשון יהיה אדיוט ויציע לך לחזור הביתה בדייט הראשון באוטובוס. השני ישכח את נימוסיו כבן אדם ויתחיל לבהות לעבר החזה שלך עוד לפני שבכלל הגעתם לדייט השני. השלישי יבריז, הרביעי יתחמק, השביעי את לא תיהי בטוחה לגביו. סקס זה דבר שבא והולך, הקרבה הגופנית הזאת. זה בהחלט לא הדבר האמיתי (אבל הוא גם לא תחליף או בן לוויה של הקשר. הוא חלק ממהות הקשר עצמו, ולפעמים עוזר להפיג מתחים בין שני בני הזוג), הוא יבוא ויילך. אל תטעי קרבה גופנית לקרבה רגשית - מישהו שאת יכולה לדבר איתו שעות בטלפון מבלי שתשתעממו. שתדעו שניכם מה אתם רוצים מבלי לשחק ב-"קליקים". הקליק הזה יבוא מעצמו. בן אדם בוגר, אחראי ושאת נהנית בחברתו זה משהו אחר. ואלו לא סתם דברים שאני זורק לאוויר, אלו הם דברים שאני מאמץ לעצמי בתור דרך חיים. אני לא אומר שלא תתפשרי, אבל שתדעי להגיד מה הגבול בין פשרה לבין רגש.