אני משתגעת....

סקאוט

New member
אפשר לנצל את ההודעה שלך?

רק לשנות אותה שתתאים לגברים. אותה הבעיה קיימת אצלנו הבנים נופלים על בנות לא רציניות או נצלניות שחושבות שבחור=ארנק

יש כאלה בנות

אני לא אומרת שלא... אבל בדרך כלל הגברים תמיד לא סגורים על עצמם...

סקאוט

New member
אל תקבעי ותעשי הכללות

כשאת כותבת משהו תוסיפי שזה מהנסיון שלך ולא להשאיר רושם שככה זה וזהו אותו דבר בכיוון ההפוך אני יכול לומר עם יד על הלב ש"נפלתי" על הרבה בנות לא רציניות שרצו רק בילויים ושיבזבזו עליהן כסף,אך עדיין לא אמרתי שכולן כאלו או שזה המצב בדרך כלל.

ygeva

New member
כן, נכון...

אבל זה אופייני לגיל שלנו. בנות הן כבר אחרי הקשר הראשון שלהן, הן כבר עברו את השלב של "הפעם הראשונה שלי תהיה רק עם מישהו שאני אוהבת" וגם את השלב של "הוא כבר בן 24 וגר לבד". מבלי להכליל, כמעט כל הבנות שאני מכיר נמשכות למה שנוצץ. למי שיותר חומרי (אוטו, עמיד, בוגר, יודע לספק אותה, דירה משלו וכו'). הן מצהירות על זה באופן גלוי ואין להן שום כוונה להחביא את זה: הגודל מאוד קובע. בסוף לא לשכוח שאנחנו לאו דווקא חיים בעולם רציונלי עם האידאל כדרך חיים, אלא בעולם גשמי, מוחשי, שבו הצלחה נקבעת ע"י החומריות, בדרך כלל. גם הבנים ממלאים את חלקם במודל ומשתדלים להתבלט כמה שיותר כדי שהבחורה המהממת מהפאב תסתכל לכיוונם. ספולרים והנמכות לאוטו, או לחילופין תיק קבלות של הרבה עשייה וניסיון חיים מאחוריו. התחרותיות פה היא שם המשחק, והרבה בנות ידחו בנים אשר לא מסוגלים להעניק להן את מה שהן רוצות. מתי זה ישתנה? בסביבות גיל 28, אחרי שבן אדם סיים להתגבש מבחינה מנטלית והתבסס בצורה כזאת או אחרת. עכשיו זה הזמן המתאים לבנות קן משותף.

נרקי

New member
כמה שאת צודקת!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif

הם יודעים רק להבטיח לקיים קשה להם
נמאס לי מאותם גברים שבהתחלה אכפת להם <אכפת להם עלק.. רוצים רק ת'גוף שלי לא יותר מזה!!> יאללה למה הם כאלה רעים למההההההההההה?

למעלה