אני משתגעת....

תאמין לי שגברים עושים המון פוזות

כשמבקשים ממכםלבוא אתם רוצים ללכת עם חברים משהו לא מובן אצלכם באמת כל הזמן החברים בראש מה יש למה לא להפתיע את הבחורה לבוא איתה למקום שהיא אוהבת ולא רק לעשות את מה שאתם רוצים ואוהבים

extream

New member
שמעי את לא תאמיני אבל זה לא פוזות

החברים באמת חשובים לנו הבעיה היא להבין את זה גם ולמצוא את האיזון או את הדרך לחלוק לא צריך תמיד להלחם על מקומכן אל תכנסו לתחרות עם החברים אז קחו את החיסרון שבעינכן והפכו אותו ליתרון היתה לי חברה שלמדה טוב את העניין ועד היום אני מעריץ אותה על כך כל פעם שראתה שאני קצת לחוץ לא רגוע חבר מזמין או סתם רצתה קצת זמן לעצמה היתה מיד מציעה לי ללכת לחבר (כמובן שהיא הכירה אותם טוב אפילו עד כדי כך שידעה אפילו לפי מצב רוחי איזה חבר לשדך לי ) ככה תמיד הייתי חוזר עם חיוך ומגיש חופשי ואז היתה מקבלת את כל מה שרצתה בלי להתאמץ ביכלל. קצת חבל שאני צריך ללמד אתכן איך לעשות "מניפולציות" על גברים אבל זה בהחלט עובד בהמון תחומים בזוגיות בעבודה......

נשמה זה לא כך בכלל...

אין לי בכלל בעיה שיצא ויבלה עם חברים שלו ממש אין לי בעיה עם זה להיפך אבל כשזה כבר נהפך לקבע הוא יוצא איתם יומיים ברציפות ולא רואה אותי כבר שלושה ימים אני חושבת שזה מאוד לגטימי שהוא ירצה לצאת איתי לא כך?! זה לא ברור?! אבל עזוב זה לא יעזור אתם אף פעם לא תבינו את זה שכדי שקשר נורמלי יצליח חייבים להקדיש קצת זמן לאישה לצאת איתה מידי פעם וללכת פעם אחת בשבילה להפתיע אותה מה יש למה לא לעשות דברים כאלה

extream

New member
אני לא בטוח שאני נשמה ../images/Emo3.gifאבל ....

כניראה אנחנו ממש במקום שונה בתפיסת היחסים חשבתי שאתם ביחד מה גם שאני לא יודע מה גילך

ygeva

New member
מבין אותך

יצא לדבר פעם עם מישהי, ושאלתי אותה מה זה בשבילה 'גבר איכותי'. אמרה וענתה: שיהיה נורמלי. שלא ישקר, שיאהב אותי, שיזכור מתי היום הולדת שלי ויביא לי פרח מפעם לפעם. שיהיה בן אדם. שאלתי אותה, נו - כל כך קשה למצוא דבר כזה? ענתה שכן. אז במקום להאשים את העולם בואי נשאל ככה: מה את רוצה? :)

אוקיי אז ככה...

אני רוצה אחד כזה שידע לאהוב אחד שיכבד גם את הרצונות שלי שירצה לצאת איתי ולא כל הזמן לרדוף אחרי החברים שלו שנוכל לדבר ביחד על הכל!! שיהיה אמיתי שלא יסתיר ממני דברים. אני חושבת שאני מבקשת משהו מאוד נורמלי לא משהו שנמצא בשמיים אבל מה לעשות כניראה שעדיין מוקדם בשביל למצוא את האחד שלי.

ygeva

New member
אני חושב שגם לירן פה מחפש משהו דומה

ועכשיו ברצינות. ממה את דואגת? שתשארי רווקה לנצח? שתגדלי עם חתולים? הרי את יודעת שזה לא יהיה ככה, ולצערך הרב גם את תמצאי מישהו בשלב כזה או אחר. אז כל הדאגות שלך הן לחינם. הכי חשוב: תיהי בררנית; אל תתפשרי על מישהו שלא מוצא חן בעינייך, ותבדילי מישהו שעושה לך את זה ממישהו שהוא ההפך. את לא רוצה להתקע בקשר חדגוני ומשעמם רק כדי להתקרבל עם מישהו מתחת לפוך. כי אם באמת זה מה שחסר לך עכשיו, אני מציע, ברצינות, שתשיגי חיית מחמד. זאת תראפיה מצויינת. תפתחי תחביב, תעסיקי את עצמך בכל דבר שהוא לא הרצון להיות עכשיו עם מישהו. אז הם יתחילו לזרום. הראשון יהיה אדיוט ויציע לך לחזור הביתה בדייט הראשון באוטובוס. השני ישכח את נימוסיו כבן אדם ויתחיל לבהות לעבר החזה שלך עוד לפני שבכלל הגעתם לדייט השני. השלישי יבריז, הרביעי יתחמק, השביעי את לא תיהי בטוחה לגביו. סקס זה דבר שבא והולך, הקרבה הגופנית הזאת. זה בהחלט לא הדבר האמיתי (אבל הוא גם לא תחליף או בן לוויה של הקשר. הוא חלק ממהות הקשר עצמו, ולפעמים עוזר להפיג מתחים בין שני בני הזוג), הוא יבוא ויילך. אל תטעי קרבה גופנית לקרבה רגשית - מישהו שאת יכולה לדבר איתו שעות בטלפון מבלי שתשתעממו. שתדעו שניכם מה אתם רוצים מבלי לשחק ב-"קליקים". הקליק הזה יבוא מעצמו. בן אדם בוגר, אחראי ושאת נהנית בחברתו זה משהו אחר. ואלו לא סתם דברים שאני זורק לאוויר, אלו הם דברים שאני מאמץ לעצמי בתור דרך חיים. אני לא אומר שלא תתפשרי, אבל שתדעי להגיד מה הגבול בין פשרה לבין רגש.

אני המומה!

כל מילה שלך יפה ונכונה! אהבתי מאוד את כל הטקסט שכתבת יפיפיה והלוואי והרבה אנשים היו חושבים כמוך אהבתי ת`חוכמה שלך יום מקסים ותודה!

אהבתי מאוד!

כל מילה נכונה פשוט אין מה להוסיף טקסט מדהים כניראה שאתה מאוד חכם...( ככה זה ניראהלי לפחות) תודה רבה! זה נתן לי הרבה נקודות למחשבה ערב מקסים!

מותר לי

New member
כן...

אחד הדברים שאני צוחקת מהם... הוא: "אני רוצה אותך" אני: "אתה רוצה אותי?" הוא: "כן, אני רוצה להרגיש אותך... [בלה בלה בלה]" אני: "אתה רוצה את הגוף שלי או את הלב שלי??" הוא: "את שניהם!" (וואלה!) הוא: "אני רוצה להיות לידך" אני: "לידי?" הוא: "כן" אני: "אני מחפשת מישהו שירצה להיות בליבי" בקיצור- אני לא מחפשת מישהו "שיחמם ויפנק", אני מחפשת מי שיאהב אותי ואני אותו, והשאר יגיע עם (ובגלל) האהבה... (כמובן שיש גם את עניין ההתאמה, וה"רצונות הקטנים", אבל בתור התחלה...) מישהו שטען שהוא "מאד רוצה אותי" ביקש ממני כמה דברים שמבחינתי זה הקו האדום... שאלתי אותו שני דברים: 1. האם הוא מחפש בחורה זולה או בחורה שמכבדת את עצמה? 2. אם היתה לו בת, האם הוא היה מרשה לה לעשות את מה שהוא מבקש ממני? ברגע שענה לי "לא" לשאלה השניה (וידעתי שזאת תהיה התשובה...) אז שאלתי אותו למה הוא מבקש ממני לעשות משהו שלא היה מרשה לבת שלו לעשות... אני את הלב שלי סגרתי, ביצרתי, עם הרבה חומות וגדרות, ומי שבאמת ירצה להכנס אליו יצטרך להוכיח שהוא ראוי. ככה זה כשנפגעים כמה פעמים

../images/Emo10.gif

מבינה, אבל חושבת שזה קצת סוג של בריחה. אבל מי אני שחלילה אשפוט?

טל205

New member
אהבתי מאוד מאוד

את שכתבת.. מילים כדורבנות. שונא אנשים זולים.

extream

New member
אני לא בטוח שהבנתי למה את מתכוונת

חוץ מזה שנפגעת הרבה פעמים ועכשיו אין לך ביטחון באף אחד אבל אל תכלילו אני בטוח שאנחנו שונים ברצונות בגישה ועוד יותר גרוע זה שאנו שונים בהגדרות אני נתקלתי המון פעמים במצבים של לחץ להגדיר דברים במילים כוונות דרך התקדמות סיטואציות איפוטטיות רגשות ואני אומר למה לא פשוט להקשיב ללב פנימה אל הגוף אם לא מדברים על רגשות זה לא אומר שלא מרגישים למה כל המבחני הקבלה האלה עובר / לא עובר תנו וקחו קצת מרווח חיים קצת לאנרגיות לזרום לכל הכוונים לא הכל שחור או לבן החיים צבעוניים תהנו מהם !! גברים / נשים אנחנו שונים ואף אחד מאיתנו לא טוב יותר או פחות פשוט שונים ואם נקבל את זה ככה נחיה הרבה יותר קרוב

אתה צודק כולם שווים

אבל אי אפשר לשים בחורה על ממתינה ולצפות ממנה להבין כמה זמן צריך להבין עד כמה היחסים קרובים? רחוקים? אי אפשר כל החיים לדחוק את הרגשות חייבים מתי שהוא לדבר על זה

ygeva

New member
צודק.

מרוב חומות ומנגנוני הגנה אנחנו מנסים להמנע כמה שאפשר מסיכונים לא נחוצים או מדברים שיסיטו אותנו מהדרך שלנו... עד שלפעמים אנחנו שוכחים להנות מהרגע עצמו, מהחוויה. ואולי מעבר לחוויה מחכה אחרי זה הדבר האמיתי. לך תדע. להיות זולה אין הכוונה לזרום עם כל מה שבא. כנ"ל גם להפוך לבונקר. איך שאני רואה את זה, אני יכול לרדת להגנה, או שאני יכול אחרי כל סטירה מצלצלת כזאת שאני מקבל לקום חזרה, לדפוק חצי חיוך ולחצות שוב את קו האמצע על המגרש.

extream

New member
שמע זה תרגום אחלה מהמגרש

למרות שאני לא איש של כדורגל כדורסל או ספורט ביכלל (סתם הארת ביניים)

למעלה