אני משתגעת..

סושסוש

New member
אני משתגעת..

כל החיים שלי נעשו כבר עליו אני כל היום חושבת עליו מחפשת אותו וכשאני רואה אותו אני נהיית בדיכי... אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. ועוד יותר כשאני יודעת שהוא שונא אותי... ואל תגידו לי להשלים איתו.... זה פשוט לא יצליח כמו שאני מכירה אותו... שום דבר לא יצליח... פאקק..."\ לא דעת מה לעשות.. אני ממש משתגע. לא יודעת איך לתאר אתזה.. לפעמים אני מרגישה... שאני פשוט לא יכולה לעשות כלום אני חושבת עליו יותר מדי.... "\

sh53

New member
לפעמים הזמן הוא הרופא הכי טוב

לפעמים אין כל כך מה לעשות, מה אני אומר לך אל תלכי לבי"ס כדי שלא תראי אותו? אל תצאי מהבית כדי שלא תראי אותו בשכונה? הדבר הכי נכון שאת יכולה לעשות בנדון - לנסות להמשיך הלאה בחיים, נכון שזה לא קל אבל בהחלט אפשרי. אמרי לעצמך - אני לא הנערה היחידה שניסתה קשר עם מישהו שהיא רואה אותו כל יום וזה לא הצליח לה - נערות אחרות התמודדו עם המצב והמשיכו הלאה, כך גם אני (סושסוש) יכולה להמשיך הלאה כי גם אני חזקה כמוהן. תני את הזמן לעשות את שלו, אל תלחמי בזה בכוח, אל תרגישי רע כל כך אם את רואה אותו וישר העיניים שלך "רצות" לכיוונו, אל תתאכזבי מעצמך כשאת רואה אותו והלב שלך מתחיל לפרפר - זה נורמלי וזה קורה גם לבנות אחרות, רק סבלנות צריך וזה לאט לאט יעבור לך. ההתחלה היא הכי קשה וכעת את בשלב ההתחלה, אז לכן את צריכה המון סבלנות ולהיות חזקה.

נינושש

New member
אני מבינה אותך.. מאודדדדדדדד

חוץ מזה אין לי מה לבגיד לך.. סורי בובה.. יהיה טוב..

מה שלא עוזה השכל עושה הזמן

תני לעצמך חופש ממנו , תצאי תבלי .... אל תחשבי עליו יותר מידי , תנסי להשלים עם הגורל בינכם ...

למעלה