אני משתגעת

המקרה של מיזוגן יותר אופטימי

הוא כן הצליח להשריש בחורה" מטומטמת" לצידו. מצד שני, אולי גם להמחשה שלך יש עוד סיכוי...

czar

New member
ובגלל זה את משתמשת בכרטיס אשראי שלו....

מאד עצמאית.

seeyou

New member
עצמאות לא מקבלים, עצמאות לוקחים../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif

לפוליטיקאים מותר לפזר סיסמאות במיוחד ליפני הבחירות
אני לא בטוח שתמיד שווה את העצמאות- אני נזכר במצב האוכלוסיה בהרבה ארצות בגוש הקומוניסטי לפני ואחרי ה"מהפחות" לא כולם זכו להינות מאותה "עצמאות" תמיד יש שיכבה באוכלוסיה שיורדת מהשילטון ואחרת עולה-עכשיו תלוי באיזה צד הפרט נימצא. בגדול אין מצב שכלל האוכלוסיה נהינת ממצב החדש ללא תמורה.

I C E M A N 7

New member
יוסי ידידי השנון

נכון זו סיסמה. ונכון שעצמאות היא לא זר של שושנים כפי שמבטיחות הסיסמאות. לרוב בתחילת דרכה היא טומנת בחובה הרעת תנאים והרבה סיבות לקטר ('סיר הבשר' נחרט טוב בזיכרון). אבל לטווח הארוך כמעט תמיד מדובר בשידרוג. אני לא מכיר הרבה קולוניות לשעבר שהתחרטו והתחננו בפני הפריץ לקבל אותן בחזרה תחת כנפיו. לא במקרה של בריטניה, רוסיה, צרפת ויתר המדינות הקולוניאליות. אתה מכיר? סיסמאות נועדו רק לדרבן. לא צריך להתייחס אליהן מילולית

כמה דברים

אני הייתי פשוט שואלת אותו "מה אתה רוצה"? רצית שאפסיק לעבוד - הפסקתי, כיום אני עקרת בית כפי שרצית - אתה יורד עלי שאני מבזבזת לך כסף. אני איתך, אני האישה שלך, מה אתה רוצה?? ולגבי הלימודים שלך, כמה שכואב לומר, התחתנת עם הבעל ולא עם ההורים, ואת עושה משהו בניגוד לרצונו, זה בטוח לא יתרום למערכת היחסים שלכם.

seeyou

New member
"מאוד חשוב לי התא המשפחתי"../images/Emo24.gif-אז זהירות

כול שינוי מביא השלכות בלתי צפויות
הנשואים הם כמו מגדל כלפים-יש לגעת בזהירות אחרת הכול קורס. לא יהיה לך קל לשנות את הסטטוס הקיים .בצורה שהבעל יקבל את זה בהבנה. ייתכן שגישה ישירה-לוחמת לא מתאימה לנשואים שלך-הבעל התרגל למצב מסוים ולא יהיה מוכן לשחרר את החבל
צריך הרבה אינטליגנציה ריגשית-נשית להשיג דברים בלי זעזועים יוסי

גארוטה

New member
זוגיות טובה מבוססת

על כבוד הדדי וכשזה אינו בנמצא הדרך להדרדרות ביחסים קצרה. ברוב המקרים כשצד אחד נוקט בחוסר כבוד כלפי הצד השני זה נובע מכך שהוא מרגיש שלא מכבדים אותו. לחוסר הכבוד יש הרבה פנים וצדדים, ומה שנראה בעינייך מספיק מכבד יכול להראות בעיניו של האחר כחסר כבוד לחלוטין וכפוגע ולכן, אני חושבת שאם בעלך נהג כלפייך בחוסר כבוד, פגע בך ועשה לך (לפי דברייך) פדיחות זה לא בגלל רשעות ורוע וברצון מכוון להרע לך ולהשפיל אותך אלא אולי כי היו פעמים שהוא מצא את עצמו במצב דומה רק בצד השני וזו היתה הדרך שלו להחזיר לך? אם לא כך הדבר אז כנראה שיש לך בעל שחושב שאשה צריכה לשבת בבית ולגדל את ילדיו, לא צריכה להתקדם וללמוד, אין לה זכויות, רק חובות ולכן כדאי שתסיקי מסקנות אם זה האיש איתו את רוצה להמשיך לחיות?

שילה1

New member
אישה יקרה-אתם מנהלים את הבית ואת חייכם

כמדינה.הוא שר האוצר ושר החוץ,את שרת הפנים,הרווחה,החינוך,על כל המשתמע מכך. כל קשר ביניכם מקרי ביותר,ומתבטא רק בקורת גג משותפת. חברות ושיתוף-אלו היסודות לחיי נישואין,את אלו אבדתם. רצוי מאוד לשבת לשיחה מעמיקה בנושאים שהעלית,עם בעלך.לא תצליחי?שקלו יחד טיפול זוגי.לא יצלח?שקלי צעדיך... מאוד לא ברור לי מדוע בעלך אינו משתתף בשכר הלימוד שלך,ומדוע מנסה לעצב את המשך חיך כפי שנראה לו ,כפי שהוא היה רוצה,ואת -מסכימה לכך.

אנני19

New member
מאוד נכון

חברות ושיתוף-אין. וזה כואב מאוד כי אהבה ומשיכה יש ביננו.. פשוט תקשורת לקויה וומודלים גרועים לזוגיות.

שילה1

New member
אז?אולי תבחרו דרך לשפר

את המצב? יעוץ זוגי,אימון אישי,למשל?אוליי יום אחד בשבוע יחזור הבעל מוקדם,ותעשו משהו שניכם-טיולףבית קפה,או משהו דומה? לנושא אהבה-אם אין חברות ושיתוף-לדעתי אינה קימת.משיכה?נו טוף...יכולה להיות גם רק משיכה...

למה שירצה לשנות את המצב?

המצב כרגע לטובתו, בחלוקה הקלסית של ימי אפנדי. לפי מיטב הבנתי, הוא אחראי על דבר אחד - הפרנסה. הוא מביא הביתה כסף. אלא שבדרך הוא גם שולט עליו לחלוטין - הוא יושב על הברז ומחליט על מה "ראוי" להשקיעו. זה שהיא אחראית על תחזוקת הבית לא נחשב כבעל ערך בפני עצמו, אלא "כחובתה" כאישה. על "החובה" שלה "להיות אם ורעיה" הוא "מתחזק" את בת הזוג במינימום ההכרחי. הבן אדם שולט עליה ביד רמה והיא מצדה מקבלת את המצב בהכנעה "ובאהבה". רק מדי פעם כמעט מתפוצצת, ומשלימה הכנסה מההורים. אם ייעוץ אז בעיקר אישי. כל מי שדיבר על עצמאות - מחזקת ביג טיים!

בתור מנהלת משק בית במשרה מלאה

מגיע לך יום חופשי בשבוע. בשבת הבאה, ובעצם בכל השבתות הבאות, עד שבעלך ישב איתך למשא ומתן, את מוציאה את עצמך לחופשה ומשאירה אותו עם הילדים. ממילא לבלות איתו שבת זה לא כייף גדול. יאללה, נראה אותך עושה משהו חוץ מלהתבכיין.

אדמה18

New member
חחחח

אני משתעשעת מעצם המחשבה.. או שבעצם זה לא הכי משעשע.. הוא לא מסוגל להיות אתם שעה בלי לקרוא לי לעזרה אז שבת שלמה?? הלוואי

תנסי אותו

את יצרת את התלות הזו שלו ושל הילדים בך, אם באמת תרצי לשחרר את תצליחי. מתחילים בלהעלם לשעתיים שלוש וכל פעם קצת יותר. תאמיני לי שזה יעשה טוב לבעל, לילדים וגם לך. הבעיה היא שלא נראה לי שאת רוצה. את אוהבת שהוא תלוי בך בתחום הזה כמו שהוא אוהב שאת תלויה בו בתחום הכלכלי. וכמו שכבר כתבו לך, את לא רוצה שינוי אמיתי, רק לקטר קצת. מי שרוצה שינוי אמיתי קם ועושה. אני לא מאמינה שמיליון שיחות עם הבעל שלך יועילו, רק קביעת עובדות בשטח.

שילה1

New member
רעיון מעולה.נסי את עצמך-כמה את מסוגלת

לעמוד על דעתך,ולהעביר אליו חלק מהמטלות. וכמובן-אם תקבלי הרעיון-בלי טלפונים כל 10 דקות! בהצלחה.אהבתי!

למעלה