אני משקרת לעצמי

גלי 1970

New member
מרק בשבילי הכי משמין../images/Emo13.gif

כי הוא רק התירוץ לשקדי מרק לפעמים אני אפילו אוכלת את השקדי מרק ככה בלי מרק.... כן,יש לי פתאום תקופה שאני מתמידה ויורדת 3-4 קילו,אבל אני גם מעלה חזרה כרגע אני בתקופה כזאת שאני רק אוכלת ואין לי שליטה,קשה להסביר

הפלא ה8

New member
אפרופו מרקים

עשיתי לי עכשיו מרק ויצא מה זה טעים. אני מתענגת על כל כף. קצת ירקות,אורגנו,פפריקה חריפה, מלח, פלפל ואופס - ממש טעים ! רוצים ביס?

אז לא מרק כזה...

אפשר להכין מרק גם בבית. אמא שלי מכינה מרק עגבניות מדהים מעגבניות טריות והוא גם לא משמין וגם טעים וממלא. אחרי צלחת אחת אני מלאה אבל תמיד בא לי עוד אחת אז אני אוכלת שתי צלחות (בלי לחם כמובן) ואני מפוצצת אחרי זה. ויש גם מרק עדשים. הוא יותר משמין כמובן אבל: 1. יש בעדשים ברזל (ולי זה טוב) 2. הוא מאד משביע גם בלי לחם ומידי פעם מרק משקית זה לא נורא...

passioneta

New member
עדשים גם מורידות את החשק למתוק

ותרד כן משפר ברזל - למה לא?

כי הוא לא נספג.

יש בתרד המון ברזל הבעיה היא הספיגה שלו בגוף. יש מזונות שונים עם תכולת ברזל שונה, ורמת ספיגה שונה בגוף. לכן יכולים להיות מזונות עם הרבה ברזל, כמו תרד, הבעיה שהוא לא נספג ואז זה לא שווה. ברזל שנספג יש בבשר בקר ובהודו. אני יודעת שגם בקינואה ובשאר קטניות יש ברזל שנספג, הבעיה שזה מגעיל אותי...או לפחות איך שהכנתי את זה עד היום.... אני צריכה לנסות את המתכונים שנתת לי ולאות אם ייצא לי נורמלי ואכיל. דרך אגב, קראתי שבאצות מסוג מסויים (שכחתי את השם) יש המון ברזל, שנספג. קונים את זה בחנויות טבע. אם רק הייתי זוןכרת את השם........

להנות מהחיים

כשלא טוב לך עם עצמך? אילו מין חיים אלו? ואיך אפשר לחיות אותם אם לא טוב לך בהם כפי שהם? ולמה לא לשנות אותם ולהרגיש טוב ואז להנות מהם? יום נעים.

גלי 1970

New member
נהנית מהחיים...

אבל זה מפריע לי מאוד,ועם כל הרצון ובאמת יש רצון לרדת במשקל....קשה לי,אני לא מצליחה

n12345

New member
דבר ראשון תפסיקי לבכות../images/Emo8.gif

ודבר שני את אדון לגורלך.......ואת זה אומר אחד שאוכל שמנת של פעם שזה כל כך הרבה אחוזי שומן.....שאפילו לא רושמים על הקופסה (-:

n12345

New member
גנים זה חלק מהעניין אבל לא רק../images/Emo9.gif

ותתפלאי לפעמים גם רזים שומרים כדי לא להעלות במשקל........ ובמיוחד בחורף שכולם הם בטטות כורסה ומתעצלים לזוז שלא לאמר לעשות ספורט ...לא פלא שמעלים במשקל.... החוכמה היא להציב לך מטרה שהיא ברת השגה ולהגיע אליה.... ולאחר לנסות להעלות את הרף...... ברור שאין תרופות קסם...אך אל לך לשאוף להגיע למימדים של דוגמנית ...לעיתים מרוב שהן אנורקסיות ללא איפור הן נראות ממש חולות...

גלי 1970

New member
לא אני לא ממש לא שואפת

אני לא רוצה להיות רזה,אני חושבת שזה יפה שיש קצת....אבל קצת

ד נ י ת3

New member
יקירתי... כמה את באמת

רוצה לרדת במשקל? מה את מוכנה לוותר ולהקריב בשביל זה? בלוותר ולהקריב אני מתכוונת: לוותר על עוגות, ממתקים, שטויות, לעשות ספורט. להיות דבקה במטרה. תחשבי על זה מתוקתי. ואם את צריכה מוטיבציה לספורט - קדימה, אני מוכנה לעזור בזה.

גלי 1970

New member
../images/Emo10.gifהכי רוצה

אבל לא הולך לי,רק מי ששמנה ומנסה כמוני להילחם כל הזמן יכולה להבין אותי....לומר לי אם אני מאוד רוצה אז זה אפשרי זה הכי קל,אבל לא נכון. זה קשה שאי אפשר לעמוד בזה לצערי. ספורט?????ממני והלאה לצערי,פשוט אין סיכוי שאתחיל עם ספורט
אני סופר עצלנית

ד נ י ת3

New member
אז זו ההקרבה הראשונה.

להחליט שכמה שאת שונאת ספורט, את אוהבת את התוצאות.

נימשון

New member
גלי יקרה

שווה לבדוק על מה ולמה האוכל כל כך חשוב ומהווה סוג של נחמה ו/או פיצוי, עד אז את תמשיכי לרדת ולעלות כל הזמן...

למעלה