עניין כאוב.......
במיוחד שעכשיו חורף ונורא קשה לשמור כי כל זמן רוצים פחמימות ומשהו חם... אבל יש לי עיצה אלייך, זה מה שאני עשיתי: התחלתי פשוט להוריד כמויות. אני אוכלת מהכל, גם אם בא לי שוקולד או עוגיה או כל דבר אחר, אבל במידה. התחלתי לפני כמה חודשים, אמנם ירדתי מעט יחסית לפרק הזמן הזה (4 קילו) אבל בנתיים זה בסדר ואני רוצה להוריד עוד 5 קילו. בבוקר אני אוכלת פרוסה (לחם רגיל, אגב) עם קוטג', עגבניה ומלפפון. בצהריים אני מביאה לי בקופסא לעבודה אוכל, לא יותר מידי, אבל לא משנה מה: פסטה, אורז עם בשר, פשטידה, פלפלים ממולאים (שניים). בקיצור, כל פעם משהו אחר אבל לא יותר מידי. בערה כשאני באה הבייתה אני משתדלת לא לאכול יותר מידי. עכשיו אני קצת מזייפת כי קר....אבל כעקרון אני אוכלת צלחת או 2 צלחות מרק (מרק עגבניות ועדשים אני הכי אוהבת, אמא שלי מכינה...) וזה כשלעצמו ממש סותם אותי. אבל לפעמים מתחשק לי עוד משהו אז אני אוכלת נניח עוד פרוסת לחם או שתיים עם משהו: חומוס, חצילים, גבינה צהובה...לא משנה מה. וזהו. בנתים ירדתי ככה 4 קילו מאוקטובר בערך ועכשיו אני תקועה...אבל אני אומרת תודה לאל שלפחות אני לא מעלה עם כל הזיופים שלי. אבל מה שכן, עדיין, למרות כל הזיופים, כמויות אוכל עצמן הן הרבה פחות ממה שהייתי מסוגלת לאכול פעם. בהצלחה!!!