אני משקרת לעצמי

גלי 1970

New member
אני משקרת לעצמי../images/Emo4.gif

העיקר אני אוכלת סלט וחטיפי תירס כל יום....אבל לפני ואחרי דופקת עוגות\ממתקים\שטויות....ואחר כך בוכה לעולם שאני עולה במישקל

M a x i1

New member
אני מכירה את זה...

רק שאני לא כ"כ מקפידה בעניין הסלט

shelly1975

New member
אוי מוכר מוכר

מלחמת המשקל המפורסמת. ועוד בעבודה כל הזמן מביאים לנו פינוקים ואני אמורה לעמוד בפיתוי כשאני רואה את זה כל פעם שאני הולכת להכין לעצמי תה. קשה, קשה. אבל ירדתי קצת. בכל זאת משתדלת. אבל הנה, ירדתי בשנתיים 40 קילו ועליתי 10 כשהייתי עם הבן זוג, זה לא תירוץ שזה בגלל שהלכנו המון לבילויים ואירועים משפחתיים וחברתיים ושם כמובן יש בופה שלם של דברים משמינים וטעימים, זו אני שהייתי שחצנית מדי על ההרזיה ושכחתי עד כמה קל להעלות ועד כמה קשה לרדת. עד גיל 24 הייתי רזה, בלי מלחמה קלורית ושות', זה החל מאמצע שנות ה- 20 שלי.

עניין כאוב.......

במיוחד שעכשיו חורף ונורא קשה לשמור כי כל זמן רוצים פחמימות ומשהו חם... אבל יש לי עיצה אלייך, זה מה שאני עשיתי: התחלתי פשוט להוריד כמויות. אני אוכלת מהכל, גם אם בא לי שוקולד או עוגיה או כל דבר אחר, אבל במידה. התחלתי לפני כמה חודשים, אמנם ירדתי מעט יחסית לפרק הזמן הזה (4 קילו) אבל בנתיים זה בסדר ואני רוצה להוריד עוד 5 קילו. בבוקר אני אוכלת פרוסה (לחם רגיל, אגב) עם קוטג', עגבניה ומלפפון. בצהריים אני מביאה לי בקופסא לעבודה אוכל, לא יותר מידי, אבל לא משנה מה: פסטה, אורז עם בשר, פשטידה, פלפלים ממולאים (שניים). בקיצור, כל פעם משהו אחר אבל לא יותר מידי. בערה כשאני באה הבייתה אני משתדלת לא לאכול יותר מידי. עכשיו אני קצת מזייפת כי קר....אבל כעקרון אני אוכלת צלחת או 2 צלחות מרק (מרק עגבניות ועדשים אני הכי אוהבת, אמא שלי מכינה...) וזה כשלעצמו ממש סותם אותי. אבל לפעמים מתחשק לי עוד משהו אז אני אוכלת נניח עוד פרוסת לחם או שתיים עם משהו: חומוס, חצילים, גבינה צהובה...לא משנה מה. וזהו. בנתים ירדתי ככה 4 קילו מאוקטובר בערך ועכשיו אני תקועה...אבל אני אומרת תודה לאל שלפחות אני לא מעלה עם כל הזיופים שלי. אבל מה שכן, עדיין, למרות כל הזיופים, כמויות אוכל עצמן הן הרבה פחות ממה שהייתי מסוגלת לאכול פעם. בהצלחה!!!

ובערב בנוסף למרק אני ממש משתדלת לאכ

לאכול עוד ירקות. אם יש לי חשק אז אני משקיעה ועושה סלט. בקיץ, כשיתחמם והעגבניות יחזרו להיות טעימות, אני אעשה כל יום סלט, כי סלט זה הכי טעים ובריא!!

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif

מאוד נכון מה שאמרת במשפט אחד: אפשר לאכול הכול רק להפחית כמויות. כך ירדתי ת'40 קילו + ספורט, ולאו דווקא מכון כושר, אצלי זה בא לידי ביטוי בצעדות רגליות של כשעה באופן יומיומי.

זהו, שספורט זה בעייתי...

אני יודעת שצריך אבל אני מה זה שונאת!!! יש לי הליכון בבית ואני לא משתמשת בו בכלל. כי אחרי עבודה אין לי כוח ובבוקר למי יש זמן...אז החלטתי שעדיף לי למות ברעב אבל על המכשיר אני לא עולה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ודעת שאני לא בסדר....אולי כשיתחמם קצת...והעגבניות יהיה להן טעם...אז אני קצת אתחיל עם הספורט. אמרתי לחבר שלי שאם נעבור לגור יחד אז אני והוא נתחיל לעשות הליכות יחד. כשייש מישהו שמדרבן אז זה אפשרי. ככה זה נורא קשה לי...

passioneta

New member
אם יש לך חבר...

כנראה שאת עושה מספיק ספורט... בכל אופן השיטה שלי (ירדתי כבר 13) - לא לאכול דברים לבנים (קמח. סוכר) ולהשתדל להמנע מדברים עם מדד גליקמי גבוהץ אוכלת כמה שבא לי אורז מלא, קינואה, קטניות, פסטה מקמח אורז או שיפון, ירקות ודגים שמנוניים (סלמון, סרדינים, הליבוט, טונה). מותר לי גם לחטוא ולאכול מה שבא לי (שוקולד, בורקס), בתנאי שאני נהנית מכל ביס...

13 קילו!! כל הכבוד!!

בקשר לספורט...חחחחחחחחחחחחחחחחח....רק עכשיו התחלנו עם הספורט... אמרתי לכם באחד הסקרים בעבר שלוקח לי "קצת" זמן עם העיניינים האלה...אבל מה שכן, הפתעתי את עצמי... חשבתי שייקח יותר זמן... קינואה? ניסיתי כבר איזה כמה פעמים לעשות את זה וכל פעם יוצא לי מגעיל. ויש לי המוגלובין נמוך וחוזר ברזל ולכן חיפשתי מתכונים של קינואה, ב-YNET וכאלה, ויצא מה זה מגעיל. יש לך איזה מתכון שזה יוצא נורמלי?

passioneta

New member
מלאן מתכונים

1. תכיני קינואה כמו שמכינים פסטה (תוסיפי להמון מים רותחים ובשלי 10-12 דקות). עכשיו יש לך תחליף לבורגול ולקוסקוס - את יכולה להכין טבולה, לאכול את זה עם מרק של קוסקוס וכו' 2. מאדים בשמן בצל קצוץ, מוסיפים קישוא וגזר מגוררים גס וממשיכים לאדות. מוסיפים סלסלת פטריות פרוסות וכוס קינואה. מערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה בערך 10 דקות. מוציאים לקערה ומוסיפים שמן זית, סויה ועשבי תיבול.

passioneta

New member
וגם לחפש quinoa

ב- www.gourmet.com www.vegetariantimes.com אפשר למצוא שם את זה, שאני מתכננת לנסות בשבוע הבא. והכי חשוב למאותגרי ברזל (כמוני) - חופן פטרוזיליה כל יום! (בסלט, באורז, בפסטה...)

בעיה...אני שונאת פטרוזיליה

כלומר אין לי בעיה אם יש קצת נניח בטחינה, אבל סלט עם פטרוזיליה....איכככסססססס מה עוד יש למי שמאותגר ברזלית?

passioneta

New member
תרד, טחינה משומשום מלא

תראי בטבלאות מה את אוהבת. אבל אין על פטרוזיליה...

תרד דרך אגב!!!../images/Emo187.gif

בתרד יש המון ברזל אבל הוא לא נספג!! ככה שאם במקרה את אוכלת תרד בגלל הברזל, את יכולה להפסיק לאכול...

shelly1975

New member
גם לי יש שריטות בקשר לספורט

כלומר... אני מתעצלת כשזה ללכת בשביל ללכת. אני צריכה שתהיה לי מטרה וכשאני כבר בשוונג. כלומר, אני בעבודה וצריכה להגיע בכל זאת הביתה וגם אין לי סבלנות לחכות לאוטובוס אז לכן קל לי לעשות צעדה הביתה (אלא אם כן יש מזג אויר סוער), וכך בכל דבר, אם אני עושה סידורים איפשהו אז אני עושה הכל ברגל וחזרה הביתה ברגל, כאילו כדרך אגב. אבל... אם אתחייב לעשות צעדות עם מישהו/י אז תהיה לי יותר מוטיביציה.

ביחד עם מישהו זה הרבה יותר קל

לפני שחברה שלי נכנסה להריון וילדה, היינו הולכות יחד בקיץ כל יום!! 4 ק"מ במסלול הליכה שיש לי ליד הבית. ממש הרגשתי טוב עם עצמי. אבל עכשיו....אני פדל'ה........

M a x i1

New member
אגב מאיפה את פטריה?

אם יש מישהו מאזור ר"גגבעתיים שמעוניין בלעשות הליכות שיכתוב לי מסר
בעצם..מה עושים בקורררר הזה? קצת בעיה ללכת, לא? המקום ביחידי שבא לי ללכת (מלבד לגן וחזרה) זה למטבח ולחדר פחחחחח

גלי 1970

New member
אני מנסה לישמור אבל...

יש לי ימים כאלה או אפילו שבועות שאני רעבה כל שעה,שכל היום בא לי לנשנש מתוקים ומאפים וזה מייאש,בלי לשים לב אני מעלה מיד את כל מה שחודשים לוקח לי להוריד,וכמעט כל יום אני מנסה מחדש,לפעמים היום עובר בהצלחה ולפעמים לא

לכל אחד יש ימים כאלה...

ולהגיד לך מה? יש פתאום רגעים כאלה שבהם את מחליטה להרזות ולא משנה מה, ואז הדיאטות מציחות. ככה הצלחתי להוריד את ה-4 קילו. החלטתי שכבר נמאס לי ושכל הבגדים שלי לא נראים טוב כמו שפעם ועשיתי את זה. עכשיו בחורף זה קשה אבל אני מתכוונת להוריד עוד 5. פשוט תהיי חזקה. פתרון מצוין - אם בא לך לנשנש משהו או אם את רעבה, קחי מרק של קנור או אסם, אלה בשקית, יש א ה"משמינים" של 140 קלוריות, אבל יש גם ממש טעימים של 50-60 קלוריות. זה חם, כיפי, וזה ממש סותם. באמת. זה נשמע לא מי יודע מה אבל סותצם

למעלה