אני משועמם

מה עם ססמא למנהלי הפורום?

ולאמיר שהיה AMIRE, תודה רבה על כל ההודעות שהורדת לדף הקודם של הפורום. אני מקוה שלא תעשה זאת בעתיד. זה לא רק מיותר, זה גם עלול לגרום לאנשים להתייחס אליך לא כאל חבר מכובד בפורום, אלא כאל מטרד.

קוזושי

New member
פשוט מאד

אני מתאר לעצמי שאתה כבר יודע את הכתובת, אך ליתר ביטחון אם במקרה לא קיבלת, יש לך שתי אפשרויות לברר מה היא הססמא. אחת, טלפן לנטע במס, 036109610 הדרך השנייה היא לשלוח לה מייל בכתובת [email protected] אני מתאר לעצמי שאם תספר לה שבתור מנהל אין לך את הססמא היא תאות לתת לך אותה. בהצלחה בכל מקרה, וחג שמח.

amir_aikido

New member
ססמא למנהלי הפורום ../images/Emo70.gif

חברי פורום יקרים בואו לעור למנהלי הפורום להשיג את הססמא הזו שיוכלו כבר למלא את תפקידם ולדאוג לנו לפורום כמו שכולנו רוצים. אנא הכנסו לפורום "משוב" (מספר 168 ב id) ותכתבו גם אתם להנהלת הפורומים שאנחנו מבקשים שהם יטפלו בזה. הצטרפו להודעה שלי שם. כיתבו באופן שיבהיר שאין לנו שום בקשה להחליף את מנהלי הפורום, אלא להיפך, להעניק להם את הכוח לבצע את ששמנו באחריותם. אמיר

לא רק כדי להקפיץ למעלה,

אלא גם כדי להצטרף לבקשתו של אמיר - זה חשוב לכולנו!

amir_aikido

New member
חברים קדימה - זו איכות החיים של כול

כתבתי את הבקשה פעם שניה צריך קצת יותר תגובות שם בפורום משוב http://msn.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=168 כדי שהנהלת הפורומים תדאג למנהלים שלנו. ואנחנו לא רוצים כאן הצפת פרסומות קדימה לעבודה, תכתבו רק משפט או שניים זה יספיק אמיר

5101

New member
שאלה למשתתפי הפורום

אני בן 34 עם כושר סביר. פרקתי כתף לפני 4 שנים ולפעמים סובל מכאבים (בעיקר בחילופי עונות וכו´). אם אני מרים את היד לאורך זמן למעלה אחרי כ-30 שניות אני חש כאבים. אני מתלבט המון באיזו שיטת לחימה לבחור , ואשמח לקבל המלצות בהתאם למגבלה שלי: אני לא מעוניין בקרבות בלבד. מעוניין בשילוב של טאי צ´י עם טכניקות ויכולות לחימה גם כן, בתוך מעטפת הטאי צ´י הרגועה. מצד שני, מכר שלי הוא מדריך בדניס הישרדות וכששאלתי לדעתו , הוא פסל את הרעיון להתאמן בהישרדות בגלל הכתף. האם הגיוני? תודה.

5101

New member
שאלה למשתתפי הפורום

אני בן 34 עם כושר סביר. פרקתי כתף לפני 4 שנים ולפעמים סובל מכאבים (בעיקר בחילופי עונות וכו´). אם אני מרים את היד לאורך זמן למעלה אחרי כ-30 שניות אני חש כאבים. אני מתלבט המון באיזו שיטת לחימה לבחור , ואשמח לקבל המלצות בהתאם למגבלה שלי: אני לא מעוניין בקרבות בלבד. מעוניין בשילוב של טאי צ´י עם טכניקות ויכולות לחימה גם כן, בתוך מעטפת הטאי צ´י הרגועה. מצד שני, מכר שלי הוא מדריך בדניס הישרדות וכששאלתי לדעתו , הוא פסל את הרעיון להתאמן בהישרדות בגלל הכתף. האם הגיוני? תודה.

5101

New member
שאלה למשתתפי הפורום

למעלה