אני משוגעת???

אני משוגעת???

אוקיי, היום קרו לי כמה דברים מוזרים (וזו לא הפעם הראשונה!). בשיעור אנגלית דיברנו על המנהגים של הבריטים ועל שתיית התה שלהם (תעזבו איך הגענו לזה...) וכמובן זה גרם לי לחשוב על ג´יילס, ווסלי וכל שאר הבריטים בבאפי. אחר כך בשיעור ספרות דיברנו על כמה מזיק העישון (תעזבו, לכיתה שלי יש נטייה לגרום למורים לדבר על דברים שבכלל לא קשורים לשיעור...) וכמובן חשבתי על ספייקי!
באחת ההפסקות דיברנו על כל מיני שירים וכמובן שזה גרם לי לשיר את כל שירי המיוזיקל. ואתמול בשיעור מחול שמתי את שירי המיוזיקל בפול ווליום ורקדתי את כל הריקודים!!! זה רק אני או שגם לכם זה קורה??? i´m not crazy!!!

B a n j o

New member
טוב....

אני לא רוקד בד"כ במטבח בזמן העבודה אבלללללל.... מידי פעם אני אוהב לזמזם את השירים בשמן הבישול

ANGEL N

New member
לפעמים יוצא שאני נזכר בבאפי/אנג´ל..

ואז אני מחייך ואף אחד לא מבין למה!! לדוג´ אחותי אמרה איזה משהוא שקרה לה (אני לא זוכר בדיוק מה) וזה קרה בדיוק להרמוני אז חייכתי והיא לא הבינה מה קורה איתי!!! פחחחחחחחח אני מסטול

:)

מוכר מוכר... דנו בזה כבר שכולנו חולים... אני כמוך:) אתמול אני היתי במבחן אז שמעתי דיסק עם כמה שירים מבאפי... היה נחמד... ואחר כך הלכתי בגשם עם מעיל ספייק והיה מגניב.. הרגשתי סלייר לחלוטין:)

ד י י ז י

New member
אני דווקא היום חשבתי..

כשהייתי צריכה ללכת לרופאה , אם אני אפגוש את המפלצת שלוקחת את החיים מילדים , שרק ילדים יכולים לראות... but then again , זה יכול להיות יותר מדי תה (היי.. 6 פריקין כוסות תה ביום זה לא נורמלי!)

כולם שואלים את אותה שאלה:)

אני לא זוכרת.. מצטערת:) אבל הוא הכי יפה- הוא מדהים הוא ספייקי הוא אני הוא המעיל שלי:)...

זה מלפני שנתיים

הוא כזה מעור מזויף... ובטוחו כזה בורדו אדום.. ארוך שווה ביותר (איזה שוויצרית...) כאילו השוני ששלי בגיזרה של בנות... משום מה.. ושאת שלי לא דרסו אלפי פעמים...

sour spirit

New member
נשמע מוכר מאוד!!!!

ועם עובדה זו, הייתי רוצה לנצל תטופיק הזה למשו די דומה!!! ד"א: הודעה זו אינה מיועדת לבעלי לב-חלש, נשים בהריון, אנשים סוטים (......מה?!.....קרן!!!), או, בעצם, לכל מי שהוא REAL באפי-פאנאטיק!!! אוקיי, אז ככה, יום שלישי, השבוע, אני יושב בכיתה בשיעור ערבית ומתחיל לדבר, איכשהו (לא זוכר) על באפי. עכשיו, הילדה שישבה ל..רגע, אני כן זוכר.....מישו שישב לידי התחיל להגיד לי שאני קוקסינל
בגלל שאני רואה באפי.... החלטתי, למען הסדר הטוב, ולמען היותי (איכשהו) חבר של אותו ילד, פשוט לא להגיב....ואז הצטרפה לשיחה, ככה סתם, בלי שום הזמנה, הילדה שיושבת לידי....אז אני, אזרתי את כוחי ושינסתי את מותני ויצאתי למסע הגנה עלפי באפי!!(נו, במת, אתם לא הייתם עושים ככה?!) הקיצקץ, התחלתי לנסות להסביר שם, באמצע השיעור, על המשמעות האמיתית של בי, אבל אפאחד לא הקשיב.... וגם הם התחילו להגיד לי כמה שזו סידרה דפוקה, ושחברים שולת....(אוקיי, סדרה יפה, מצחיקה, אבל אין בה קו עלילה מעניין....וכאלה! אין לי שום דבר גד "חברים", ד"א)... ואז התחילו לעשות לי השוואות מול הפרצוץ שלחברים יש המון מעריצים ולבאפי מעט.... אני, מאמת, נקלעתי למצב לא נעים, שאני נגד החברים שלי..... אוקיי, אז תגידו, איזה חברים? אבל אנחנו מדינה דמוקרטית - מותר להגיד מה שרוצים....וחבל שכך!
לא חשוב, אני די הרגשתי רע ודי הרגשתי שבור לב - ככה אני נותן לבאפי להפגע?!!! ואז אמרתי, היי, מי אני שאקבע להם מה לראות? אם הם רוצים להצמד לתוכנית לא משו, אז אוקיי, אבל אני אראה את באפי שלי, ולא אחרת!!!!! וגם חשבתי לעצמי, הרי באפי וכוווווווווולם בתוכנית לא שמים על אפאחד, אז למה שאני אשים על זה? הא? אז פשוט וויתרתי והפסקתי לדבר.... חוצמזה המורה די התרגזה על "הדיון הפתוח" באמצע השיעור שלה...... הקיצר, שאלתי היא: האם גם לכם זה קרה? (אוקיי, אמנם התשובה די ברורה.....יש הרבה אוייבי באפי בחוץ, לצערנו, אבלץ.........) ובקשר לטופיק, כן, גם לי זה קורה (די הרבה) שפתאום אני באמצע שיעור ואז אני נזכר באיזה קטע מבאפי - ופשוט או מתפקע מצחוק או נעשה עצוב (=באפי - מוות.....).....אבל לרוב זה צחוק!!! וגם יש פעמים שאני מתחיל לצוטט קטעים כמו: SO HOW DID YOUR SLAYING GO YESTERDAY? NO GO NO GO, YOU DIDNT GO, OR NO G.... NO, NO GO - THERE WERE NO VAMPIRES!!!!! ועוד כאלה! רבים!!
ויפים!!!

buffstar

New member
כן כן, מצב מוכר ביותר...

לי יש *חבר* (אם אפשר לקרוא לא ככה, קרצייה לא נורמלית שבכל הזדמנות שיש לו מצחיל לרדת על באפי ולהשוות אותה למכופשות או לחברים
No offends- אני רואה את שתיהם אבל פשוט להשוות אותם לבאפי שהיא כמה רמות מעל. הוא תמיד מתחיל להגיד שלחברים יש יותר צופים כל זה ואז נאי אומרת לא זה שיותר אנשים אוהבים אותה זה לא אומר שהיא יותר טובה, היא פשוט פונה למחנה משותף נמוך יותר, And so on... הריב הזה אף פעם לא נגמר, ותמיד גם אני ההיתי במיעוט אבל לאחרונה מצאתי עוד שני בני ברית שמוכנים גם הם להגן על באפי עד מוות. אז אני לא לבד יותר

sour spirit

New member
דבר ראשון!!

היי נגה!!!!! ודבר שני - אז אותך נחשיב כ"ברת מזל!!!!" כי לי יש חבר שראה באפי אז הפסיק ואז הכרחתי אותו להמשיךוכל זה.....הפסיק שוב ועכשיו, הוא לא ממש בקטע... אז ככה, שאת ממש כיף לך!!

ד י י ז י

New member
החברים שלי תמיד צוחקים עליי בגלל זה

התרגלתי.. אני אפילו לא טורחת להסביר. הם לא יבינו. עצה שלי - אל תבזבז אנרגיה עליהם.. תזרוק להם משפט כלשהו שקורדיליה אומרת ותלך. =\

buffstar

New member
Who give you permission to exist?

מומלץ ביותר במצבים אלו. היי דניאל מה קורה?Ong time no see

14מתן

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןן

כדאי לכם להתאמץ ולשכנע את חברים שלכם שבאפי זאת סידרה טובה ושכדאי להם לראות אותה אני הייתי די לבד בתחילת הדרך ועכשיו הדבקתי כמה חברים ומצאתי גם "בני ברית" - וזה ממש ממש שווה את זהההההה !

ד י י ז י

New member
אז זהו שאני בתהליכי מיכור.

חברה אחת שראתה באפי בימי ערוץ 2. הבאתי לה את עונות 1-2 בווידאו ועשינו מרתון באפי ביום שישי אחד. היא המשיכה את מה שלא הספקנו. בנתיים היא לא מראה סימני התמכרות Damn it! והשאר אין סיכוי שיראו.. היא היתה הסיכוי האחרון לדבר עם משהו שהוא לא וירטואלי על באפי.. אז אני מחזיקה אצבעות..

למעלה