אני משוגעת???

לiלה

New member
אם את משוגאת מה אני?

אני לא מזמן הייתי בבית עם חברות וכולם דיברו וזה ופתאום חשבתי על פרק בבאפי והעברתי אותו במוח... והתחלתי לבכות.... זה היה לי עצוב.... אני לא יכולתי לא לחשוב על זה.... שלא לדבר על זה שלפעמים בשיעור אני (בנוסף לפיקים שאני כותבת) מתפקעת מצחוק חרישי כשאני מזכרת ממשהו בבאפי...

ככה אצלי זה מאוד מוזר

חברות שלי ראו באפי בערוץ 22 והפסיקו.. חלק רואים עכשיו בביפ כשיש להם זמן אל אף אחד לא ממש אוהב ואני מכרתי את האקס שלי לבאפי הינו רואים יחד כל שישי.. אבל משום מה עכשיו הוא לא רואה... מגיע לו...

לא נכון...

אני לא שונאת אותו פשוט כבר לא מאוהבת בו... ומגיע לו שאין לו טעם... בכל מקרה חברים ובאפי אצלי לא מסתדר כמו אצל לולה וגילמור לדוגמא.. אהם או משפחתיות כמו שלושת האחים שפה:)

איק!

(אזהרה: התנהגות האופיינית לפורום
) הזכירו אותי! הזכירו אותי! *jumping up & down*

Ooh ooh!!! (../images/Emo58.gif? אני לא בטוחה)

חחחחחחחחחחחחחח........ דברנו על stick.... אולי זה היה בסרט.... כן, זה היה בסרט! אה, אז הוא לימד אותה איך להטיס מטוס, וזה היה כזה: "Grab the stick" או "Hold the stick" או משהו בסגנון, והם לא הפסיקו לדבר על הסטיק במשך כמה זמן, אז צעקתי (לא בטוחה אם זו ההגדרה המתאימה
) לתמר "Willow´s not driving stick anymore!"

לiלה

New member
אוקי הנה משהו ממש מוזר (../images/Emo58.gif 6)

בשיעור ספרות המורה שאלה אם לדעתנו זה טוב להגשים את כל החלומות שלך ביום אחד... ואז הגענו למסכנה שבכלל להרגיש הרגשה ממש טובה ואז לא להרגיש אותה יותר לעולם זה לא טוב... כל השיעור הזה חשבתי על באפי בעונה השישית... התאפקתי לא לבכות כשנצכרתי בה וכמה שהיא הייתה עצובה כשהיא חזרה מגן עדן......

sour spirit

New member
בקשר ל....

חברים ובאפי - זה לא שאני שונא חברים....להפך, סידרה יפה וכל זה! אבל להשוות עם באפי?!!! כאילו.........באפי זו סידרה עם הרבה יותר תוכן והרבה יותר, תסלחו לי על הביטוי, "חיים"...וכמה שהניא לא הגיונית, ככה, היא מה לעשות, הרבה יותר הגיונית... והדבר שהכי עיצבן אותי זה שאמרו לי שלחברים יותר מעריתצים וזה אומר שזו סידרה הרבה יותר טובה ---- NOT TRUE!!!! מה הקשר!!???(ונדבקתי מכם לכתיבה באנגלית - פויה לי!) ונגה - באמת שהרבה זמן לא דיברנו!!!!! ועושד משו: כל מי שיש לו חבר שאוהב באפי - כיף לו... אבל, אני, פיתחתי שיטה, די טובה: פשוט, באמת, כמו שאמרתם, לשבת ולחשוב על באפי במהלך השיעור - הרבה יותר כיף....ואZ פתאום אתה מתפוצץ מצחוק או משו....אבל בכל זאת!! אני יודע שלא המצאתי תשיטה, אבל זו השיטה שלי להתמודד עם הבאפי-לובר-לונלימס...... BUFFY-LOVER-LONLINESSS.... בתרגום, למי שלא הבין!!!

למעלה