אני מרגיש טוב

The Living Life

New member
אני מרגיש טוב../images/Emo13.gif

אחרי שסוף סוף אזרתי אומץ וקיבלתי את ההחלטה שחיכיתי כבר מזמן לקבל- והנה היא: אני לא מתכוון לחיות מעבר לגיל 30!!!! וזה סופי!!!! אם זה לא יהיה באמצעות תאונה מהירה\\סוג אחר של סיום ללא כאבים- אני אמצא פתרון. החלטתי ועכשיו אני מרגיש טוב שיש לי רק עוד 10 שנים לחיות.

The Living Life

New member
מה הכוונה הלאה?

כרגע אני חייל, אח"כ סביר שאלמד משהו, אחסוך קצת כסף שיספיק לי לכמה שנים חסרות דאגות של סקס, סמים ורוק'נרול. ככה עד גיל 30, ואף אשים לזה סוף.

ומה זה יתן לך? אולי עד גיל 30 תגלה שהעולם

נפלא ומדהים ושווה לחיות גם אחרי גיל 30?? אל תחליט החלטות פזיזות, תחיה את החיים ותנסה להפיק מהם את המירב.

אז אתה יודע מה תעשה כשתהיה גדול.

ומשהוסרה מעליך דאגת ההזדקנות: מה התוכניות שלך כל עוד אתה צעיר, יפה ובריא? מה אתה רוצה ללמוד? במה אתה רוצה לעבוד? איפה אתה מתכוון לחפש בחורות ומה אתה מתכוון לעשות כדי שהן יתעניינו בך?

The Living Life

New member
החלום שלי

זה להיות חייל כל החיים שלי. אין כמו חיי הצבא.....(אם אתה משרת במקום טוב עם אנשים טובים)

Shazi

New member
אם אתה אוהב את זה

וזה נותן לך משמעות, למה לא להיות חייל בקבע? יש אנשים שעשו מזה קריירה...

togi12

New member
יקירי

אתה יודע שלא תהיה חייל סדיר כל חייך. וברכותיי על ההחלטה. לו רק היה לי קצת אומץ. [אני כבר החלטתי את ההחלטה הזאת על גיל 27, אבל מאז עברה שנה, והתבגרתי. נראה לי שגם לך זה יקרה].

אולי דווקא בזה מתחילה הבעיה

כשאנחנו משתחררים מהצבא, ישר כל הקרובים שואלים נו מה הלאה מה התוכניות ואתה כולך מבולבל.....הרגע השתחררת מעוד מסגרת ועוד כזאת שוחקת נפשית
אתה ממציא איזו תוכנית שתספק את הקרובים[למרות שעמוק בפנים אתה מאוד רוצה להיות משהו בחיים האלה] דווקא כי אתה רוצה להיות כמו כולם אתה פותח באיזה מירוץ נגד הזמן - רוצה לעשות מועדפת, לחסוך קצת, ללמוד, לעשות קריירה וכו' וכו' . יש לך כל כך הרבה דברים להספיק שאתה לא מצליח באמת להנות מהם.... בסוף אתה מוצא את עצמך בעבודה שאתה כל כך שונא, אתה שונא את הבוס שלך, את החיים שלך ובעיקר את עצמך. אחרי זה מגיעה מעין רייקנות נפשית , תקראו לזה בלתי מאושר. אתה חיי את החיים שלא רצית. בשביל להיות מאושר צריך כנראה הרבה אומץ...

אמאלה2010

New member
אתה יודע...כמה שהחיים נראים לך ללא משמעות...

הם גם מאוד יפים! אם רק תוציא קצת את הראש החוצה ותתבונן על הדברים הקטנים.אומרים שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים! אני לא יודעת מה הסיפור מאחורי...אבל אני בטוחה שכרגע הכל נראה מאוד שחור בעיניך,ולכן אתה לא חושב ששווה לחיות.אבל החיים הם זכות,ולא כל אחד מקבל אותה!!! תחשוב על כל המסכנים שלא קיבלו את הזכות הזו.ואתה כן קיבלת! אם אתה בריא,וקם בבוקר והכל בסדר,כל השאר שטויות וניתן לפיתרון! אני ממליצה לך בחום לנסות טיפול פסיכולוגי,מכל סוג שהוא(יש המון סוגים) ותראה שלדבר על הדברים מאוד עוזר! מנסיון אישי... בהצלחה ואל ייאוש

אמאלה2010

New member
א.שליליות לא עוזרת אף פעם! וב.יש כל מיני

סוגי טיפולים,שלא בהכרח יקרים.ותאמיני לי שאני מהאנשים האלה שאין להם המון כסף,וטיפלתי בעצמי. יום טוב

The Living Life

New member
הוצאתי את הראש החוצה

וראיתי רק אנשים אגואיסטים שאכפת להם רק מעצמם. כולם עם חברים שלהם, ולי אין חברים. אלוהים לא נמצא בפרטים הקטנים ולא בפרטים הגדולים. משהו שלא קיים נוטה לא "להימצא" בשום דבר. "תחשוב על כל המסכנים שלא קיבלו את הזכות הזו" מסכנים? עדיף להיות רוח רפאים מאשר לחיות את החיים שלי. אני מקנא במי שהיה לו המזל לא להיוולד לשואה הזאת. בעצם אפילו בשואה היה לאנשים יותר טוב ממני. לפחות בשואה אנשים היו ביחד. "אם אתה בריא,וקם בבוקר והכל בסדר,כל השאר שטויות וניתן לפיתרון!" פחחחח הייתי מוכן בכיף לקבל איזו מחלה בתמורה לכמה דברים שאני רוצה..... בריאות זה שווה לתחת כשאין לך מה שאתה רוצה פסיכולוג- ניסיתי, וכמו שאמרו הוא רק רוקן לי את הכסף, היהודי הזה.

למעלה