אני מרגישה

אני מרגישה

כמה מתסכל

עִידן

New member
אויש, אטיוד,

אני באמת לא מצליחה להבין אם זאת עוד אמירה הומוריסטית על-פי הגדרת ההומור המעוותת שלך, או שסתם החלטת להתנהג בצורה מגעילה.

אטיוד5

Active member
לא הומור ולא מגעיל.

האשה הזאת מעצבנת אותי. היא רוצה להגיד משהו? שתגיד. מה היא רוצה? שנרד על ברכינו, נספוק כפיים, ונתחנן בפניה שתואיל לשטח בפנינו את הסיפור שלה? מעצבנת!

עִידן

New member
אז אתה עונה בצורה מגעילה.

אתה יכול פשוט לא לענות. אני אפילו לא שקלתי לענות, השאלה שלה לא נראית כאילו היא מצפה שיענו לה באמת, והתגובה שלך הייתה מגעילה.

אטיוד5

Active member
להגיד לך מה עוד יותר מגעיל?

שכל פעם שאת נכנסת להגיב להודעה שלי, זה רק על מנת לנסות לומר לי כמה שאני מגעיל/חסר הומור/מטומטם או להתכסח בצורה חריפה עם דעתי. אני לא זוכר שאי פעם הגבת להודעה שלי בצורה שונה. יכול להיות שעכשיו יצא שאני גם סנילי. חה. אבל זה הרושם המתקבל.

עִידן

New member
יכול להיות שלא היה

לי מה להגיב לגבי הודעות לא מגעילות שלך. אני באמת לא זוכרת את כל התגובות שהיו לי אליך...

אטיוד5

Active member
אז אם חסמתי אותה, טוב שכך.

אין לי סבלנות אל אנשים שמסבים את תשומת לבי, פותחים את הפה ולא אומרים כלום. לדעתי זאת פשוט חוצפה לבוא לפורום ולכתוב "לא יודע איך לומר את מה שאין/יש לי לומר". צריך לזכור שהפורום הוא כמו לוח מודעות ציבורי. תארי לך שמדביקים על לוח מודעות בחוצות העיר מודעה בזו הלשון: "הערב הופעה חיה, בואו בהמוניכם". זהו, זה הכל, בלי רמז מי-מו-מה. לא היית חושבת שזה דבילי למופת? לא היית מתעצבנת? אז כן, צריך לחסום כאלה מודעות. אין להן זכות קיום. לך יש סבלנות? את רוצה להאזין לה? בבקשה, הזמיני אותה.

Islington

New member
אז לוקח לה קצת זמן להפתח והיא אגוז

קשה, אבל ה"צעקות" שלך בטוח לא יהיה מה שיעזור.

אטיוד5

Active member
לא ראיתי שאתה הזמנת אותה להפתח

ולא רק זה - לא ראיתי ולו נפש חיה אחת מזמינה אותה. מי שבא בצורה שהיא באה מעצבן אותי ולא עושה לי חשק לשמוע אותו. זאת דעתי ללא צעקות. וכבר לא מדבר על הניק שלה שאף הוא מעצבן אותי. (שוב, ענין של טעם אישי) בכלל, אני טיפוס עצבני, חחחחחחחחחחחחחחח

בד"כ אני איתך עידן,אבל הפעם גם לי

קצת הציקה אמירה שכזו שאינה בכלל אמירה. סתם תמוה לפתוח "הודעה" שכזו בלי כלום בעצם...

עִידן

New member
אה, אז בכלל לא מגעיל להגיד לה

שהיא סתם מעצבנת, ושתפסיק, כי עד עכשיו היא לא אמרה כלום.

למעלה