אני מרגישה

מסכימה זו לא הדרך ובוודאי לא בכזו

תוקפנות, ועדיין , מציקות הודעות כאלה לדעתי אגב,אני אישית סתם הייתי מתעצבנת שכתבה כזה דבר,אבל לא הייתי מגיבה.

אני בכלל לא מבינה מה מעצבן בזה.

אם מישהו רוצה לכתוב משהו סתום - שיבושם לו. שלא יצפה שינסו לפתור לו את הבעיה - כי לאף אחד אין מושג מהי. למה להעליב? למה להתעצבן? לא חבל על האנרגיות?

אטיוד5

Active member
בדיוק

חבל על האנרגיה של פתיחת הודעה שלא כתוב בה כלום. ועל בזבוז האנרגיה הזה אני מתעצבן.

מסכימה שחבל על האנרגיות וזו בטח לא

הדרך לומר דברים,אני איתך "רגלים". נראה כמו תשומי,לא?

אטיוד5

Active member
החלטה טובה!

כשתחליטי שיש לך משהו לומר, ובמה לשתף, תחזרי ונשמח להתיחס אל הדברים. רצוי שהדברים יהיו מלאים, אבל גם חלקיים יתקבלו. רק אל תבואי עם שום-כלום בבקשה. זה מעצבן!

עִידן

New member
אני מתאפקת לא לפתוח

שרשור ט"ר האם יש מקום להודעות לא ברורות שרק מביעות רגש. וזה לא כמו לוח מודעות, זה פורום שיש שאומרים שנועד לתמיכה, אפילו.

Mנטה

New member
הפעם אני עם אטיוד ../images/Emo3.gif

אני שונאת שגורמים לי להתחנן על ברכיים. אתם רוצים להגיד משהו, תגידו.

מוּסקט

New member
עידן, סליחה

אי אפשר לתמוך כשלא יודעים במה ובמי. לפעמים אנשים צריכים לאוורר איזה משהו - הם רוצים לשפוך סיפור אבל לא בהכרח ע"מ לקבל תשובה, ואז התמיכה מסתכמת בהקשבה. ביתר הפעמים כדי לתמוך צריך לדעת במה לתמוך ומה האדם מבקש. אבל להגיד "אממממ... יש לי מה להגיד אבל בעצם לא אגיד אותו" זה סתם. מצד שני - תראו מה קורה פה? הצל הזותי הפעילה אותנו לכאן ולכאן בעוד היא עדיין צל אבל מסתכלת מהצד במהומה. איזה כיף לה? נכון שהיא גדולה? ככה לתפוס מקום בפורום וגרום לקבוצה של אנשים להיות עסוקים בה ובענייניה בלי לדעת מי היא ומה ענייניה? אותי היא מעצבנת ברמות, ונמנעתי עד עכשיו לכתוב פה כדי לא לתת לה את הסיפוק המטומטם הזה - אבל את חשובה לי, וחשוב לי שתדעי להבא לזהות סחטנות של צומי ללא תכלית. מי שמבין בכלל על מה דיברתי יפסיק לכתוב בשרשור הזה לאלתר. אני הולכת!

עִידן

New member
איך את יודעת שזה סתם?

ואם רק בגלל התגובות פה היא החליטה לא להגיד? ואם היא רצתה לבדוק את התגובות של האנשים פה בפורום לפני שהיא אומרת את מה שיש לה? נאי יכולה לחשוב על מיליון סיבות חוץ מסתם צומי, למה לה לכתוב ככה. מיותר להתרפס ולהתחנן, אבל מי שאין לו מה להגיד לה בשלב בו היא לא מסבירה כלום, יכול פשוט לשתוק (כפי שרובנו עשינו, אגב, עד שאטיוד כתב לה את מה שכתב).

shellyland

New member
אני קצת יותר סבלנית ממך.

אין ספק שהצל הזאתי הרגישה רע ורצתה להגיד משהו. יש כאלה שקשה להם להוציא קצת יותר מאחרים ולפעמים צריכים קצת "עידוד", קצת צומי ו"נו, יאללה..." אין לי בעיה עם זה. אין לי בעיה לחשוב קצת פחות על עצמי ועל התשוקה שלי לדעת כבר מה קורה וקצת יותר עליה, ועל הקושי שלה להפתח. חבל לי נורא שפיספסנו אותה בגלל קוצר-רוח. אין לי ספק שלו היא היתה אחת מאיתנו, עם ניק כזה שאנחנו מכירים היטב, היתה לנו הרבה יותר סבלנות "לגרד" את פני השטח ולבדוק מה הבעיה.

shellyland

New member
ואני רוצה להדגיש את מה שעידן אמרה

באחת התגובות: יש כאלה שאומרים שהפורום הזה הוא פורום תמיכה.

אטיוד5

Active member
הוא לא

עיינתי ברשימת הפורומים. הוא לא פורום תמיכה. את המנהלת. אם את רוצה, את יכולה לדאוג שהוא יוגדר בתור שכזה. ומתוך זה שלא הוגדר כך, אני מניח שהאבות המייסדים שלו לא רצו שיהיה כזה. עוד משהו - אם תגובה אחת ויחידה מהסוג שאני כתבתי חוסמת את הצל הזאתי, כנראה שלא בוער לה כ"כ לכתוב פה. הרבה יותר רועם מההודעה שלי הוא *חוסר* ההודעות הקוראות לה לבוא לספר את הסיפור שלה. גם אדון-צל-בשדה לא הראה מי-יודע-מה נחישות בהזמנה שלו.

giulietta

New member
אוף, אתה חייב להיות צודק כל הזמן?

קצת גמישות, קצת איפוק, קצת אורך רוח, קצת סלחנות... כל אלה עוד לא הזיקו לאיש. נהפוכו.

למעלה