אני מרגישה

../images/Emo201.gif

הזכירו לך אותה
עצובה איתך, אנחנו פה בשבילך יקירתי
.

tailka

New member
אבשלי

החליט לפנות את הארון של אימשלי , ומצד אחד זה כולה האארון שלה עם הבגדים שלה , מצד שני זה הוא שיושן עם הבגדים שלה בחדר מצד שלישי זה מרגיש לי כאילו צריך להתחיל להפרד ממנה עוד הפעם ואני עוד מתאוששת מהפעם הראשונה מצד רביעי זה כולה בגדים מצד חמישי זה הבגדים שלה

לנושנוש

New member
אוף, קשה לי להגיד משהו ענייני../images/Emo10.gif

נישמע כמו משהו קשה שתצטרכי להתמודד איתו איתנו או בלעדינו. אולי שאבא יסדר בארגזים וישים בצד ואת תוכלי להתמודד עם זה אחר כך? לא יודעת כמובן אם זה אפשרי.......... שוב, רק חיבוקים וחיזוקים שולחת עליך!

tailka

New member
יום מעאפן

כאילו פשוט לא בא לי על כלום הלכתי לשיעור שלי בלי להכין אותו .. ואפחד לא הרגיש חוץ ממני וסתם כל היום אני מפרקת מתוק ומה זה תודה על העידוד נחמד להרגיש שמשהו איתי האמת שאבשלי אמר שהוא רוצה ואמרתי לו שזה קשה רגשית לי להיות במעמד הצעתי אופציות אחרות אחותי עוזרת וכו' ושמה זה נתקע

אין לי הרבה מה להוסיף

אז רק שולחת לך חיבוקים, חיזוקים ואנרגיות חיוביות. ותזכרי שאנחנו פה לצידך
.

tailka

New member
חשבתי

שאם אני אפרד בקצב שלי כאילו יהיה ליד הארון שלה ויריח את הבגים ועוד כל מיני שאפחד לא בסביבה זה יהיה סבבה כי אני אפרד בקצב שלי .. אבל מצד שני זה קצת כמו לקחת מחט ולחפור לעצמי בתוך הוריד כל כך קשה לי לראות מעבר לעצמי עכשיו.. הנקודה של הצדקה היא נקודה טובה לקחתי אותה מלאן תודות

האם הבגדים ילכו לצדקה?

תחשבי שגם היא היתה שמחה שנעשה שימוש בבגדים שלה שזה תורם לאנשים נזקקים , שצריכים בגדים ללבוש תחשבי שהיא תמיד תהיה חלק מהעבר שלך הפרידה מחפצים זה קשה בהחלט, אבל היא תמיד תשאר בתוכך מבינה אותך , אני נצבת בפני בעיה דומה ואצלי זה דברים שנשארו מאמא ודברים שנשארו מאחותי ומאבי תרמתי בעבר אבל מאחר ואני ואמי לבשנו את אותם הבגדים זה קשה יותר לחלק אותם שלי ושלה אבל נעלי המת לאף אחד אסור לנעול , אז זורקים רק אחד או חותכים ככה שאף אחד לא ינעל ומפה מחזקת אותך, תזכרי כל עוד תחיי היא תמשיך להיות חלק מעברך, את זה אף אחד לא יקח ממך

שומאן

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

מחר יש עוד יום... מתחבר להצעה עם תרומת הבגדים לצדקה נראה לי שזה יעשה לך טוב

למעלה