אני מרגישה שאין לי

אני מרגישה שאין לי

סיבה להתחבר למשחק.... אין לי מה לעשות עם ההרואית שלי - משועממת אחרי המאמץ הגדול לעלות דרגה. אין לי מה לעשות עם הסניפרית שלי. אין מצב למצוא מפה להתאמן בה היום.
אני לא מצליחה להתחבר למשחק בלפ טופ שלי עם וינדוז 7 ולא רק זה - ניסיון להתחבר ממש משבש את כל האינטרנט בבית. נראה לי שאבלה את הערב בלהוריד את המשחק מהלפ טופ ולהתקין מחדש. ואלך לישון מוקדם....

GינGית

New member
מה אני לא סיבה מספיק טובה../images/Emo7.gif סתם את צריכה

את החופש הזה קצת. אבל רק קצת !!!! ברור !!! אני אשתעמם לי לב במשחק הרגתי דודו וכמובן הוא לא נתן לי כלום

מיקי

אני שונאת ימים של איוונטים במשחק שבהן כולם מתכוננים ואני הולכת לישון.... את מתארת לעצמך את הסניפרית שלי שורדת ביום כזה בסקניה? יש לי ברדק עם האינטרנט בבית. אני לא יודעת מה קורה אבל יש לי הרגשה שבזק מפשלים עם המודם ראוטר שלהם בגדול.

7 בערב - ומתחלפת כל שעתיים.

זה ימשך 4 ימים. ולגבי הפטיש. אני באמת לא מבינה את השאלה אבל כבר קניתי כמה פטישים אז את לוחצת על פטיש בוחרת אתהאופציה עם החץ לקנות ל 2 וזהו. לא צריכה לקנות שום חפץ נלווה רק את הפטיש עצמו.

GינGית

New member
זה לא 6 בערב?

אני מסתכלת באתר של נקסון השעון שם 00:25 PST שזה אצלנו זה 10:25 ובפרסום זה 9:00 PACIFIC זה לא 18:00 אצלנו?

אז זאקום ב 1 וחצי בצהרים 2 מתאים ?

רק זרועות צ'יק צ'אק בשביל הסניפרית שלי - אם היא תעלה 2 דרגות נוכל ללכת איתה לניוטיז. זה יהיה ניסיון מעולה גם בשבילך. את הקוסמת שלי העלתי לדרגה 165 בניוטיוז.

miss_t

New member
אין ייאוש בעולם

סמדר, זה קשה אבל אל תוותרי. אל תתייאשי. בעיות טכניות יפתרו ואולי פשוט תקחי הפסקה קלה ושחררי? מה דעתך?

btekx

New member
חושבת שמשעממת לך? את לא יחידה

גם אצלי מתחיל קצת לשעמם ממייפל סטורי, משום אין מה לעשות בפיראט רמה 163... קחי "חופש" עד ביג באנג!

למעלה