אני מרגישה (ט)

Blackbird fly

New member
אני מרגישה (ט)

כל כך מפגרת. תמיד אני מרגישה מפגרת אבל עכשיו אני מרגישה ממש כמו פיגור מהלך. יש לי יותר מדי בעיות עם עצמי. יש לי בעיה עם פרופורציות. גם אם אני אהיה במצב סביר הדבר הכי קטן יכול להפיל אותי בחזרה למטה. יש לי בעיה עם סבלנות. אני כל כך חסרת סבלנות שזה כל כך הורס לי הכל תמיד. אני שונאת את עצמי. אני שמנה-מכוערת-טיפשה-זונה-מפגרת. נמאס לי. בעיקר מעצמי. נמאס לי לצאת תמיד הפראיירית של כולם. אני משקיעה בחברות שלי, עוזרת להן, מפנקת אותן, עושה הכל שיהיה להן טוב. ובתמורה מקבלת זין לפנים. עם האכילה. במילה אחת- קטסטרופה. הגרון שלי כבר צורח לי "תני לי לנוח!!!". אחרי הרבה זמן שהוא היה במנוחה. (לא כי אכלתי ולא הקאתי, אלא כי פשוט לא אכלתי.) נמאס לי שכל דבר טוב שאני מנסה לעשות יוצא חרא. נמאס לי שכולם שונאים אותי. למה לעזאזל אנשים שמתקשרים עם אנשים אחרים איתי לא מתקשרים?! מה כל כך רע עשיתי להם בחיים?! ונמאס כבר עם התירוץ "לא הרגשתי טוב". תמיד רק כשזה מגיע אליי לא מרגישים טוב. זין. נמאס כבר מהכל. אני לא רודפת אחרי אף אחד יותר. מסתבר שאני לא שווה את זה. אני מסתכלת על הידיים שלי ומרגישה סיפוק. דווקא כשזה מגיע לזה אני לא מרגישה מפגרת. אני מרוצה שעשיתי לעצמי רע. אני מרוצה שהידיים שלי כאלו מכוערות. שכולם יתרחקו ממני. שכולם יפחדו מהפסיכית שאני. שאף אחד לא ירצה להתקרב אליי. שאני אשאר לבד בעולם הזה. כי זה מה שמגיע לי. אני שטן. השבוע ביקרתי ידיד שהיה מאושפז איתי לפני כמה שנים. הוא מאושפז במחלקה אחרת עכשיו. כאב לי לראות אותו. כאב לי לראות אותו סובל. כאב לי לראות את המשפחה שלו סובלת. למה אנשים טובים כמוהם סובלים?! למה לעזאזל אין צדק בעולם הזה?!?!?! ואני בכלל לא יודעת למה אני כותבת את כל זה פה. הרי כל כך ברור שזה לא יעניין אף אחד. כי אני כלום. אני כלום פה ובעיקר אני כלום בעולם הזה. אני אפס. חבל שהחלפתי כינוי בכלל. לפחות הוא היה תואם את המציאות. אף אחד לא שם עליי. לא מגיע לי כלום. מגיע לי למות בייסורים. אני שונאת את עצמי. שונאת. שונאת שונאת שונאת. אני אוויר. ונכון שאי אפשר לחיות בלי אוויר, אבל אני אוויר מזוהם. שרק גורם למחלות ולמוות. הלוואי ואני אתנדף כבר מהעולם הזה. Life sucks

2b mind

New member
מה שלומך היום?

קראתי, האמת שכבר לפני היום. ואין לי הרבה מילים חוץ משקראתי, ואת כן מעניינת, וכן הייתי רוצה שתכתבי עוד ממה שקורה איתך.. והלוואי ותצליחי פחות לשנוא את עצמך, ולהיות טובה יותר אליך, כי את לא שום דבר מהדברים הנוראיים שכתבת על עצמך...

Blackbird fly

New member
תודה...

האמת שלא ציפיתי שמישהי תגיב על כל מה שכתבתי, אני יודעת שאין הרבה מה להגיב, רק רציתי שתהיה איזו תגובה קצרה עם חיבוק מנחם... וזה מה שעשית. אז המון תודה לך...

levshavur

New member
לבלקבירד פליי

|שלום לך אני בטוחה שאת לא מפגרת (כי אם היית באמת מפגרת לא היית יכולה לכתוב פה בפורום...
) אני לא יודעת אם אמרו לך ככה בילדות או שזו הרגשה פנימית? ההורים שלי קראו לי מפגרת ומטומטמת ולפעמים זה עוד נכנס לי למחשבות שאוליי אני כזאת ... עצוב לקרוא את מה שכתבת במיוחד הבדידות אני יודעת מה זה בדידות כי רוב החברים שלי עזבו את ירושלים...ובהוסטל אני מנסה לא להיות לבד.... אני חושבת שאת התחושות שנמאסת מעצמך צריך לעבד בטיפול. אוליי לחברות שלך קשה כי את חסרת סבלנות. חוץ מיזה אני נותנת מעצמי ולא מצפה ש"יחזירו" לי בטוב אני שם ואני עוזרת כי אכפת לי...בקבוצת החברים שלי כולם עוזרים אחד לשני כשצריך... אני גם חושבת שאם הדימוייי העצמי שלך ישתפר זה גם יקרין החוצה והחברות שלך ירגישו את זה...
לבשה

Blackbird fly

New member
היי לבשה...

קודם כל תודה על התגובה. בקשר לזה שאני מרגישה מפגרת, בואי נגיד שלא בדיוק העריכו אותי בחיים, אף פעם לא גרמו לי להרגיש שאני שווה משהו מסתבר שכולם צדקו, שאני פשוט לא שווה כלום בעולם הזה. סתם נטל-עול-מעמסה. וכשאני נותנת מעצמי לחברות אז ברור שאני לא עושה את זה כדי שיחזירו לי, אני עושה את זה נטו כדי לעזור להן ולעשות להן טוב, אבל אני כן מצפה שחברות יהיו שם בשבילי כמו שאני שם בשבילן... לזה קוראים חברות. וזה די מבאס שזה חד צדדי... דימוי עצמי... אני לא זוכרת שניה אחת בחיים שלי שאהבתי את עצמי או שהייתי מבסוטה ממי שאני, זה כ"כ עמוק אצלי במוח, שאני כלום, שאני לא שווה, שאני דפוקה וסתם זבל, כך שיהיה לי קשה על גבול הבלתי אפשרי לשנות את דפוסי המחשבות האלה... ואני מנסה לעבוד על זה בטיפול, אבל זו פשוט עבודה סיזיפית שאני לא בטוחה שיש לי מספיק כוחות או אמונה בשביל זה... שוב תודה על התגובה...

למעלה