אני מקפיצה את השרשור,

jt7785

New member
איזה חמודים כולכם

ואני סתם רוצה לראות אם פה בצד שמאל כל מילה תהיה בשורה נפרדת.

Gal6

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

Boran

New member
סתם בודק...

עד כמה השרשור יכול ללכת שמאלה

Boran

New member
שימותו יס. שימותו!!!

דוקא הם? לא יכלו לתת לערוץ אחר את אמייזינג רייס או את הישרדות? דמט.

מהפה שלך לאלוהים!!!

למה דווקא yes רכשו את השדרות הללו, לדעתי צופיהם אינם יוכלו להעריך את התוכניות כראוי. זה ממש לא נעים לי לבוא אל אנשים ולהגיד להם היי אתם יכולים להקליט לי עונה שלמה, אבל היי החיים לא נעימים ואני אעשה הכל כדי לראות את הסדרה. וסליחה אם מישהו נפגע מהתגובה הקודמת שלי להודעה. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= אין יותר בגרויות!!! למרות שהייתה לי רק בגרות אחת. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

t-man

New member
שיר5252 את בטוחה שהישרדות מגיעה

ל-YES-כי לא שמעתי על זה באף מקום,אם תוכלי להראות לנו מאיפה לקחת את המידע או לבסס אותו זה יהיה מעולה,כי את מכירה את הביטוי "כגודל הציפיות ככה גדול האכזבות".

Gal6

New member
בנאדם...

אל תקח את זה כל כך קשה. אם לכולם יהיה יס לא תתגשם שום נבואת אחרית הימים ושום גוג ומגוג, זה רק טלויזיה.. אני עובר ליס בקרוב, מה עכשיו אני מקולל? סתם מצורע?

t-man

New member
אני לקחתי את זה קשה-ממש לא ../images/Emo13.gif

פשוט לא היה כתוב את זה באף מקום את הידיעה הזאת ואם היא נכונה זה יכול להחזיר את החיים לפורום ולכן זאת לא "רק טלוויזיה".

Outlast

New member
אני מקפיצה את השרשור,

גם בגלל הידיעה החשובה שבראשיתו, וגם בגלל הנושא החשוב שבתחתיתו..

משהו עצוב../images/Emo7.gif

נראה לי שהגיעה הזמן למחוק את ההודעה שלחבי הפורום אין מידע על העונה החמישית........ רק חבל שמוחקים את ההודעה בנסיבות האלה

uriroll

New member
מידע לגבי בישרדות בYES

אני לא פעיל בפורום הזה אבל מידי פעם אני נכנס לראות מה חדש,הקיצר אני קורא פה את כל הידיעות על הישרדות בYES ואני יכול לאשר לכם שזה נכון כי חבר שלי הוא המתרגם של הסדרה בארץ והוא כבר תרגם את כל הפרקים עד האחרון (של העונה החמישית - העונה השישית והשווה ביותר לא נרכשה בינתיים) וכבר שלושת הפרקים הראשונים נשלחו לYES וזה ודאי.רב הסיכווים שזה ישודר בימי שישי בYES+ (חודש יולי מתחילים) אבל יכול להיות שבסוף זה יגמור בYTV בכל מקרה זה לא ישודר בערוצים החדשים שבטח שמעתם עליהם בימים האחרונים אלה יהווה רצועת חיזוק לערוצים ותיקים.בכל מקרה אני חושב שזה בשורה משמחת שיש גורם שידור אחד בארץ שמבין את העוצמה והקהל שיש לסדרה הזו והרים את הכפפה בשבילנו כל הכבוד לYES שיחקו אותה.

Outlast

New member
אולי בשורה משמחת,

אבל למי שאין יס, זו בשורה די עצובה.. ובלי קשר, נשמח אם תהיה יותר פעיל בפורום..

לאאאאאאאאאא

עכשיו אני אהיה חייב להתעלק על אנשים שיש להם יס, תמיד ידעתי שאין אלוהים

למעלה