אני מקפיצה את השרשור,

שיר5252

New member
רשמי : העונה החמישית בקרוב בYES

לכל אנשי הפורום אני שמח להיות הבן אדם שמבשר לכם את זה וזה לא שמועה או סיכוי שיהיה זה הדבר האמיתי וזה רשמי - כל הפרקים של העונה החמישית (תאילנד) כבר נמצאים אצל YES וכבר יש פרומואים שמחכים לעלות לשידור. המקור שלי הוא מקור רשמי ואני לא יכול לפרסם אותו כאן אבל מחר אני אפרסם כאן את המייל שלי + פרטים נוספים ומי שרוצה לדעת מי המקור אני אוכל לתת את כל הפרטים רק בהודעות פרטיות.הכינוי שלי ממחר יהיה BANANA כי אני לא עובד עכשיו על המחשב שלי (אני בעבודה). בכל מקרה שיהיה ברור שאני מאוד רציני כי אני יודע איזו הרגשה חרא זה כל השמועות שווא האלה שהייתי רואה כאן כי זה סתם מבאס ומייאש נורא.הקיצר אני עדיין בשוק מזה שזה אשכרה ישודר ועוד בYES סוף סוף לא יקליטו לי מהכבלים (אבל אני עדיין אמשיך לראות במירק כי אני חייב לראות את זה מייד אחרי השידור המקורי) בקיצור אפשר לפתוח בקבוק שמפנייה. נ.ב אני מקווה שמחר אני כבר אדע תאריך עלייה לשידור ונוכל לפרסם אותו כאן.אל תשכחו מחר הכינויי שלי יהיה BANANA צפו רק לבשורות טובות .. (בבקשה לא לשלוח מסריים מידיים כי שוב אני אומר זה לא המחשב שאני עובד עליו והוא לא שלי - רק מחר לכינוי BANANA !!) יאללה ביי

Outlast

New member
!I Love You ../images/Emo23.gif

למרות שאין לי YES..
שוין, נסתדר כבר.

g.o

New member
ללללללללללאאאאאאאאאאאאאא

למה לא בכבלים?????

Gal6

New member
מחשבה....

מישהו אמר שיס רכשו את ריאלטי טי וי יש שם המשימה:הישרדות אבל זה כתוב כ"הישרדות" אז אולי בננה התבלבלה?

HoNeY14

New member
למה יס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

יש לי דיגיטל
טוב אני אקליט מחברה

t-man

New member
גם האמיייזינג רייס בדרך ליס!

בכלל-YES מתכננת להכניס הרבה ריאליטי שואו ליס+ ובערוץ לילי חדש בשם Summer Night הנה הכתבה

Outlast

New member
נראה שיס באמת נכנסו חזק לקטע..

ובהקשר הזה- בגלל שהנושאים המדוברים בפורום נכון לעכשיו פחות ופחות נוגעים להישרדות (נכון שגם, אבל לא רק), חשבתי שכדאי לשנות את שם הפורום, מ"הישרדות" למשהו שכולל את כל סדרות הריאליטי.. מה עכשיו? אנחנו מחפשים שם מתאים! חשבתי על "שדרות מציאות", אבל זה נשמע קצת מוזר לאנשים שלא מבינים בזה, אז אנחנו מחפשים משהו יותר ברור. בבקשה תציעו כל מה שנראה לכם, ונבחר את השם שהכי יתאים..

Gal6

New member
תוכניות מציאות?

"ריאלטי TV" נשמע די מושך אבל אנחנו פה די בקטע של שעשועוני מציאות ולא תוכניות על אסונות וכאלה... אני בעד שינוי השם והרחבת הפורום! נ.ב. עוד מישהו חושב ש"המשימה: הישרדות" זו תכנית המציאות הכי טובה שיש אחרי עונה 1 של הישרדות? כן כן, הישרדות אצלי רק קום שני

Gal6

New member
אגב.......

זה יכול להיות מאד נחמד לקרוא לעצמנו "הישרדות ושאר תוכניות מציאות" וככה להשאר באותו מקום שאני רגיל אליו ברשימת הפורומים של האות ה'

Outlast

New member
זה יוצא קצת ארוך, אתה לא חושב? ../images/Emo3.gif

וזה גם נשמע קצת מתנשא, כאילו הישרדות באה לפני שאר התכניות (מה שבפועל בקשר לפורום היה נכון, אבל אחרי שנשנה את השם והפורום יהפוך לפורום על כל תכניות המציאות, כולן יהיו שוות..).. תעלו כל הצעה שנראית לכם לשם..

t-man

New member
אני חושב ששם הכי מתאים הוא

"תוכניות מציאות"-הרי התוכניות האלו הן לא סדרות כי אין להן תסריט כתוב ולכן הן תוכניות.

gah

New member
הבעיה היא

שתוכניות מציאות זה גם כולל את "פוקוס" וכל מיני כאלה. אולי Reality Shows מתאים יותר, כאילו שוואס מתאים יותר מטי וי... אבל אני לא חושב שיש בעיה גם להישאר עם "הישרדות" ופשוט להבליט את הקטע שזה גם תוכניות מציאות אחרות.

Boran

New member
ריאליטי TV

או משו בסגנון... סדרות מציאות גם יתפוס תאמינו לי שאף אחד לא יתחיל לרשום הודעות על "כלבוטק" או על הגילוי החדש של "אמנון לוי"... וחוצמזה, תמיד יש את השורה הלבנה למעלה...

Gal6

New member
אני בעד ריאלטי TV

וחוץ מזה, רק אני אוהב את אמנון לוי?

Outlast

New member
אני לא בטוחה, אבל נדמה לי

שכבר לא משלבים אנגלית בשמות הפורומים, ככה שריאליטי TV עלולה להיות בעיה (אולי ריאליטי טי.וי?).. אני אברר. עוד הצעות? תהיו יצירתיים!

למעלה