אני מקנאה

ביאנקה ג'אגר

פעילה חברתית אולי מהראשונות שהיו. מתי היה הקונצרט למען בנגלה-דש של האריסון? היא תיאמה קונצרט למען נפגעי רעידת האדמה בניקראגווה (מולדתה) אולי עוד לפני כן.

ביאנקה היא אישה דעתנית בהרבה נושאים, ואני די מעריכה אותה. אני זוכרת לפחות ראיון ארוך אחד אתה, לפני עידן האינטרנט, באיזה מגזין זר (רולינג סטון? לא זוכרת), שבו היא פתחה את הפה וסיפרה סיפורים, על הסטונס ומי שמסביבם, בלי לעשות חשבון. כנראה שהיא היתה בטוחה שלא יתבעו אותה על לשון הרע.

IORR

New member
דעתנית או לא

היא אינה מסוג האנשים שהתנהלותם האישית עומדת בקנה אחד עם הסטנדרטים להם היא מטיפה. בלשון לעז מכנים אותם "בולינז'ר בולשביק", "לימוזין סושיאליסט", "קוויאר סושאליסט" וכו' וכו'.

אני לא יודעת

רק בגלל שהיא עשירה אסור לה להביע דעה או להיות פעילה? אם אורח החיים שלה היה סותר את עמדותיה, אז היה מקום לביקורת. למשל, צמחונים שלובשים מעילי עור. ג'אגר למיטב ידיעתי היא פעילה עקבית למען נושאים שונים, ומשתמשת בשמה ובעמדתה לקידום נושאים שונים. היא גם לא מחפשת פרסום, בניגוד לבונו, למשל, שזה חלק מהתדמית שלו.

IORR

New member
לא הזכרתי ולו במילה את היותה עשירה

והצביעות שלה באה לידי ביטוי בעניינים אחרים. למזלינו (הטוב) ולמזלם (הרע) של סלבס רבים שטפון המידע שבא יחד עם צונאמי האינטרנט איפשר להוריד את המסיכה מעל מי שצריך, להשאירה על פני מי שמגיע לו ולפעמים (רק לפעמים) לחשוף צדיקים גדולים שדווקא הלכו על הקטע הזה של "מתן בסתר". ביאנקה ג'אגר לא בשתי הקטגוריות האחרונות. בכל מקרה היא לא "אגדת רוק" ולכן נסיים בעניין זה.

oren29at

New member
ג'ו לין טרנר

ואיאן גילן הוא לא המקור

מה שגורם לי לשאול- איך אף אחד לא מרים את הכפפה ומנסה להביא לארץ את רוד אוונס? הרי דיפרפל MK1 פופולאריים בארץ יותר מאשר היו אי פעם בכל העולם.

למיטב זכרוני, אוונס ניסה פעם להופיע עם הרכב קאוורים לדיפרפל, נתבע ונסוג. מעניין אם הנהלת הלהקה סלחנית יותר כיום, ואם הוא עדיין עושה משהו כזה. הרכב שיכלול גם אותו וגם את ניק סימפר יכול לעשות כסף לא רע בישראל.

IORR

New member
טוב - הכוונה שהוא ה"מקור"

של ההרכב שנחשב לקלאסי.

Celluloid Hero

New member
רוד אוונס לישראל

הוא כמו סיקסטו רודריגז לדרום אפריקה. אין ספק. בזמן שהאיש נעלם והפך לנהג אמבולנס או רופא שיניים או השד יודע מה, דורות של צעירים בארץ הקודש הספיקו להתחנך על ברכיו, להקים להקות בהשראתו, להתנגד לשלטון האפרטהייד ומה לא. בקיצור, תביאו אותו לפה ותעשו מזה סרט כי יש פוטנציאל לאוסקר. וגם אם החבר'ה בדיפ פרפל יעשו פרצופים, זה ממש לא נורא, כי עדיף להביא אותו עם קפטן ביאונד. קפטן מי?. בדיוק.

oren29at

New member
השוואה קולעת

בקטע של האפרטהייד, הכוונה

קצת לפני שכתבת את ההודעה שלך עשיתי תחקיר אינטרנט קטן משלי, שהוביל לאותן התוצאות: האיש נעלם מהרדאר בתחילת שנות השמונים, והיה חלק מההרכב Captain Beyond אחרי שהועזב מדיפרפל.

השיר שקישרת אליו בהחלט מעניין- סוג של "מה היה קורה אילו" דיפרפל היתה ממשיכה עם אוונס וסימפר). אשמע את כל האלבום, ואגבש דעה.

בינתיים נתת לי רעיון לשרשור חדש- השרשור על כל המוזיקאים שהבליחו לרגע ונעלמו, בזמן שההרכב שבו הם היו חברים זכה להצלחה ענקית בלעדיהם. השרשור ישא את שמו של המתופף העלום הכי ידוע בהיסטוריה, כמובן.

אום נטע

New member
רוד אוונס כבר מזמן לא במוזיקה

הוא גם כבר לא פראמדיק. רשיונו נשלל עקב נהיגה בשכרות.

אום נטע

New member
מי שכן עשויים להתאחד בשנה הקרובה לסיבוב

נוסטלגיה, (או לפחות הם עושים קולות בכיוון), הם גלן יוז ודייויד קוברדייל מההרכב השלישי של פרפל.

אום נטע

New member
ראיתי אותם בפארק הירקון ב-92 עם הזמר ג'ו לין

טרנר. אבל אז בקושי הכרתי אותם. הלכתי להופעה כשאני מכירה אולי שניים-שלושה שירים שלהם. אני זוכרת שנהניתי, ואני זוכרת שבלקמור שבר גיטרה בסוף. וזה כל מה שאני זוכרת מההופעה ההיא.
ולא יצא לי לראות אותם מאז, וזה בוער לי בעצמות!

אום נטע

New member
זה בסדר, אני אתנחם בקונצרט משותף של סטינג

ופול סיימון ביום שני הקרוב ...

ותגיד מה שתגיד על ההרכב הנוכחי של דיפ פרפל אבל להקת חיקוי הם לא. רוב מה שהם מנגנים בסיבוב הזה זה חומר חדש, בעיקר מהאלבום האחרון שלהם, Now What שאני מאוד אוהבת.

oren29at

New member
אל תקחי אותי יותר מדי ברצינות

הסתלבט הוא לא העיקר פה, מה עוד שסטינג ופול סיימון הם בהחלט סוג ההופעות שגורם לנו להוריק מקינאה פה.

אם יבוא לך לספר לנו מה הפסדנו- את יותר ממוזמנת, כמובן.

למעלה