אני מקנאה

crema2

New member
אני מקנאה ../images/Emo7.gif

שלום פורום יקר.. אני רוצה לשתף אתכם ברגשותיי. לפני חודשיים בערך סיפרתי לכם על בחורה חמודה שהכרתי בעבודה "נדלקתי " עליה מהרגע הראשון שראיתי אותה. עוד לפני שהחלפנו מילה החלטתי שהיא הולכת להיות החברה שלי ויהיה מה.. כשחזרתי שוב לתחנה היה חשוב לי ליצור קשרים חברתיים כי אני סובלת מבדידות חברתית. בימים הראשונים שעבדתי איתה בחפיפה התרשמתי לטובה אבל.. אני יודעת שהבהלתי אותה עם ההתלהבות שלי , שאני חסרת חיים. יצא שהייתי נשארת קצת אחרי העבודה על מנת לפתח את הקשר , ניסיתי אף להציע לה להיפגש . כמובן שהייתי להוטה די ואני מבינה את הטעות שלי. גם על המנהל היא אמרה לי בימומה הראשון שהוא יותר מדי נחמד-זאת הטרדה. אני מניחה שהיא לא אוהבת אנשים דביקים. אחרי שבועיים שהכרנו שאלתי אותה אם יש לה פייסבוק -היא הצהירה שלא . אלא שהיום גיליתי ששיקרה לי. היה גם קטע ששאלתי אותה אם עשתה צבע והיא ענתה "לא" עם פרצוף "מה את רוצה ממני..". אחרי יום אחד בעבודה שנשארתי שבבילה והיא עשתה לי פרצופים חמורים של "יו,, מתי היא עפה מפה .. מה היא מסתכלת עליי החסרת חיים הזאת .." . באותו יום הלכתי בזעם ומאז כולם בתחנה החליטו שאני מסוכסכת איתה. כבר מזה חודש היא בקשר מעולה עם העובדת הותיקה ואני מקנאה נורא במיוחד עכשיו.. כי הן צמד חמד. לפני שבוע בערך העובדת הותיקה סיפרה לי שהיא טסה לברזיל והיא שאלה אם בא לי להצטרף . עניתי שכן ומייד שאלתי על העובדת "החמודה". היא לא ענתה לי כל כך והיה גםן עבודה אז לא יצא לדבר. לפני כמה ימים בהחלפת משמרת נכנסתי לחנות לפרוט כסף והן קשקשו . החלטתי הפעם לא להגיד שלום ולראות איך היא מתנהגת. היא התנהגה אלי כאויר ..והם קשקשו על איך שהן יצאו ביחד למועדון ואיך יטוסו בקרוב לברזיל. ואחרי זה "החמודה" אמרה ביי לכולם בשמות וממני התעלמה. כל כך כעסתי ..והיה גם קטע שלפני שבוע חיכיתי לחברה שלה שאמרה שתקפיץ אותי (היא התלבשה בשירותים ואני חיכיתי על הספל שתיצא) . היא עשתה לי פרצוף עקום. הקיצור אני יודעת בוודאות שיש לה משהו נגדי .. עד לפני כמה ימים חשבתי אני אולי אשמה כי כעסתי באותו היום ממנה ושמרתי מרחק ממנה כדי לחפות על הרושם הראשוני אבל אני רואה שזה לא משפיע עליה והיא אפילו מעדיפה ככה. אני מרגישה מתח באיר בכל פעם בהחלפת המשמרת. יודעת שעם כולם היא מסתדרת ואיתי לא. אני לא רגילה להיות בכסח עם אף אחד. מקובל עליי שלא נהייה חברות -רק שלום ולהיתראות בעבודה אבל גם זה לא קורה. אני מרגישה אי נעימות איתה. קורה משהו בפעם הראשונה איתי שאני מייחלת לה לעשות את הטעות החמורה-לשים דלק לא נכון- שתפוטר או תתפטר מעצה
אף פעם לא הייתי כזאת רעה ולא איחלתי את זה לאף אחד אבל הנכוחות שלה לא עושה לי טוב . אני יודעת שזה לא בסדר מצידי לאחל דברים כאלה ..הלוואי שהייתי אדישה כלפייה. מה שקורה שבהחלפת משמרת אני מרגישה כבדות שאני רואה אותה ..לא יכולה להסביר את זה.. ושוב אני לא יודעת מה עובר עליי שאני מייחלת כזה דבר רע לה. אני רוצה ביום רביעי לשאול את העובדת הותיקה שהן צמד חמד מה הבעייה של "החמודה" איתי. אני רוצה להבין במה טעיתי, במה אוכל להשתפר. קשה לי עם המתח הזה בסביבתה . הלוואי שנוכל להיות מיודדות רק בעבודה אני לא מבקשת יותר . בקיצור אני מרגישה לא טוב עם הרגשות ההרסניים האלה אוףף

crema2

New member
ועוד משהו..

הייתי חייבת לפרוק את מה שיש לי בלב . שלא תחשבו שאני מכשפה רעה . אני רוצה שתקראו על כך שאני מאוד רגישה .. היום סיימתי לעבוד ב8 בערב וסזפרתי כסף . לפתע אני רואה שהעובד המסכן נקלע לצרה . המשאבה התפרקה וכל הדלק נזל על הריצפה ואף פגע בעינייו של העובד . רצתי לעזרתו , שלחתי אותו לנקות את העיניים ושאני אסתדר עם העומס הרכבים . כל כך כאב לי עליו , הוא היה עצבני ואף שקל לעזוב באותו הרגע את הלקוחות כולו היה בבנזין ושרף לו הצוואר . אחרי זה בזמן שאני תדלקתי רכבים וגם דאגתי לנקות את הבנזין מהריצפה בזמן שהוא היה מרוט בעצבים בטלפון עם המנהל , המנהל ביקש שאני ישאר עד 10 לעזור לו וכל כך שמחתי . גם אם הוא לא היה אומר לי לא הייתי משאירה את העובד במצוקה . בסוף התרשמתי מהעובד שהוא מעריך את טוב הלב שלי וזה עשה לי נעים בלב
אני מאוד משתדלת בעבודה ומאז אני מוכרת הרבה מוצרים בחנות . לאחרונה במיוחד בימים האחרונים שאני רואה שהוא שם אותי רק 4 משמרות ויש אחד שעובד 6 אני רוצה לבקש מהמנהל שיוסיף לי משמרות אבל משהו עוצר בי .. אני לא רוצה שיחשוב שאני אינטרסנטית ובגלל זה אני מתאמצת כל כך . מצד שני כשאני עובדת רק 4 משמרות והרוב ערב שזה רק 6 שעות אז אני מרגישה קצת פראיירית . לקוחה צעירה בגילי העירה לי .. שאלה אם אני מקבלת אחוזים על מכירות , משהו ועניתי לא במבוכה . תכלס אם אני לא ידבר איתו על כך שאני רוצה משמרוןת הוא יחשוב שמתאים לי ככה .. ולא , לא מתאים לי .. אני כל כך משקיעה ואוהבת את העבודה שם שמצידי לעבוד 7 ימים בשבוע .. מה גם אם אעבוד יותר משמרות לתחנה יהיה יותר רווח .. כי לפי מה שבדקתי אף מתדלק אחר לא מתאמץ מהלב . אני יכולה לפנות עליו בבקשה ..למשל ראיתי בסידור שאני עובדת שבוע הבא 4 ימים בריצפות ואח"כ חופש . הקטע שאני לא יודעת מה להגיד בדיוק ואיך לא להיראות אינטרסנטית ולהרגיש ממנו איך כל ההערכה הטובה כעובדת היא מתוך אינטרס , יענו שהוא יעריך אותי פחות ..
מצד שאני בכך שאני שותקת אני מרגישה איך המוטיבציה שלי דועכת . כי אני יוצאת מגדרי -כייף לי אומנם אבל מבאס מאוד שאני לא מקבלת תגמול על מאמציי
האם יש דרך או משפט שאוכל לפנות אליו לדעתכם שיגשים את רצוני ?

יקירה ../images/Emo24.gif

בכנות, אני חושבת שאת נותנת יותר מידי משקל למה שאנשים חושבים עלייך ואולי שווה ללמוד מהסיטואציה הזאת של אותה בחורה שמתנהגת אלייך לא יפה ופשוט לקחת את זה כ"הפסד שלה" אם היא לא רוצה להיות חברתך... אני מרגישה שאת מאוד רוצה לעבוד בתחנת הדלק ומכבדת את זה,אבל מצד שני את בעצמך כותבת שאין לך תנאים טובים ואין הזדמנויות קידום, אז אולי שווה לא להתעקש על זה ולנסות כיוון אחר?

עדינה77

New member
בלי חשבונות

את מתארת המון רגשות והמון חשבונות שאת מכניסה לכל דבר. אני מאד מזדהה איתך. אבל זה לא עוזר ולא מוביל לשום מקום. ולכן תשימי רגע בצד את כל החשבונות של מה יגידו ומה יחשבו. כיף לך לעבוד שם עוד משמרת - אז תבקשי. את חושבת שלא יהיה לך טוב, אז אל תבקשי. תתייחסי למה שטוב לך בלי להשוות את עצמך לכל העובדים. תהני

מבינה את התסכול לגבי המשמרות,גם אני מתדלקת

לדעתי תמחקי את הבחורה ההיא מהחיים שלך, זאת אומרת תבואי לעבודה מבלי להתייחס... אל תספרי אותה יותר ותפסיקי להיות במתח. תחשבי על דברים אחרים, דברים חיוביים. כל הכבוד לך שאת משקיעה ומביאה שירות מכל הלב, זאת עבודה קשה ומתסכלת נפשית ופיזית. תבואי למשמרת עם חיוך ותצאי מכל משמרת בחיוך פנימי לפחות, ברגע שהגישה שלך תשתנה תעשי גם יותר מכירות, אולי אפילו בונוס. לגבי הבוס, תכנסי למשרד שלו ותנהלי איתו שיחה, איך אני יכולה לקבל יותר משמרות? אל תחששי תספרי לו שאת נורא משתדלת ואל תפחדי לומר לו שלדעתך מגיע לך לקבל עוד משמרת. כמו שסיפרת על האירוע עם המתדלק, אני בטוחה כשיש לו אימון בך עכשיו ושהבוס סומך על העובד שלו הוא גם מתגמל אותו יותר. הכי משתלם לו לתת לעובד שעושה הכי הרבה מכירות, משמרות בהתאם. אין לי מושג איך זה אצלכם

r s d

New member
אולי אותה בחורה שאת מתארת כ"חמודה"

היא בעצם לא כל כך חמודה? כנראה שהיא הצליחה לעשות עלייך רושם ראשוני טוב , אבל אח''כ הפרצוף האמיתי והמכוער שלה התגלה . היא כנראה לא ממש רוצה בחברתך , וממש לא מנומסת כלפייך אז למה להינעל עליה? לי אישית יש הרגל כזה להתעלם ככל הינתן מאנשים שנוהגים כלפיי בזלזול וחוסר נימוס. אני ממליץ לך בחום שבמקום להתעסק כל הזמן בטעויות שעשית כביכול בשלב ההכרות הראשוני עם אותה "חמודה"(מזה חמודה אין דברים כאלה) ולמצוא כל הזמן פגמים בהתנהלות שלך כמו - "התלהבות יתר" "חסרת חיים" פשוט תמשיכי הלאה ותפנימי שאותה בחורה לא חמודה בעליל , ולא שווה את היחס שלך בכלל. את האנרגיות תפני לכיוון אנשים שכן מסוגלים להעריך אותך או לכל הפחות לנהוג כלפייך בנימוס בסיסי.

למעלה