אני מקווה שמותר לי

גיטרה יפה!!!

כמה עלתה? ואיזה דגם היא? נשעמת טוב? איך המגבר? קורט שוקל לקנות איבנז במקום פנדר (קורט בן אדם עני)

KamikazA

New member
אם אני לא טועה

זה ניראה כמו ה: ibanez grx שזו גיטרת המיתלמדים של איבנז...זה מזכיר בצורה אר גי 550 אך לאר גי יש גשר צף וראש שחור ואין לא 24 פרטים אם אני לא טועה... :)

KamikazA

New member
טעיתי

בקשר לגיטרה...זו איבנז ג`י טי...האמת כבר לא מייצרים אותה היא לא שווה משהו...אני ממליץ לך ללכת על סידרת האר ג`י...אני נימשך במיוחד לאר ג`י 570 יש לה צליל מדהים למטאל ופאנק...האמת אני לא זוכר בדיוק כמה היא עולה אני מאמין שמשהו באיזור ב3500-4000

אז נראה לי שזה מה שאני אקנה

וזה אם אני לא אמצא עבודה בקרוב... יש לי עד ה31.10.2001 להשיג מספיק כסף לפנדר אמריקאית+מגבר (שביחד זה איזה 9000 ש``ח) בנתיים יש לי רק 1000...

KamikazA

New member
אבל אמרת שיש לך...

איזה מלא גיטרות כמו טלקסטר אמריקאיות וסטרטוקאסטרים וגיבסונים...אז למה את צריך גם איבנז?

טעית!!!!!!

הגיטרה שלי היא מסוג rt240 שהפסיקו לייצר באמת והיא נשמעת בן זונה עלתה 2300 ויש לי איסיקיו....... שאני לא זוכרת את המספר קורט שלח לו אותי או משהו

wiz

New member
קורט כנראה שכח ש...

יש איבנז הרבה יותר יקרות מפנדר.... ושגם נשמעות ככה... וחוצמזה, אני חושב שאם גיטרה נשמעת טוב, אז לא משנה כמה היא עלתה... אפילו אם זאת סתם סקוויר מסריחה שיש לה צליל גדול.

קורט לא שכח

פשוט קורט זוכר שהחשבון בנק שלא לא מפוצץ לקנות פנדר אמריקאית עם מגברכ ב9000 ש``ח... אולי בתקווה יהיה לי 4000 ש``ח שוב, קורט מחפש עבודה!

KamikazA

New member
יש לך אולי איי סי קיו?

אם כן אני רוצה לברר איתך כמה פרטים בקשר למגבר ולגיטרה מיספר האיי סי קיו שלי הוא: 85470792

wiz

New member
אולי גם אני

אצרף תמונה של גיטרתי האהובה לפורום.... ואולי אפילו את התמונה של ג`ון... ;-)

Distorted

New member
חחחח.....גם בפורום הזה????

איך הייתה לי התחושה שגם פה תהיה הגיטרה שלך??? בכל אופן, שלי י-ו-ת-ר יפה! וגם נשמעת יותר טוב! נה נה נה נה נה!

wiz

New member
צודקת...

אבל בכל זאת, למה להתנהג כמו תינוקות ולעשות תחרויות בין גיטרות ??? ולדבר על סאונד של גיטרה שבכלל לא שמעתם...

צודק

וראיתי את הגיטרה שלך בחנות(לא בדיוק אותה אחת אותו דגם...) בת זונה:)

למעלה